Band Vivofit Jr Verstelbaar Disney Frozen 2 Elsa
garmin logo

Band Vivofit Jr Verstelbaar Disney Frozen 2 Elsa

Art nr: GA0101266619

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)

Bevat een code waarmee exclusieve avonturen in de app worden ontgrendeld

Dit bandje is voorzien van een gegraveerd Elsa ontwerp en is compatibel met vívofit® jr. en vívofit jr. 2. Door een nieuw bandje te kopen, krijgt uw kind toegang tot een geheel nieuwe wereld vol app-avonturen. Het bandje komt overeen met het avontuur in de app die door ouders wordt beheerd. Wat wordt het?

Disney Frozen 2: App Adventure Name

Met het Disney Frozen 2 Elsa bandje kunnen kinderen verder komen in App Adventure Name als ze hun dagelijkse activiteitsdoelen van 60 minuten halen. Zo worden ze aangemoedigd om hun best te doen. Met uw begeleiding kan uw kind avonturen ontdekken in Arendelle en daarbuiten. Ze hebben plezier met Anna en Elsa, vinden Olaf terug en ontrafelen mysteries die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

In de doos bij dit bandje zit een code die u kunt gebruiken om de App Adventure Name kaart in de vívofit jr. app te ontgrendelen.

© Disney

Met elk van de verstelbare Marvel Spider-Man bandjes boeken kinderen voortgang in Web Warriors: Een Spider-Man avontuur, waarin dagelijkse activiteitendoelen van 60 minuten hun inspiratie vormen om hun best te doen. Met uw hulp kunnen uw kinderen nieuwe avonturen ontgrendelen en verschillende dimensies van het Spider-Verse verkennen. Zo zullen ze hoog boven de stad vliegen als de sidekick van Spider-Man, de strijd aanbinden met Vulture, waarbij ze worden geholpen door onverwachte bondgenoten, en eindelijk de Green Goblin opsporen. Hoe vaker zij hun activiteitendoelstellingen behalen, hoe meer van het verhaal zij te zien krijgen.

Disney App Screens

Wanneer u dit bandje koopt, bevat de doos een code die u kunt gebruiken om de kaart van Web Warriors: Een Spider-Man avontuur te ontgrendelen in de vívofit jr. app.