Band Vivofit Jr Verstelbaar Disney Princess Paars
garmin logo

Band Vivofit Jr Verstelbaar Disney Princess Paars

Art nr: GA0101266615

Beperkte voorraad
  • 30,- incl BTW
  • in mijn mandje
  • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

Bevat een code waarmee exclusieve avonturen in de app worden ontgrendeld

Bekijk de verschillende designs en personages op de vívofit® jr. 2 accessoirebandjes. Deze bandjes werken ook met de vívofit jr.! Als u een nieuw bandje koopt, zoals dit verstelbare bandje voor kinderen (aanbevolen voor kinderen van 6 jaar of ouder), kunnen uw kinderen een hele nieuwe wereld vol avonturen ontdekken in de app. Het bandje komt overeen met het avontuur in de app die door ouders wordt beheerd. Wat wordt het?

Met elk van de verstelbare Disneyprinsessenbandjes boeken kinderen vooruitgang in het Magische koninkrijken: Een Disneyprinsessenavontuur, waarin dagelijkse activiteitendoelen van 60 minuten hun inspiratie vormen om hun best te doen. Met u als helper kan uw kind nieuwe avonturen openen en magische koninkrijken verkennen, samen met Ariel, Belle, Jasmine, Mulan en Rapunzel. Ze helpen Rapunzel en Flynn Rider te ontsnappen aan Mother Gothel, de Keizer te redden met Mulan en de Grot der Wonderen te verkennen met Jasmine. Hoe vaker zij hun activiteitendoelstellingen behalen, hoe meer van het verhaal zij te zien krijgen.

Disney App Screens

Bij aankoop van dit bandje ontvangt u een code waarmee u de kaart van Magische koninkrijken: Een Disneyprinsessenavontuur kunt ontgrendelen.