Onze visie

Dé Specialist
Niet zomaar een ‘winkel’, wel een GPS-speciaalzaak!
Als bedrijf gespecialiseerd in mobiel en recreatieve GPS navigatiesysteem onderscheiden wij ons onder andere doordat we nagenoeg alle relevante toestellen in onze toonzaal "werkend" hebben staan. Of het nu gaat om een wandel, auto of moto GPS toestel: u kan er bij ons naar kijken en op werken voordat u een beslissing neemt. Onze medewerkers geven u een correcte en deskundige uitleg en advies bij uw aankoop.
Eenmaal uw beslissing genomen stopt het niet voor hen. We zorgen er voor dat uw toestel volledig gebruiksklaar is, geladen met de nieuwste firmware, flitspalen, fietsknooppunten enz.

Info & advies
'Niet duurder. Wel beter!'
: u krijgt bij ons de beste begeleiding voor uw aankoop, onze toestellen zijn steeds op vooraad en (in de mate van het mogelijke) voorbereid en klaargezet in het Nederlands met km en de juiste tijdzone en indien mogelijk flitspalen van West-Europa ingeladen, u krijgt dus een vertrekklaar toestel, ook na de aankoop kan bij ons genieten van de beste naservice en hulp bij al uw mogelijke problemen en kan u nog een persoonlijke uitleg (zeg maar cursus) krijgen.

Service
Kortom bij WayPoint ligt de klemtoon op persoonlijke service en ondersteuning, gecombineerd met een sterke prijs. Zowel voor de uitleg bij de aankoop alsook ondersteuning bij gebruik (inclusief onze steeds groeiende support website en opleidingsmogelijkheden). Verder combineren we dit door steeds een zeer uitgebreide voorraad van ons assortiment liggen te hebben.

(Wij hebben dus ook heel wat meer te bieden dan enkel de absoluut laagste prijs want dan moet je bij online verkopers zijn zoals goedkoopstegps.be.)

Click & Collect
Bestel je gewenste producten online en komt ze afhalen in onze winkel. Dit kan makkelijk door de transportmogelijkheid 'ophalen' aan te duiden in het checkout-formulier. Let wel, best wacht je even onze bevestiging af dat de producten klaar liggen om opgehaald te worden. Zo krijg je nog de kans om extra vragen te stellen of nog eens te bekijken.

Winkelen is een belevenis: 'there's no room like a showroom'.

onze referenties