Shokz OpenFit Air Black

shokz logo
Shokz OpenFit Air
Shokz OpenFit Air Shokz OpenFit Air Shokz OpenFit Air Shokz OpenFit Air Shokz OpenFit Air Shokz OpenFit Air

Shokz OpenFit Air Black

Art nr: GAMT511STBK

Beperkte voorraad
  • 139,- incl BTW
  • in mijn mandje
  • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen
Maten : Maattabel
     

Deze ultralichte koptelefoon van slechts 8,7 gram die zelfs tijdens intensieve workouts goed op zijn plaats blijft. Het nieuwe ontwerp van de OpenFit Air en de zachte silliconen zorgen voor een ergonomische en comfortabele pasvorm. Met de Direct Pitch-technologie kun je ongestoord genieten van je muziek of telefoongesprekken voeren zonder dat anderen kunnen meeluisteren.

Dankzij de vier ingebouwde microfoons zijn telefoongesprekken kristalhelder. Met de Qualcomm 8.0 chipset wordt omgevingsgeluid effectief onderdrukt, waardoor je altijd duidelijk te verstaan bent tijdens het bellen. Bovendien is de OpenFit Air IP54-gecertificeerd, waardoor hij bestand is tegen zweet en opspattend water.

Hoor elk geluid
De OpenFit Air zet het Shokz open-ear concept voort met een compact ontwerp. De OpenFit Air is rond het oor gevormd, zodat het oor open blijft en je met de wereld verbonden blijft.

Voel niets anders dan comfort
De oortjes zijn gemaakt met een dubbellaagse vloeibare silicone die een soepele pasvorm biedt voor elke oorvorm en ongemak voorkomt, zelfs bij langdurig dragen. Geniet de hele dag van enthousiaste gesprekken en je favoriete muziek op een comfortabele manier.

Gemaakt voor elk oor
Een dolfijnvormige-oorhaak met een ingebouwde dunne, flexibele geheugendraad zorgt voor een ergonomische pasvorm die zich voorzichtig aanpast aan uw natuurlijke oorvorm. De ultradunne oorhaakjes zorgen voor een comfortabele pasvorm, zelfs in combinatie met een bril.

Onopgemerkt blijven
De OpenFit Air optimaliseert het ontwerp en het materiaal van open-ear oortjes en is compact en licht met een gewicht van slechts 8,7 gram. De oortjes en de batterij zorgen voor een perfecte balans waardoor je vergeet dat je ze draagt.

Heldere hoge tonen en diepe lage tonen
Shokz introduceert DirectPitch™, een gloednieuwe audio-ervaring gemaakt voor de OpenFit Air. Het zorgt voor een uitstekende audiokwaliteit met een perfecte balans tussen heldere hoge tonen, heldere middentonen en een krachtige bas.

Uitstekende akoestiek
De OpenFit Air heeft een krachtige dynamische driver van 18×11 mm met een ultralicht composietmembraan van koolstofvezel en een polymeerrand. De binnenste koepelvormige kap is gemaakt van een zeer sterke, ultralichte koolstofvezel die 20 keer sterker is dan staal en elke akoestische trilling met ongelooflijke nauwkeurigheid stuurt. De polymeerrand versterkt de intensiteit van de trillingen van het membraan en zorgt voor een meeslepende audio-ervaring met diepe bastonen.

Gemakkelijk koppelen met meerdere apparaten
Verhoog je productiviteit met naadloze connectiviteit dankzij de multipoint pairing functie van de Shokz OpenFit. Moeiteloos multitasken op twee apparaten met de Shokz OpenFit. Download de Shokz app en geniet met slechts een paar tikken van naadloze verbindingen met al je favoriete apparaten.

-Afspelen OpenFit Air: Tot 6 uur luisterplezier met één keer opladen. Met oplaaddoosje, zelfs tot 28 uur luisterplezier
-Oordopjes opladen: 60 minuten
-Oplaaddoosje opladen: 120 minuten
-Stand-by tijd: tot 30 dagen
-Snelladen 10 minuten opladen geeft 2 uur batterijduur (muziek)
-Bluetooth® versie: Bluetooth 5.2
-Draadloos bereik: 10 meter
-Waterbestendig Oortjes: IP54
-Oplaaddoosje: Niet waterdicht
-Materiaal Oortjes: Polycarbonaat, Silicone
-Materiaal Oplaaddoosje: Polycarbonaat
OpenFit Air-oortjes, OpenFit Air oplaaddoosje, USB-C oplaadkabel.
Let op: Shokz levert naast de oplaadkabel geen oplader mee. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.