Garmin Enduro Carbon Grey DLC Titanium with Black UltraFit Nylon Strap

garmin logo

Garmin Enduro Carbon Grey DLC Titanium with Black UltraFit Nylon Strap

Art nr: G0100240801

Beperkte voorraad
 • 849,99 -19%
 • 689,- incl BTW
 • in mijn mandje
 • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen
 • Forerunner fietssteun (U)

  Garmin Enduro Carbon Grey DLC Titanium with Black UltraFit Nylon Strap + handlebar mount for forerunner (U)

  • 867,99
  • 689,-
 • Waypoint Laadstation fenix 5-6 forerunner 45-245-935-945 instinct venu vivoactive 3-4

  Garmin Enduro Carbon Grey DLC Titanium with Black UltraFit Nylon Strap + Laadstation fenix 5-6 forerunner 45-245-935-945 instinct venu vivoactive 3-4

  • 874,89
  • 698,-

Leg die afstand af

De Enduro GPS-watch is uitgerust met een Power Glass™ lens op solarenergie die de levensduur van de batterij verlengt en boordevol hoogwaardige functies zit. De watch is ontworpen voor extreme duursporters. Zoals jij.

Geniet van de zonne-energie en leg meer kilometers af tussen oplaadmomenten.

Blijf in topvorm met een verbeterde hersteltijd, trail run VO2 max en meer.

Licht maar duurzaam - voor geweldige race-omstandigheden.

Bespaar energie - in de batterij - door het gebruik van de sensor te beheren.

Vind je weg - zelfs als je van de gebaande paden af gaat - met nauwkeurige GPS.

Blijf doorgaan met een batterijduur van maximaal 80 uur in GPS-modus - of tot 300 uur in de batterijspaarstand1.

ONTWORPEN OM TE RACEN

Enduro heeft een scherm van 1,4″ dat altijd aan staat en tegen zonlicht bestand is, zodat je het zelfs onderweg goed kunt zien. Bovendien zit deze ultraefficiënte processor vol met eersteklas trainingsfuncties zodat jij je kunt focussen op de race in plaats van op de levensduur van de batterij.

Gemaakt om af te zien

Het robuuste, weerbestendige ontwerp is afgestemd op de slopende raceomstandigheden, met een roestvrijstalen of lichte, krasbestendige titaniumrand met DLC-coating. Daarnaast heeft het een superlichte elastische, verstelbare en duurzame sportband.

Ga voor onvermoeibare prestaties.

BATTERIJ OPGELADEN MET ZONNE-ENERGIE

De batterij gaat tot 80 uur mee in de GPS-modus1, tot 300 uur in de batterijspaarstand1 en tot 65 dagen in de smartwatch-modus als je oplaad met solar2.

VERMOGENSBEHEER

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je watch beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

TRAIL RUN VO2 MAX

Trail run VO2 max schat het cardiovasculaire fitnessniveau van trailrunners op basis van de verschillende paden en terreinomstandigheden die van invloed kunnen zijn op de hardloopprestaties.

ULTRARUN

Gebruik de ultrarunactiviteit met rusttijd en leg de tijd vast die je doorbrengt bij hulpposten.

CLIMBPRO

Gebruik de ClimbPro-klimplanner om realtime informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst. De padverbeteringen van de ClimbPro geven je ook informatie over afdalingen en tochten over vlakke ondergrond, zodat jij je beter bewust bent van de omgeving.

MTB DYNAMICA

Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de grit en flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

WARMTE- EN HOOGTEACCLIMATISATIE

Bereid je voor op elke omgeving. Zie hoe jouw lichaam presteert in verschillende omgevingen met warmte- en hoogteacclimatisatie .

PRESTATIEGEGEVENS

Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, VO2 max waarden aangepast voor temperatuur en hoogte, hersteladvies en meer3.

HERSTELADVIES

Het is van cruciaal belang dat jij je lichaam de tijd geeft om te herstellen tussen trainingssessies. Na elke work-out laat de ingebouwde hersteladviseur je weten hoe lang je moet rusten voordat je weer een grote inspanning doet.

DAGELIJKSE AANBEVOLEN WORKOUTS

Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

Bereik zelfs de verste finishlijnen.

ONDERSTEUNING VOOR MULTI-GNSS

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij je weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

NAVIGATIESENSOREN

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

SPORTAPPS

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trailrunning, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen en nog veel meer.

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

OFF-PISTE SKIËN

Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen. Het geeft automatisch gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

FUNCTIES VOOR SURFERS

Bereid je voor op de golven. Als Enduro is gekoppeld met de Surfline Sessions™ app op je compatibele smartphone, kun je een video maken van elke golf waar je met je Surfline® camera op surft. Bekijk de video's later om te zien hoe je het hebt gedaan.

Concentreer je op je conditie.

HARTSLAGMETING OP DE POLS

Optische technologie voor hartfrequentie3 meet de intensiteit van de activiteit en hartslagwisselingen om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.

Pulse Ox sensor

Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox4 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

GEAVANCEERDE SLAAPCONTROLE

Krijg een volledig beeld van de manier waarop je slaapt met een weergave van lichte, diepe en REM-slaapfasen, evenals Pulse Ox4 en ademhalingsgegevens. Bekijk je slaapgegevens op een speciale widget die je slaapscore en andere inzichten weergeeft.

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

TRACKING VAN HYDRATATIE

Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, ziet je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

ADEMHALING METEN

Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Blijf verbonden terwijl je traint.

Smartphone meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

GARMIN PAY™ CONTACTLOOS BETALEN

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing5 voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Veiligheids- en trackingfuncties

Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevalsdetectiefuncties6 je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

CONNECT IQ™ STORE

Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store7.

1 Gaat uit van continu gebruik gedurende de gehele periode bij 50.000 lux.
2 Gaat uit van 3 uur per dag bij 50.000 lux.
3 Nauwkeurigheid van activity tracking en fitnessgegevens.
4 Dit is geen medisch toestel en is niet bedoeld voor gebruik in de diagnose of controle van een medische aandoening; zie Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox is niet in alle landen beschikbaar.
5 Bekijk informatie over de momenteel ondersteunde landen, betalingsnetwerken en deelnemende banken.
6 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon. Voor de vereisten en beperkingen met betrekking tot veiligheid en tracking, zie Garmin.com/safety.
7 Indien gekoppeld met je desktop of compatibele smartphone waarop de Connect IQ app is gedownload.

 • Enduro™
 • Oplaad-/gegevenskabel
 • Documentatie