BarkLimiter 2VT
BarkLimiter 2VT BarkLimiter 2VT BarkLimiter 2VT BarkLimiter 2VT
garmin logo

BarkLimiter 2VT

Art nr: G0100186003

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)

Halsbandtechnologie detecteert en voorkomt ongewenst blaffen

  • Direct bruikbaar vanuit de doos om hinderlijk blaffen te voorkomen — inclusief oplaadbare batterij voor maximaal 30 dagen1
  • Biedt correcties met halsbandtrilling en geluiden. Selecteer een van beide of beide opties
  • Halsbandtoestel met handig, compact formaat dat goed past op honden van elke grootte
  • Werkt met de Garmin Canine app op uw smartphone2 zodat u de instellingen kunt aanpassen en de blafcorrectiegegevens kunt controleren
  • Kan worden gebruikt met de inbegrepen zwarte riem of gemakkelijk worden vastgeklikt op de huidige halsband van uw hond (maximaal 25,4 mm breed en 3 mm dik)

At a Glance

Honden blaffen. Dat is een onontkoombaar feit. Maar om u te helpen hinderlijk geblaf door uw huisdier te verminderen en corrigeren heeft Garmin de nieuwe, verbeterde BarkLimiter 2VT ontwikkeld. Het toestel maakt gebruik van blafherkenning op basis van snelheidsmeting om onderscheid te maken tussen aanhoudend blaffen en andere geluiden. Vervolgens corrigeert het toestel slecht blafgedrag met trillingen in de halsband en/of geluiden.

Coaching via een halsband

Het compacte en lichte BarkLimiter 2VT toestel wordt comfortabel bevestigd op de halsband van uw hond en detecteert keeltrillingen waardoor onterechte correcties op grond van externe geluiden zoals het geblaf van andere honden in de buurt vrijwel geheel worden voorkomen. Een oplaadbare lithium-ion batterij gaat wekenlang mee, zodat de halsbandcorrecties al die tijd blijven werken.

Instellen met uw smartphone

BarkLimiter 2VT is meteen vanuit de doos gebruiksklaar en werkt met de gratis Garmin Canine app op uw compatibele smartphone of tablet2. U gebruikt de app om het BarkLimiter 2VT toestel in te stellen en uw telefoon of tablet te gebruiken als draadloze component voor uw systeem. Met de app kunt u de trillingen en geluiden van het halsbandtoestel op afstand in- en uitschakelen. Verder kunt u ook de historische blafgegevens weergeven om te zien op welke tijden van de dag uw hond vaak wordt gecorrigeerd.

Op resultaten gebaseerde blafcorrectie

Door een signaal te introduceren dat gewoonte- of repetitief gedrag onderbreekt, biedt het BarkLimiter 2VT halsbandtoestel een effectieve, diervriendelijke manier om uw hond aan te moedigen minder te blaffen. De trillingen en geluiden vestigen de aandacht op ongewenst gedrag met een onschadelijk afschrikkingssignaal dat uw hond gemakkelijk begrijpt. Voor uw eigen gemak geeft een statuslampje op het toestel de levensduur van de batterij, blafdetectie en correcties aan.

1 Bij standaardgebruik; de levensduur van de batterij kan variëren al naar gelang het gebruik
2 Zie Garmin.com/ble voor compatibiliteit

Toestelafmetingen
70 x 27 x 38 mm
Gewicht
39,2 g
Gebruiksduur
Maximaal 30 dagen
  • BarkLimiter 2VT
  • Zwarte halsband van 19 mm
  • Oplaad-/gegevenskabel
  • Handleidingen