Garmin Instinct Sunburst

garmin logo

Garmin Instinct Sunburst

Art nr: G0100206403

Niet meer beschikbaar

Maak kennis met de Garmin Instinct - het robuuste outdoor GPS-horloge, gebouwd volgens militaire norm, warmtebestendig, schokbestendig en waterbestendig. Vertrouw op je Instinct als de wereld op jou vertrouwt. Met zijn look die doet denken aan de Casio G-Shock zal hij zeker heel wat mensen kunnen bekoren. Dit toestel is een mix van de Vivoactive 3 met heel wat features van de fenix 5 maar met een zwart/wit scherm. Zoek je een super duurzaam horloge dan is de Garmin Instinct iets voor jou!

Robuust GPS-horloge dat de zwaarste omstandigheden kan weerstaan

 • Gebouwd volgens de Amerikaanse militaire standaard 810G voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid (tot 100 meter)
 • Ingebouwd 3-assig kompas en barometrische hoogtemeter plus ondersteuning van meerdere navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en GALILEO) voor meer uitdagende omgevingen waarin GPS niet volstaat
 • Monitor uw hartslag, activiteit en stress; train met vooraf geladen activiteitenprofielen
 • Blijf connected met smartphone meldingen en automatische gegevensuploads naar de Garmin Connect online fitnessgemeenschap
 • Gebruik de TracBack® functie om dezelfde route terug naar uw beginpunt te navigeren; gebruik de website van Garmin Explore om uw reizen vooraf te plannen
 • Batterijduur: tot 14 dagen in smartwatch-modus, tot 16 uur in GPS-modus en tot 40 uur in UltraTrac batterijspaarstandmodus (afhankelijk van de instellingen)

Gebouwd om vol te houden, net als u

Als u op Instinct kunt vertrouwen, kan de wereld op u vertrouwen. Dit robuuste, betrouwbare outdoor GPS-horloge is gebouwd volgens de Amerikaanse militaire standaard 810G voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid (tot 100 meter). De vezelversterke polymeerbehuizing voegt sterkte en duurzaamheid toe, en het chemisch geharde, krasbestendige scherm biedt voldoende contrast om te worden afgelezen in fel zonlicht, zodat u het toestel onder extreme omstandigheden kunt gebruiken. De volledig geventileerde siliconenbanden zijn voorzien van twee onafhankelijke lussluitingen die een veilige pasvorm garanderen en ervoor zorgen dat u nergens aan blijft haken.

At a Glance

GPS waarop u kunt vertrouwen

U hebt nog nooit het gebaande pad gevolgd en daarom komt Instinct bijzonder van pas. Dankzij ondersteuning van GPS, GLONASS en GALILEO satellietnetwerken vindt u uw weg in meer uitdagende omgevingen waarin alleen GPS niet volstaat. Het ingebouwde 3-assige kompas en de barometrische hoogtemeter helpen u om uw koers te volgen. Haal het guesswork uit de route terug met behulp van de TracBack functie om dezelfde route terug te navigeren naar uw beginpunt.

Controleren en trainen

Het Instinct GPS-horloge controleert uw hartslag, activiteit en stress gedurende de dag, zodat u weet hoeveel u doet - en hoe hard uw werkt om het te doen. Wanneer u klaar bent om te trainen, staan wij voor u klaar met vooraf geladen activiteitenprofielen voor hardlopen, fietsen, zwemmen en meer.

Blijf verbonden

Dankzij smartphone meldingen kunt u uw telefoon in uw zak houden. Koppel uw telefoon met Instinct en onze Garmin Connect online fitnessgemeenschap voor automatische uploads, live tracking en de GroupTrack functie. Of maak verbinding met de Garmin Explore website en app om uw avonturen te plannen voordat u vertrekt.

Toestelafmetingen
45 x 45 x 15,3 mm
Schermgrootte
Aangepast ontwerp met twee vensters; 23 x 23 mm
Schermresolutie
128 x 128 pixels
Gewicht
52 g
Gebruiksduur
Smartwatch-modus: Tot 14 dagen; GPS-modus: Tot 16 uur; UltraTrac™ modus: Tot 40 uur
Waterbestendig
10 ATM
Barometrische hoogtemeter
V
Elektronisch kompas
V
Slimme meldingen
V
Intern geheugen
16 MB
Hartslagmeter
Ja (bij de pols)
Multi-sport
V
Activiteits tracker
V
Extra's
 • Connect IQ™ app-ondersteuning: Ja
 • EXO™ antenne (GPS/GLONASS/Galileo): Ja
 • ANT+®: Ja
 • Bluetooth®: Low Energy
 • UltraTrac: Ja
 • Vooraf geladen buitenrecreatieprofielen: Hiken, klimmen, mountainbiken, skiën, snowboarden, cross-country skiën, peddelsurfen, roeien, kajakken, Jumpmaster, tactische sporten
 • Instinct
 • Oplaad-/gegevenskabel
 • Documentatie