Garmin vivoactive 4S Powder Grey/Stainless

garmin logo

Garmin vivoactive 4S Powder Grey/Stainless

Art nr: G0100217202

Niet meer beschikbaar

Het Garmin vivoactive 4S wellness horloge maakt sporten makkelijker dankzij de meer dan 20 sportapps. En natuurlijk is ook de activiteitstracking aanwezig alsook de smartmessaging mogelijkheden. En vanaf nu kan elke vivoactive 4 muziek afspelen.

Compacte GPS-smartwatch speciaal voor een actieve levensstijl

  • Houd uw gezondheid 24/7 in de gaten dankzij Pulse Ox1 en de Body Battery functie voor energiemonitoring. Houd daarnaast de ademhaling, menstruatiecyclus, stress, slaapritme, hartslag2, hydratatie en meer bij
  • Download eenvoudig nummers naar uw horloge, inclusief afspeellijsten van uw Spotify® of Deezer account, en maak verbinding met een hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren
  • Leg alle activiteiten vast met meer dan 20 voorgeladen GPS- en binnensportapps, waaronder zoals wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, golf en meer
  • Ontvang gemakkelijk te volgen, geanimeerde kracht-, cardio-, yoga en Pilates workouts direct op het display van de smartwatch
  • Batterijlevensduur: Maximaal 7 dagen in smartwatchmodus; 5 uur in GPS- en muziekmodus

Houd alles bij

Wanneer we spreken over het meest uitgebreide aanbod van functies, dan bedoelen we dat ook zo. Houd 24/7 uw fitheid en gezondheid in de gaten.

Body Battery energiemonitor meet het energieniveau van uw lichaam, zodat u de beste momenten weet waarop u kunt bewegen of juist moet rusten.

Pulse Ox sensor1 meet de zuurstofsaturatie in uw bloed gedurende de dag en terwijl u slaapt om te zien hoe goed uw lichaam zuurstof opneemt.

Tracking van menstruatiecyclus in de Garmin Connect app laat u uw cyclus bijhouden om fysieke en emotionele symptomen vast te leggen en meer te leren over training en voeding tijdens elke fase van uw cyclus. Ontvang meldingen en meer op uw horloge met de Connect IQ™ app.

Tracking van hydratatie helpt u uw dagelijkse vochtinname bij te houden.

Tracking van ademhaling legt vast hoe u ademt gedurende de dag, tijdens uw slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

Geavanceerde slaapcontrole verdeelt uw nacht in lichte, diepe en REM-stadia om u een volledig beeld te geven van uw slaapritme.

Stresstracking laat u zien of u een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt. Ontspanningsherinneringen vragen u zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren.

Hartslagmeting op de pols2 meet in een vast ritme uw hartslag en waarschuwt u als deze hoog blijft terwijl u rust. Het helpt ook bij het meten van uw inspanning tijdens activiteiten.

At a Glance

Gemaakt voor dagelijks gebruik

Deze smartwatch kan 24 uur per dag, 7 dagen per week gedragen worden dankzij de verwisselbare banden en duurzaam Corning® Gorilla® Glass 3. U kunt het horloge zelfs in het water dragen, want deze is waterbestendig tot 5 ATM. Het altijd actieve, in zonlicht afleesbare Garmin Chroma Display is onder alle lichtomstandigheden goed af te lezen. Tel daar een batterijduur van maximaal 7 dagen in de smartwatchmodus en tot 5 uur in de GPS-modus met muziek bij op. Het resultaat? Een smartwatch die u nooit meer af wilt doen.

Geanimeerde workouts op uw horloge

U hoeft niet langer te zoeken naar video's of trainers om de workout te laten zien. Deze sportieve smartwatch biedt eenvoudig te volgen geanimeerde workouts voor cardio, krachttraining, yoga en Pilates, die u op het horlogedisplay kunt bekijken. Kies uit voorgeladen workouts of download er meer vanaf Garmin Connect.

De activiteiten waar u van houdt

Met dit horloge kunt u alle activiteiten volgen dankzij meer dan 20 voorgeladen activiteitenprofielen, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen in het zwembad, golfen en meer. U kunt zelfs aangepaste workouts maken in het online Garmin Connect netwerk.

Haal diep adem

Dit horloge biedt meerdere gestructureerde ademhalingsactiviteiten. Wanneer u zich wilt ontspannen of concentreren, kunt u een ademhalingsactiviteit starten. Dit horloge houdt uw stressniveau en ademhaling bij, zodat u een beter inzicht krijgt in de manier waarop u met uw ademhaling omgaat.

At a Glance

Smartphone meldingen
Ontvang e-mails, sms-berichten en smartphone meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone. U kunt zelfs sms-berichten beantwoorden wanneer u een Android telefoon hebt.

Muziek
Download eenvoudig nummers naar uw horloge, inclusief afspeellijsten van uw Spotify of Deezer account (er is mogelijk een abonnement vereist). Maak verbinding met een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

Veiligheids- en trackingfuncties
Terwijl uw horloge en telefoon zijn gekoppeld, kunt u, indien nodig, uw locatie handmatig of - tijdens buitenactiviteiten - automatisch naar uw contactpersonen verzenden dankzij de ingebouwde ongevaldetectie3.

Garmin Pay contactloos betalen
Reken snel en eenvoudig af dankzij de Garmin Pay contactloze betaalmogelijkheid4 via deelnemende providers.

Connect IQ Store
Geef uw horloge een persoonlijke touch door apps, widgets, wijzerplaten en meer te downloaden. Gemakkelijk en gratis!

Garmin Coach
Een gratis hardloopcoach op uw pols, die u helpt om te trainen voor uw volgende 5 km, 10 km of halve marathon.

1Dit is geen medisch apparaat en het is niet bedoeld om een medische aandoening vast te stellen of te monitoren; zie Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox is niet in alle landen beschikbaar
2Nauwkeurigheid van activiteiten-trackers
3Wanneer gekoppeld met een compatibele smartphone. Zie de vereisten en beperkingen met betrekking tot veiligheid en tracking
4Bekijk informatie over de momenteel ondersteunde landen, betalingsnetwerken en deelnemende banken

Android is een handelsmerk van Google LLC. SPOTIFY en het Spotify logo zijn geregistreerde handelsmerken van Spotify AB.

Grootte behuizing
40 x 40 x 12.7 mm
Schermgrootte
1.1" (27.9 mm) diameter
Schermresolutie
218 x 218 pixels; In zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
Gewicht
40.0 g
Gebruiksduur
Smartwatchmodus: Tot 7 dagen
GPS-modus met muziek: Tot 5 uur
Waterbestendig
5 ATM
Barometrische hoogtemeter
V
Elektronisch kompas
V
Slimme meldingen
V
Intern geheugen
7 activiteiten met tijdmeting, 14 dagen aan activity tracking-gegevens
Hartslagmeter
Ja (bij de pols)
Multi-sport
V
Activiteits tracker
V
Garmin Pay™
V
Alle specificaties
  • vívoactive 4S
  • Oplaad-/gegevenskabel
  • Documentatie