BarkLimiter 2
BarkLimiter 2 BarkLimiter 2 BarkLimiter 2 BarkLimiter 2
garmin logo

BarkLimiter 2

Art nr: G0100186001

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)

Krijg ongewenst blaffen door uw hond onder controle

  • Direct bruikbaar vanuit de doos om hinderlijk blaffen te voorkomen — inclusief oplaadbare batterij voor maximaal 30 dagen1
  • Kies de gewenste correctie-instelling of combinatie die past bij uw hond — geluid en trilling of 10 stimulatieniveaus; vaste correctie of Aanpassing van niveauoptimalisatie toestaan
  • Handig, compact formaat met comfortabele plastic contactpunten in lange en korte maten voor dikke of dunne vachten
  • Werkt met de Garmin Canine app op uw smartphone2 zodat u de instellingen kunt aanpassen en de blafcorrectiegegevens kunt controleren
  • Kan worden gebruikt met de inbegrepen zwarte riem of gemakkelijk worden vastgeklikt op de huidige halsband van uw hond (maximaal 25,4 mm breed en 3 mm dik)

At a Glance

We twijfelen er niet aan dat u van uw hond houdt. Maar dat voortdurende, luide geblaf? Dat is minder leuk. Daarom heeft Garmin de BarkLimiter 2 ontwikkeld. Dit blafcorrectietoestel maakt gebruik van blafherkenning op basis van snelheidsmeting om onderscheid te maken tussen aanhoudend blaffen en andere geluiden. Vervolgens corrigeert het toestel ongewenst geblaf met geluiden en trillingen in de halsband of 10 veilige stimulatieniveaus.

Bewaar de vrede met uw huisdier

Het compacte en lichte BarkLimiter 2 toestel wordt comfortabel bevestigd op de halsband van uw hond en detecteert keeltrillingen waardoor onterechte correcties op grond van externe geluiden zoals het geblaf van andere honden in de buurt vrijwel geheel worden voorkomen. Door de selecteerbare lange of korte plastic contactpunten kan het toestel worden aangepast aan elk hondenras en elke vachtdikte. Een oplaadbare lithium-ion batterij gaat bovendien wekenlang mee, zodat de halsbandcorrecties al die tijd blijven werken.

Autorise-technologie

Als eigenaar met verantwoordelijkheidsgevoel voor uw huisdier wilt u ongewenst blafgedrag van uw hond corrigeren zonder te streng te zijn. BarkLimiter 2 biedt geavanceerde Autorise-technologie om de correcties die uw hond krijgt te optimaliseren. De zelfregelende correctie begint op het allerlaagste niveau en past zichzelf automatisch aan tot een niveau waarmee ongewenst blaffen wordt gestopt, zonder verder te stijgen. Hierdoor wordt hinderlijk blaffen meteen aangepakt. Direct uit de doos laat de BarkLimiter 2 u tonen, trillingen of vriendelijke Autorise-niveaucorrecties selecteren, zodat u snel en gemakkelijk de correcties kunt kiezen die het meest efficiënt zijn voor uw hond. Voor uw eigen gemak geeft een statuslampje op het toestel de levensduur van de batterij, blafdetectie en correcties aan.

Instellen met uw smartphone

Voor nog meer mogelijkheden werkt de BarkLimiter 2 in combinatie met de gratis Garmin Canine app op uw compatibele smartphone of tablet2. Gebruik de app om het BarkLimiter 2 toestel in te stellen en uw telefoon of tablet te gebruiken als draadloze component voor uw systeem. Met de app kunt u instellingen op afstand aanpassen en automatische of handmatige stimulatieniveaus selecteren. Verder kunt u ook de historische blafgegevens weergeven om te zien op welke tijden van de dag uw hond vaak wordt gecorrigeerd.

1 Bij standaardgebruik; de levensduur van de batterij kan variëren al naar gelang het gebruik
2 Zie Garmin.com/ble voor compatibiliteit

Toestelafmetingen
70 x 37 x 38 mm
Gewicht
Met korte plastic contactpunten: 47,8 g; met lange plastic contactpunten: 49,8 g
Gebruiksduur
Maximaal 30 dagen
  • BarkLimiter 2
  • Zwarte halsband van 19 mm
  • Korte en lange plastic contactpunten
  • Oplaad-/gegevenskabel
  • Handleidingen