Garmin fenix 6 Sapphire Ti Gray-Orange Band

garmin logo

Garmin fenix 6 Sapphire Ti Gray-Orange Band

Art nr: G0100215814

Beperkte voorraad
 • 849,99 -19%
 • 689,- incl BTW
 • in mijn mandje
 • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen
 • Forerunner fietssteun (U)

  Garmin fenix 6 Sapphire Ti Gray-Orange Band + handlebar mount for forerunner (U)

  • 867,99
  • 689,-
 • Waypoint Laadstation fenix 5-6 forerunner 45-245-935-945 instinct venu vivoactive 3-4

  Garmin fenix 6 Sapphire Ti Gray-Orange Band + Laadstation fenix 5-6 forerunner 45-245-935-945 instinct venu vivoactive 3-4

  • 874,89
  • 698,-
Bekijk het overzicht van de volledige fenix 6 serie

De fēnix® 6 geniet je van detailkaarten, muziek en Garmin Pay bovenop de mogelijkheden van de fēnix 6. Ideaal voor multisporten en ook voor outdoor gebruik. Daarnaast is het ook een activiteitstracker die je stappen telt en een smartwatch die al je gsm berichten kan tonen.

Werk toe naar betere prestaties

Met deze robuuste fēnix multisport GPS-horloges kunt u kaarten, muziek, intelligente tempoplanning en nog veel meer aan uw workouts toevoegen, zodat u elke uitdaging aankunt.

 • Polshartslagmeting1 en Pulse Ox2 sensoren geven inzicht in uw fitnessactiviteiten
 • De Dynamic PacesPro functie helpt u slimmer hard te lopen op verschillende soorten terrein
 • Vooraf geladen skikaarten voor meer dan 2.000 resorts over de hele wereld
 • Meet hardloop- en fietsprestaties zoals u nog nooit voor mogelijk heeft gehouden
 • Navigeer door uw wereld met behulp van satellietpositiebepaling via multi-GNSS en buitensensoren
 • Synchroniseer uw favoriete streamingservices, luister daarna naar muziek zonder uw telefoon
Kwaliteit & design

Het robuuste en toch stijlvolle ontwerp heeft een 1,3" scherm dat altijd aanstaat en 18% groter is dan vorige fēnix modellen. Het heeft een roestvrijstalen of met DLC gecoate rand en voldoet aan Amerikaanse militaire normen.

Pace Pro technologie

Een unieke PacePro functie helpt u tempo te houden dankzij de aan uw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Power Manager

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van uw horloge beïnvloeden, zodat u snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

Prestatiegegevens

Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica1, VO2 max, hersteladvies en nog veel meer.

Sportapps

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trailrunning, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, piste- en off-piste skiën, golfen en nog veel meer.

TopoActive kaarten van Europa en skigebieden

Gebruik TopoActive kaarten van Europa om naar uw avonturen te navigeren en parkoersnamen en moeilijkheidsgraden voor 2.000 skiresorts wereldwijd te bekijken.

ClimbPro

Gebruik de ClimbPro klimplanner om realtime informatie over uw huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

Golfbanen

Bekijk CourseView kleurenkaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike functie.

Afslag-voor-afslag navigatie

Volg een route of koers met hulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen, die u tijdig laten weten wanneer de volgende afslag komt.

Rondritten plannen

Voer de afstand in die u wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die u naar uw vertrekpunt terugbrengen. Dankzij Trendline popularity routing vindt u de beste plaatselijke routes.

Ondersteuning voor multi-GNSS

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat u uw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

ABC-sensoren

Navigeer over uw volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer om het weer in de gaten te houden en een drie-assig, elektronisch kompas.

Veiligheids- en trackingfuncties

Als u zich onveilig voelt of als uw horloge registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties3 uw locatie naar de contacten voor noodgevallen.

Muziekapps

Sla tot 2.000 nummers op of open vooraf geladen streamingapps van compatibele services, zoals Spotify® en Deezer Amazon, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

Garmin Pay service

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Smart notifications

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Polshartslagmeting

Verbeterde technologie voor optische hartslagmeting1 meet de intensiteit van uw fitnessactiviteiten en hartslagwisselingen om uw stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.

Pulse Ox sensor

Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op uw pols om te meten hoe goed uw lichaam zuurstof absorbeert.

Body Battery energiemonitor

Optimaliseer de energiereserves van uw lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau en slaap, zodat u kunt bepalen wanneer u zich weer kunt inspannen en wanneer u moet rusten.

Connect IQ™ Store

Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store.

Expeditiemodus

Trek eropuit en leg grote afstanden af voordat u het horloge weer moet opladen. De Expeditiemodus, waarin de GPS-positiebepaling ultraweinig energie verbruikt, gaat weken mee.

Batterij

De interne, oplaadbare lithiumbatterij heeft een levensduur tot 14 dagen in de smartwatchmodus, tot 10 uur in de GPS-modus met muziek en tot 48 dagen in de batterijspaarstandmodus.

1 Nauwkeurigheid van activiteiten-trackers
2 Dit is geen medisch toestel en is niet bedoeld voor gebruik in de diagnose of controle van een medische aandoening; zie Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox is niet in alle landen beschikbaar
3 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon. Voor de vereisten en beperkingen met betrekking tot veiligheid en tracking, zie Garmin.com

SPOTIFY en het Spotify logo zijn geregistreerde handelsmerken van Spotify AB. Amazon Music en alle aanverwante logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar gelieerde ondernemingen. Het Bluetooth woordmerk en de Bluetooth logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en voor het gebruik van deze merken heeft Garmin een licentie verkregen.

Toestelafmetingen
47 x 47 x 14,70 mm
Schermgrootte
1,3" (33,02 mm) diameter
Schermresolutie
260 x 260 pixels; In zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
Gewicht
Staal: 83 g (alleen behuizing: 60 g)
Titanium: 72 g (alleen behuizing: 49 g)
Gebruiksduur
Smartwatch: Tot 14 dagen
GPS: Tot 36 uur
GPS en muziek: Tot 10 uur
Max. batterij in GPS-modus: Tot 72 uur
GPS in expeditiemodus: Tot 28 dagen
Horlogemodus met batterijspaarstand: Tot 48 dagen
Waterbestendig
10 ATM
Barometrische hoogtemeter
V
Elektronisch kompas
V
Slimme meldingen
V
Intern geheugen
32 GB
Hartslagmeter
Ja (bij de pols)
Multi-sport
V
Activiteits tracker
V
Extra's
 • Connect IQ™ app-ondersteuning: Ja
 • EXO™ antenne (GPS/GLONASS): Ja
 • Wi-Fi®: Ja
 • ANT+®: Ja
 • Bluetooth®: Low Energy
 • UltraTrac: Ja
Alle specificaties
 • fēnix 6
 • Oplaad-/gegevenskabel
 • Documentatie