Ons team

Wie helpt je bij Waypoint Zolder?

Waypoint is een ware specialist met een grote ambitie, de beste zijn in service en kennis. Zonder al te veel uitleg: wij helpen je bij je aankoop van je gps, headset of actiecamera die bij jouw noden past.

Bart Mertens

Bart Mertens

Oprichter/Specialist moto en fiets

Moto: Triumph Tiger 800
MTB: Ridley Ignite
Koers:
Skis: als er maar Atomic op staat ☺
GPS: alles van Garmin ☺

IT'er van opleiding en dus was de gps een mooi verlengstuk. Gek van technologie en gadgets, maar ook van MTB'en, motorrijden en skiën. Wat jouw probleem is, is mijn uitdaging om op te lossen.

Beny Sooghen

Beny Sooghen

GPS trainer/outdoor en fiets

Beny heeft op zijn mountainbike al vele landen in Europa en Afrika aangedaan wat hij de laatste jaren ook doet als reisleider bij De Toerist Biking. Sinds hij zijn eerste gps aanschafte in 2003 is het driedubbel plezier: het voorbereidend werk, het genieten van de tocht zonder stress en de analyse achteraf. Daar er in de beginjaren van de gps geen cursussen bestonden en hij het zelf maar moest uitpluizen, begrijpt hij maar al te goed de noden van een beginner en is hij heel gemotiveerd hen op pad te helpen.

Erwin Wellekens

Erwin Wellekens

GPS trainer/moto

Erwin is coördinator van Galileo Trainingscenter vzw en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de opleidingen. Samen met het team van lesgevers probeert hij het GPS-gebeuren op de voet te volgen en ervoor te zorgen dat we jou kwaliteitsvolle GPS-opleidingen kunnen aanbieden in optimale omstandigheden. Als fervent motorrijder heeft hij al veel plezier beleefd aan het rondtoeren. Daardoor is hij dan ook de uitgelezen man om ook jou je gps goed te leren gebruiken.