Ons team

Wie helpt je bij Waypoint Zolder?

Waypoint is een ware specialist met een grote ambitie, de beste zijn in service en kennis. Zonder al te veel uitleg: wij helpen je bij je aankoop van je gps, headset of actiecamera die bij jou noden past.

Bart Mertens

Bart Mertens

Oprichter/Specialist moto en fiets

Moto: Triumph Tiger 800
MTB: Ridley Ignite
Koers:
Skis: Blizzard
GPS: alles van Garmin :)

IT'er van opleiding en dus was de gps een mooi verlengstuk. Gek van technologie en gadgets, maar ook van MTB'en, motorijden en skiën.

Jeroen Huygen

Jeroen Hugen

GPS adviseur/Specialist wearables en camera's

 

Beny Sooghen

Beny Sooghen

GPS trainer/outdoor en fiets

Beny heeft op zijn mountainbike al vele landen in Europa en Afrika aangedaan wat hij de laatste jaren ook doet als reisleider bij De Toerist Biking. Sinds hij zijn eerste gps aanschafte in 2003 is het driedubbel plezier: het voorbereidend werk, het genieten van de tocht zonder stress en de analyse achteraf.Daar er in de beginjaren van de gps geen cursussen bestonden en hij het zelf maar moest uitpluizen, begrijpt hij maar al te goed de noden van een beginner en is hij heel gemotiveerd hen op pad te helpen.

Michel Wyers

Michel Wyers

GPS trainer/moto

Op weekdagen motorinstructeur, in de weekends motorrijder, op straat en ook graag off-road. Vroeger freelance Garmin medewerker en ook een tijdje GPS-adviseur bij WayPoint geweest.

Bram Luyten

Bram Luyten

GPS trainer/gopro camera's

Bram is een filmstudent. Naast zijn studie is hij een sportliefhebber. In zijn vrije tijd zijn lopen en skiën zijn vaste bezigheden. Wanneer hij erop uit trekt, zal hij steeds een actiecamera bij de hand hebben. Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen om op beeld vast te leggen.