Garmin Forerunner 645 Music Rose Gold
Garmin Forerunner 645 Music Rose Gold Garmin Forerunner 645 Music Rose Gold Garmin Forerunner 645 Music Rose Gold Garmin Forerunner 645 Music Rose Gold Garmin Forerunner 645 Music Rose Gold
garmin logo

Forerunner 645 Music Rose Gold

Art nr: G0100186333

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)
 • 399,95 incl BTW
 • in mijn mandje
 • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

 • Marshall Minor II Black

  Forerunner 645 Music Rose Gold + Marshall Minor II Black

  • 528,99
  • 498,95

De Garmin Forerunner 645M is een stijlvol GPS hardloophorloge waarbij muziek geïntegreerd is. Je hebt de ruimte hebt om ongeveer 500 songs (nummers) muziek af te spelen. Dit geeft atleten de vrijheid om met hun favoriete muziek te sporten zonder dat ze een smartphone mee hoeven te nemen. Aanvullend is het horloge uitgerust worden met Met Garmin Payhiermee is contactloos betalen mogelijk. Daarnaast is de Forerunner 645 ook een top loophoprloge met 24/7 hartslagmeting via de pols, biedt het geavanceerde hardloopdynamica, prestatie-monitoring data, smart/connected functies en duizenden manieren om het horloge helemaal te customizen met gratis watchfaces, widgets, gegevensvelden en apps via de Garmin Connect IQ-store. Volledig waterbestendig tot 5 atmosfeer (50 meter). Bandjes zijn makkelijk te verwisselen op deze running watch.

GPS-hardloophorloge met muziek en Garmin Pay

 • Download tot 500 nummers naar jouw horloge en maak verbinding met een Bluetooth® hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren
 • Synchronisatie van muziek van Deezer (binnenkort beschikbaar) om offline te luisteren7
 • Voorzien van Garmin Pay, de methode voor contactloos betalen1 om snel en eenvoudig te betalen met jouw horloge. Contanten en betaalkaarten kan je thuis laten
 • Met geavanceerde hardloopdynamica2 zoals grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio en meer
 • Prestatiemetingen aan de hand van uw polshartslag3 zoals een evaluatie van uw huidige trainingsstatus
 • Levensduur van batterij5: Tot 7 dagen in smartwatch-modus; 5 uur in GPS-modus

Hardlopen is niet zomaar bewegen, maar een echte prestatie. Met de Forerunner 645 Music kan je iets laten zien in elke sessie. Dankzij de ingebouwde opslag kan je hardlopen met jouw favoriete muziek. En met contactloos betalen koop je wat je nodig hebt zonder te stoppen. Met geavanceerde hardloopdynamica en prestatiemeetfuncties is dit GPS-hardloophorloge precies wat je nodig hebt.

Muziek

Met de ingebouwde opslag voor 500 nummers wordt je opgezweept om beter te lopen dan gisteren. Muziek van jouw computer zet je gemakkelijk over om een afspeellijst te maken. Deze is gemakkelijk te beluisteren via jouw Bluetooth hoofdtelefoon. Laat je telefoon thuis wanneer je gaat hardlopen. De muziek die je opzweept, draagt je aan jouw pols. Heb je een Deezer premium+ abonnement? Dan kan je uw zorgvuldig samengestelde afspeellijsten synchroniseren naar jouw horloge en luisteren zonder reclame (binnenkort beschikbaar).

muziek

Gemakkelijk betalen

Altijd op de loop? Laat je telefoon en portemonnee thuis. De Forerunner 645 Music biedt contactloos betalen met Garmin Pay1: Via jouw horloge betalen voor je inkopen. Bijna overal te gebruiken waar contactloos betalen met jouw pasje mogelijk is. Een flesje water, iets te eten – betalen zonder te stoppen.

garmin pay

Jouw training naar een hoger plan tillen

Nog gemakkelijker de gegevens verzamelen die je nodig hebt om nog beter in vorm te komen. De Forerunner 645 Music meet cruciale hardloopgegevens2 om jouw prestaties te analyseren. Biomechanische gegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd en -balans, verticale oscillatie en verticale ratio zijn belangrijk om inzicht te krijgen in jouw conditie. Zo kan je optimale wedstrijden lopen. Je verzamelt de gegevens met een compatibele hartslagband of compacte Running Dynamics Pod, die gemakkelijk te bevestigen is aan jouw broekband. Profiteer ook van functiesets bij fiets- en zelfs zwemtrainingen. In het zwembad houdt uw Forerunner 645 Music onder andere afstand, tempo en aantal slagen bij.

training

Meet jouw prestaties

Hoe effectief is jouw huidige trainingsplan eigenlijk? Met de Forerunner 645 Music meet je de effectiviteit van jouw training en herstel, zodat je beter bent voorbereid op een wedstrijd of trainingscyclus. Trainingsstatus is een nieuwe prestatiemeetfunctie die automatisch jouw recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert. Zo weet je of je effectief, optimaal of te intensief traint. De nieuwe anaeroob trainingseffect waarde geeft onmisbare inzichten in aspecten van jouw trainingsprestaties. Zo bepaal je of de training jouw prestatievermogen verbetert. Je hebt ook zicht op je algehele trainingsbelastingwaarin jouw trainingsinspanning van de afgelopen 7 dagen wordt gemeten en vergeleken met jouw optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

