We zijn gesloten van Di 26/03 tem Wo 27/03

TomTom Rider 450 Worldwide
tomtom logo

TomTom Rider 450 Worldwide

Art nr: GTTRIDER450

Niet meer beschikbaar

Ontdek uw volgende avontuur

 • Offline routes en stops
 • Lifetime Wereldkaarten
 • Lifetime TomTom Traffic
 • Durf uzelf uit te dagen
 • Handsfree bellen en routedeling via Bluetooth
 • Slim scherm met aangepaste aanraakgevoeligheid voor handschoenen
 • Lifetime Flitsers-waarschuwingen
 • Waarschuwingen voor verkeersonveilige locaties en filestaarten

Kronkelroute

Vind de meest opwindende kronkelende wegen en vermijd saaie rechte stukken. Geef aan hoe uitdagend u uw route wilt hebben en onze motornavigatie vindt de beste weg voor u. U kunt aangeven in welke mate u kronkels wilt. Maak uw keuze uit drie graden van kronkeligheid: laag, gemiddeld en hoog. De TomTom Rider helpt u om adrenalinerijke ritten te vinden. Perfect op maat.

Heuvelachtige route

Blijf op zeeniveau of waag u aan beklimmingen. Kies gemakkelijk de gewenste hoeveelheid beklimmingen en afdalingen voor uw rit. Zo kunt u in uw eigen comfortzone blijven. Maak uw keuze uit drie graden van heuvelachtigheid: laag, gemiddeld of hoog. Het enige wat u nu nog nodig hebt om te klimmen, is een beetje durf. Hoe hoog durft u te gaan?

Heen-en-terugreis plannen

Laat uw TomTom Rider automatisch een andere terugroute voor u ontdekken, die verschilt van uw heenreis. Selecteer gewoon uw bestemming en laat de rest over aan de TomTom Rider. Om u te laten genieten van nieuwe routes, zorgt hij ervoor dat de heenreis verschilt van de terugreis.

Slim scherm

Dit handschoenvriendelijke touchscreen geeft een nieuwe dimensie aan aanraakgevoeligheid. Het slimme scherm van de Rider 450 laat u schakelen tussen modi voor dunne en dikke handschoenen om het aan te passen aan uw voorkeur en de uitrusting die u aanhebt. Zelfs bij regenweer reageert dit scherm als geen ander snel en nauwkeurig op aanraking en kunt u u focussen op uw rit.

Routes en stops

Ga de baan op met 's werelds best samengestelde routes. Voorgeladen op uw motornavigatie. Ze zijn gekoppeld aan Lifetime Wereldkaarten, verkeersinfo en waarschuwingen voor flitsers. Alles kant-en-klaar zodat u u op de weg kunt focussen. Wilt u een stop inlassen? Tik op het scherm om nabijgelegen hotels en restaurants te vinden, om maar enkele voorbeelden te noemen. Slotsom? Onmisbaar stukje technologie voor grootse avonturen. Nu nog dat beetje durf en verkennen maar!

Lifetime Wereldkaarten

Kies uw volgende grote avontuur, waar ook u nieuwe horizonten wilt verkennen. Durf en geniet! Of u nu naar het noorden of het zuiden trekt: installeer en update kaarten van overal ter wereld. Zonder extra kosten. En dat gedurende de hele levensduur van uw motornavigatie. Dankzij de meest recente kaarten geniet u altijd van de beste rijervaring. Update gewoon uw TomTom Rider via uw computer.

Waarschuwingen voor verkeersonveilige locaties en filestaarten

Dankzij waarschuwingen voor verkeersonveilige locaties en filestaarten weet u wanneer u extra alert moet rijden. Gedaan met onwetend bruusk remmen en te snel rijden op riskante wegen. Doordat u op de hoogte blijft, geniet u in alle gemoedsrust van uw ritten.

Routeplanning via MyDrive

Gebruik MyDrive online om uw eigen spannende ritten uit te stippelen en zó te synchroniseren met uw systeem. Hebt u online kant-en-klare routes gevonden? Upload ze gemakkelijk naar uw TomTom Rider. Met tal van voorgeplande spannende ritten, die online beschikbaar zijn, laat uw Rider een nieuwe wereld van ontdekkingsplezier voor u opengaan.

Bestandsdeling via Bluetooth®

Deel uw route via Bluetooth® met andere motorrijders voordat u vertrekt of onderweg. Zo houdt u iedereen op de hoogte. Uw routes zijn in GPX-formaat over te brengen via Bluetooth®.

Handsfree bellen

Bel en beantwoord oproepen terwijl uw smartphone in uw zak zit. De TomTom Rider-motornavigatie maakt via Bluetooth® verbinding met uw telefoon, zodat u handsfree kunt bellen terwijl u rijdt op uw motor.

Weerbestendige bouwkwaliteit

Dankzij zijn robuuste ontwerp is de TomTom Rider weerbestendig conform IPX7 én valbestendig. Hij is opgewassen tegen rijden in alle omstandigheden. Zelfs nat blijft het touchscreen aanraakgevoelig. Zo geniet u ongeacht de weersomstandigheden van nauwkeurige bediening.

Staande weergave

Zie meer van de bochten door met een simpele draai uw navigatiesysteem in staande weergave te gebruiken. Zo kunt u uw volgende bocht goed aansnijden. De innovatieve roterende houder van deze motornavigatie maakt het gemakkelijk om van liggende naar staande weergave te gaan en omgekeerd. Zo ziet u op de kaart snel meer details van wat u te wachten staat.

Gratis slimme routeplanning met Tyre Pro®

Plan een route met Tyre Pro®, de interactieve software die u helpt om op uw computer routes uit te stippelen voor uw motornavigatie. Eenmaal thuis kunt u de geregistreerde tracks op uw systeem exporteren naar Tyre Pro® en met uw vrienden delen.

Gebruiksduur
Tot 6 uur autonome werking
Intern geheugen
16 GB
Sleuf voor SD-kaart
V
Schermgrootte
Touchscreen van 11 cm (4,3")
Schermresolutie
480 x 272 pixels
Bluetooth-audio
Ja - voor handsfree bellen, gesproken instructies via headset
Smartphone Connected
TomTom Traffic, TomTom Flitsers en QuickGPSFix
Waterdicht
IPX7
 • Rider 450
 • Motorhouder
 • RAM-houder
 • Stroomkabel
 • USB-kabel
 • Documentatie