Shokz OpenSwim Black

aftershokz logo
Shokz OpenSwim
Shokz OpenSwim Shokz OpenSwim Shokz OpenSwim

Shokz OpenSwim Black

Art nr: GAMS700BK

Beperkte voorraad
  • 159,- incl BTW
  • in mijn mandje
  • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen
Maten : Maattabel
   

Shokz OpenSwim: luister muziek tijdens het zwemmen.

De OpenSwim brengt open-ear luisteren naar nieuwe dieptes. Het IP68 waterdichte ontwerp is bestand tegen totale onderdompeling in water tot maximaal 2 meter diep. Met een batterijduur tot wel 8 uur en een opslagcapaciteit van tot wel 1200 nummers kunt u continu genieten van de buitengewone geluidskwaliteit onder water. Het is de beste keuze voor tijdens het zwemmen.

Door de “Bone Conduction Technology” hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. De Shokz koptelefoon zit namelijk niet in je oor maar op het uiteinde van het jukbeen (zie video). Vervolgens wordt door middel van trillingen het geluid naar je trommelvlies doorgestuurd. Dit resulteert in het horen van de omgeving terwijl je naar jouw favoriete muziek aan het luisteren bent.

Zwemmen is goed voor je hele lichaam, maar rondjes zwemmen kan saai en vermoeiend zijn. De Shokz OpenSwim heeft een IP68-classificatie, dit betekent dat je de Shokz OpenSwim tot wel 2 uur lang in 2 meter diep water kan gebruiken. Daarbij maakt de OpenSwim gebruik van PremiumPitch 2.0 voor een verbeterde dynamische bas, een hoger volume en minder trillingen.

Dit in combinatie met beengeleiding technologie, waardoor je oren vrij blijven en er minder kans is op irritatie of oorontstekingen. Zo kan jij je afstanden zwemmen, gemotiveerd door je eigen muziek. De Shokz OpenSwim heeft intern 4GB opslag, wat genoeg is voor wel 1200 liedjes.

Ga de sport uitdaging aan, van zwemmen tot fietsen, met jouw eigen muziek op de achtergrond.

- Comfortabel open-ear
- Type speaker: bone conduction transducers
- 8 uur lang afspelen, 10 dagen standby-tijd
- Weegt slechts 30 gram
- magnetische oplaadkabel
- Audio bestanden: MP3, WAV, WMA, AAC, FLAC
- Shokz OpenSwim Waterproof bone conduction headphone
- USB laadkabel
- Luxe opberg tas
- Passieve oorplugs om zonder omgevingsgeluid te kunnen luisteren
- Handleiding