Band Vivofit Jr Verstelbaar Spider-Man zwart
garmin logo

Band Vivofit Jr Verstelbaar Spider-Man zwart

Art nr: GA0101266618

Beperkte voorraad
  • 30,- incl BTW
  • in mijn mandje
  • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

Bevat een code waarmee exclusieve avonturen in de app worden ontgrendeld

Bekijk de verschillende designs en personages op de vívofit® jr. 2 accessoirebandjes. Deze bandjes werken ook met de vívofit jr.! Als u een nieuw bandje koopt, zoals dit verstelbare bandje voor kinderen (aanbevolen voor kinderen van 6 jaar of ouder), kunnen uw kinderen een hele nieuwe wereld vol avonturen ontdekken in de app. Het bandje komt overeen met het avontuur in de app die door ouders wordt beheerd. Wat wordt het?

Met elk van de verstelbare Marvel Spider-Man bandjes boeken kinderen voortgang in Web Warriors: Een Spider-Man avontuur, waarin dagelijkse activiteitendoelen van 60 minuten hun inspiratie vormen om hun best te doen. Met uw hulp kunnen uw kinderen nieuwe avonturen ontgrendelen en verschillende dimensies van het Spider-Verse verkennen. Zo zullen ze hoog boven de stad vliegen als de sidekick van Spider-Man, de strijd aanbinden met Vulture, waarbij ze worden geholpen door onverwachte bondgenoten, en eindelijk de Green Goblin opsporen. Hoe vaker zij hun activiteitendoelstellingen behalen, hoe meer van het verhaal zij te zien krijgen.

Disney App Screens

Wanneer u dit bandje koopt, bevat de doos een code die u kunt gebruiken om de kaart van Web Warriors: Een Spider-Man avontuur te ontgrendelen in de vívofit jr. app.