Zomer verlof van 10/08 tem 16/08

Garmin Approach S10 poedergrijs
Garmin Approach S10 poedergrijs Garmin Approach S10 poedergrijs Garmin Approach S10 poedergrijs Garmin Approach S10 poedergrijs Garmin Approach S10 poedergrijs
garmin logo

Approach S10 poedergrijs

Art nr: G0100202801

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)

Eenvoudig te gebruiken golfhorloge

  • Modern, licht en comfortabel met een in zonlicht afleesbaar scherm met een hoge resolutie
  • Geeft de afstand naar het begin, einde en midden van de green aan, evenals hindernissen en doglegs, op meer dan 41.000 vooraf geïnstalleerde banen wereldwijd
  • Houd de score bij op het horloge voor een samenvatting per ronde, totaal gespeelde afstand en totale tijd
  • Upload uw scorekaart naar Garmin Express om uw rondes bij te houden
  • Oplaadbare batterij gaat tot 12 uur mee in GPS-golfmodus

Als u op uw spel en de baan gefocust wilt blijven, is dit golfhorloge voor u. Het eenvoudig te gebruiken Approach S10 golfhorloge kiest op basis van uw locatie de baan waarop u speelt, met meer dan 41.000 vooraf geïnstalleerde banen wereldwijd en levenslang gratis updates. Het geeft de afstand aan tot het begin, einde en midden van de green, evenals hindernissen en doglegs. Voltooi een hole en loop van de green naar de volgende tee box. Het horloge gaat dan automatisch verder naar de volgende hole. Als u echt een prachtig shot maakt, kunt u daarvan de afstand meten en indruk maken op uw vrienden.

Ken de score

Voor extra gemakt kunt u de score rechtstreeks op uw Approach S10 bijhouden. Aan het einde van de ronde geeft het horloge een overzicht van de totaal gespeelde afstand, totale tijd en score. Aangezien het ook gewoon een comfortabel horloge voor dagelijks gebruik is, wordt ook de huidige tijd en datum weergegeven, inclusief zonsop- en ondergang.

U kunt gerust een aantal rondes spelen. De oplaadbare batterij gaat tot wel 12 uur mee in GPS-modus. U hoeft ook niet te vrezen voor de waterholes, want de Approach S10 is waterbestendig tot 5 ATM (50 meter).

Ken de score

Volg uw spel

Upload uw scorekaarten elke ronde naar Garmin Express om uw spel en scores gedurende een seizoen te bekijken. U kunt ook gebruikmaken van de gratis Garmin Golf app om mee te doen aan wekelijkse klassementen en toernooien.

Volg uw spel
Schermgrootte
23 mm
Schermresolutie
128 x 128 pixels
Gewicht
35,0 g
Gebruiksduur
GPS-modus: Tot 12 uur; Horlogemodus: Maximaal 14 weken
Waterdicht
V 5 ATM
Voorgeladen kaarten
V 41.000 golfbanen wereldwijd
  • Approach S10 golfhorloge
  • Oplaad-/gegevenskabel
  • Handleidingen