Band Vivofit Jr Verstelbaar The Resistance
garmin logo

Band Vivofit Jr Verstelbaar The Resistance

Art nr: GA0101266611

Beperkte voorraad
  • 30,- incl BTW
  • in mijn mandje
  • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

Bevat een code waarmee exclusieve avonturen in de app worden ontgrendeld

In een oogopslag

Bekijk de verschillende designs en personages op de vívofit® jr. 2 accessoirebandjes. Deze bandjes werken ook met de vívofit jr.! Als u een nieuw bandje koopt, zoals dit verstelbare bandje voor kinderen (aanbevolen voor kinderen van 6 jaar of ouder), kunnen uw kinderen een hele nieuwe wereld vol avonturen ontdekken in de app. Het bandje komt overeen met het avontuur in de app die door ouders wordt beheerd. Wat wordt het?

Met behulp van het elastische of verstelbare Star Wars bandje boeken kinderen vooruitgang in app-avonturen in BB-8's Adventure: A Star Wars Story, waarin dagelijkse activiteitsdoelen van 60 minuten hun inspiratie vormen om hun best te doen. Kruip in de huid van een kleine verzetsstrijder en beleef samen met BB-8 en de piloot Zepha allerlei avonturen op de planeet Jakku. Zoek in roestige ruimteschepen naar ontbrekende onderdelen, maak kennis met Maz Kanata, de koningin der smokkelaars, en red je vriend BB-8 als de nood aan de man komt.

BB-8's Adventure

Bij aankoop van dit bandje ontvangt u een code waarmee u de kaart voor BB-8's Adventure: A Star Wars Story in de vívofit jr. app kunt ontgrendelen.