Finn mount

Getest: Finn smartphone mount

Je wil vlug je telefoon op je fiets bevestigen, maar hebt geen zin in al die speciale cases? Dan is de Finn Smartphonemount van Bike Citizens misschien iets voor jou. Met de Finn kan je elke smartphone makkelijk en veilig op je stuur bevestigen zonder te moeten vrezen dat je hem ergens halverwege verliest. Enfin, dat is wat de promofilmpjes je laten zien.

Lees verder...

Finn

Testers gezocht: Finn smartphone mount

Ben jij een fervent fietser? Dan is het wel interessant om je GSM/smartphone op je fietsstuur te kunnen bevestigen. Zij het om te navigeren of om je berichten in de gaten te houden. De Finn smarthpone mount is dan perfect. Wil jij de Finn zelfs eens testen? Dan moet je zeker reageren!

Lees verder...

Trakdot

Testers gezocht: Trakdot bagage tracker

Ga jij al eens op vakantie met het vliegtuig? Dan weet je dat er niets zo vervelend is dan de onzekerheid of je bagage ook op de bestemming is. Trakdot is dan de oplosing. Wil jij de trakdot zelfs eens testen? Dan moet je zeker reageren!

Lees verder...

Garmin vivofit jr

Getest: Garmin Vivofit jr. De dagelijkse activity tracker voor kinderen.

Een wearable speciaal voor kinderen? Jazeker! Een tijdje geleden kwam Garmin op de markt met een activity tracker in hun vivoreeks die speciaal bedoeld is voor kinderen: de vivofit jr. Het apparaatje is meteen ook geschikt om mee te zwemmen en moedigt kinderen aan om in beweging te blijven. Maar hoe handig is de nieuwe vivofit jr nu echt? Om dat te weten te komen gaven we een aantal sportieve youngsters de toestelletjes in test.

Lees verder...

GoPro

Voeg telemetrie en gps info toe aan je GoPro verhaal

Hoe snel? Hoe ver? Hoe hoog?

Lees verder...

Tomtom Adventurer

Getest: TomTom Adventurer GPS-outdoorhorloge

Heb je al ooit met een smartphone rond je arm een marathon gelopen? Of met je telefoon in de hand je tussentijden proberen bijhouden? Waarschijnlijk geen al te leuke ervaringen. De sporthorloges van vandaag de dag zijn meer divers dan een decennium geleden. Je zal misschien zelfs verrast zijn over wat dat kleine ding allemaal voor je kan betekenen en heel misschien is het wel tijd om er zelf eentje aan te schaffen.

Lees verder...

Garmin vivofit jr

Testers gezocht: Garmin Vivofit Jr

Heb jij een actieve zoon of dochter? Dan zal je zeker ook graag al zijn/haar activiteiten opvolgen. Garmin heeft hiervoor speciaal voor kinderen de Vivofit Jr op de markt gebracht. Wil jij je zoon/dochter deze activity tracker eens laten testen? Dan moet je zeker reageren!

Lees verder...

Garmin hiking

Garmin Fenix 5: wat is er nieuw?

Eindelijk is hij er en we kunnen niet wachten om jullie alle details te vertellen! Toen de Fenix 5 begin dit jaar werd aangekondigd, vroegen veel mensen zich af wat er allemaal veranderd was in deze nieuwe generatie van multisport GPS horloges. Na wat opzoekwerk hebben we een aantal belangrijke dingen even op een rijtje gezet:

Lees verder...

Garmin hiking

Garmin introduceert de Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5S en Garmin Fenix 5X

Op de CES in Las Vegas heeft Garmin de Fenix 5 modellen aangekondigd. Ze bouwen verder op de ontzettend populaire Fenix 3. Alle modellen van de Garmin Fenix 5 serie beschikken over de HR-sensor dus hartslagmeting op de pols. Nieuw is dat de sensor volledig geintegreerd is in de achterkant van het horloge. De Garmin Fenix 5S is een compacter exemplaar en dus meer geschikt voor mensen met een kleinere pols. De Garmin Fenix 5 is overigens ook wat compacter dan de Fenix 3, maar het scherm is wel even groot. De Garmin Fenix 5X voegt dan nog eens een kaart toe.

Lees verder...

TomTom Adventurer

Testers gezocht: TomTom Adventurer GPS-outdoorhorloge

Ben jij een actieve persoon? Dan zal je zeker ook graag al je activiteiten opvolgen. Een goede sporthorloge is dan zeker aan te raden. Nieuwe in het TomTom gamma is de Adventurer. Wil jij dit horloge samen met de bluetooth oortjes graag eens testen? Dan moet je zeker reageren!

Lees verder...

Plaats een reactie