Prestatiemeting

Aanpassingsmogelijkheden

Meer aanpassingsmogelijkheden

Kijk eens in de Connect IQ™ store. Hier kan je apps, widgets en watch faces downloaden om jouw Forerunner 645 Music een persoonlijk tintje te geven. Gemakkelijk, en gratis! Elke dag komen er nieuwe apps bij – om te zien wanneer je Uber arriveert; de SmartThings app om thuis de lichten aan te doen; de AccuWeather MinuteCast app om te zien wanneer het gaat regenen. Met de Face It watch face app kan je een foto kiezen in jouw fotobibliotheek, deze aanpassen en instellen als watch face van jouw horloge.

Verbonden blijven tijdens het hardlopen

Met de Forerunner 645 Music kan je hardlopen zonder af te zien van belangrijke smartfuncties. Koppel het aan je compatibele smartphone om op je pols sms-berichten, social media-updates, e-mails en dergelijke te ontvangen en erop te reageren.6 Je kan er zelfs uw telefoon mee vinden. Of jouw muziek bedienen. Laat je vrienden je volgen via LiveTrack.

Wedstrijdjes houden

Delen en wedstrijdjes houden

Het synchroniseren van uw activiteiten naar Garmin Connect is niet alleen handig om jouw gegevens op te slaan. Garmin Connect is een levendige community. Gebruikers kunnen hier onderweg met elkaar in contact komen en wedstrijdjes houden, elkaar aanmoedigen en successen delen op social media. Garmin Connect is gratis en beschikbaar via internet of je smartphone met de Garmin Connect mobiele app.

Train op jouw eigen manier

Jouw routine is alles behalve saai. De Forerunner 645 Music heeft ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad), cross-training, roeisporten, krachttraining en meer. Zo kan je alles gemakkelijk aanpassen aan uw activiteit. Via de Garmin Connect online fitnesscommunity kan je gratis je eigen trainingen samenstellen en downloaden. Vervolgens kan je op de app jouw prestaties bekijken of delen met familie en vrienden als extra motivatie.

Training

Het oog wil ook wat

Je kan dit horloge gerust mee naar buiten nemen, in elk weer. Je kan ermee zwemmen en douchen.De Garmin Chroma Display is gemakkelijk te lezen – zelfs in direct zonlicht – en beschermd met extra-robuust Corning® Gorilla® glas. De bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen. Je hebt er geen gereedschap voor nodig. Dit lichte horloge, ideaal om elke dag te dragen, is waterbestendig tot 5 atmosfeer (50 meter). Je kan er gerust mee zwemmen of douchen. De batterij heeft een levensduur van 7 dagen in smartwatch-modus en 5 uur in GPS-modus, en muziek afspelen. Zo is de Forerunner 645 Music een hardloopmaatje dat niet achterblijft.

Draadloze audio

Method Wireless van Skullcandy is een uiterst stabiel, zweetbestendig sportoordopje; levensduur van batterij: 9 uur. Koppel deze aan jouw Forerunner 645 Music om te genieten van draadloze audio. Het oordopje blijft zitten bij elke activiteit.

in één oogopslag

1 Bekijk informatie over de momenteel ondersteunde landen, betalingsnetwerken en deelnemende banken op Garmin.com/GarminPay/banks
2 In combinatie met een hardloopdynamica-sensor (apart verkrijgbaar) of een HRM-Run of HRM-Tri hartslagband.
3 Nauwkeurigheid van activiteiten-trackers
4 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
5 Bij standaardgebruik; de levensduur van de batterij kan variëren al naar gelang het gebruik
6 Antwoordfunctie alleen beschikbaar voor Android™ klanten. Android is een handelsmerk van Google Inc.
7 Mogelijk hebt u een premium-abonnement van een externe muziekprovider nodig
Het merk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor elk gebruik van het merk en de logo's is een licentie verkregen door Garmin.

Schermgrootte
30,4 mm (1,2 inch) diameter
Schermresolutie
240 x 240 pixels
Gewicht
42,2 g
Gebruiksduur
Smartwatch-modus: Tot 7 dagen
GPS-modus met muziek: tot 5 uur
Lenzen
Corning® Gorilla® Glass 3
Quick Release Bands
Ja (20 mm, gangbaar)
Waterbestendig
5 ATM
Intern geheugen
200 uur aan activiteitgegevens
Garmin Elevate™ polshartslagmeter
V
Connectiviteit
Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Speelt muziek af
V
Muziekopslag
up to 500 songs
Activiteiten-trackingfuncties
V
 • Forerunner 645 Music
 • Oplaadkabel
 • Documentatie