Wolf Camper logohiking

Welkom bij het Wolf Camper 'outdoor concept' gamma.
Hèt kwaliteitsmerk uit Denemarken!

Bekijk de online kataloog 2018

Op deze site vindt u informatie over ons assortiment. Wenst u een overzicht van het complete gamma dan kan u terecht op de WolfCamper website. Bekijk ook het filmpje over WolfCamper.

Tundra shirtWolf Camper is topkwaliteit uit Scandinavie. Het Deense bedrijf is 17 jaar jong (sinds 1992) en heeft zich in de eerste jaren gericht op met name de Scandinavische landen maar sinds een paar jaar is het merk ook in Belgie, Nederland en Luxemburg verkrijgbaar.
Wolf Camper producten ga je het beste waarderen door ze te voelen en passen. Wolf Camper wordt door WayPoint Zolder verkocht. Wandelen, fietsen/MTB en motorrijden is dan ook de passie van WayPoint en Wolf Camper. Outdoor is een persoonlijke beleving waar geen vaste definitie voor bestaat. Wolf Camper geniet naast haar enthousiaste gebruikers bij wandelaars en fietsers inmiddels ook een behoorlijke bekendheid bij de motorrijders. Voor de motorrijder biedt Wolf Camper o.a. waterdichte jacks. Deze lichtgewicht uitvoeringen zijn niet alleen sportief, maar bieden vooral veel bewegingsvrijheid en opbergruimte. U kunt dit perfect combineren met het thermisch ondergoed, waterdichte schoenen, lekkere sokken en handschoenen. Voor de warme vakantieoorden biedt Wolf Camper uitkomst in blouses, broeken en shirts. Alle materialen bieden veel bescherming tegen wind, zon, zweet en ongedierte. Bovendien hoeft de kleding niet te worden gestreken, is het krimpvrij en kleurvast. Technische sok

Dry Bag 35Naast kleding biedt Wolf Camper eveneens een uitgebreide range slaapzakken, slaapmatten, tenten, rugzakken en reistoebehoren. Allemaal eigen producten die zorgvuldig worden ontworpen en getest in Denemarken. Zo zijn zij er zeker van dat alles wat zij hun klanten aanbieden, ook voldoet aan de eisen die zijzelf aan producten stellen.
In onze winkel te Heusden kan u voor een deel van het assortiment terecht in onze winkel om te zien, voelen, passen en beoordelen. Alle andere items zijn op bestelling verkrijgbaar.