We zijn gesloten op Di 11/06

Garmin vivomove HR, Sport, Silver-Seafoam
Garmin vivomove HR, Sport, Silver-Seafoam Garmin vivomove HR, Sport, Silver-Seafoam Garmin vivomove HR, Sport, Silver-Seafoam Garmin vivomove HR, Sport, Silver-Seafoam Garmin vivomove HR, Sport, Silver-Seafoam Garmin vivomove HR, Sport, Silver-Seafoam
garmin logo

vivomove HR, Sport, Silver-Seafoam

Art nr: G0100185008

Beperkte voorraad
 • 199,- incl BTW
 • in mijn mandje
 • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

De Garmin Vivomove HR Sport is een speciale sporthorloge die gebruik maakt van analoge wijzers in combinatie met een digitaal scherm beschikt. Het horloge heeft het uitzicht van een standaard horloge voor elke dag. Als activiteitstracker registreert hij ook je stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en je fitheid en stressniveau. Wanneer je gaat sporten (lopen op fietsen) zal het horloge automatisch een tijdsmeting starten. En je zal geen enkele smartphone melding missen dankzij het digitale scherm.

Stijlvol, hybride smarthorloge met verborgen scherm en nauwkeurige wijzers

 • Volg 24/7 uw hartslag1 met de Elevate polshartslagtechnologie
 • U beheert uw stressniveau met wellnessfuncties zoals stresstracking gedurende de hele dag en een relaxtimer
 • Bevat functies voor fitness-monitoring, zoals VO2 max. en fitnessleeftijd
 • Toont het stappen, calorieën, afstand, hartslag en minuten intensieve training1
 • Blijf verbonden met slimme functies2, zoals automatisch uploaden, smartphone meldingen, muziekbediening en meer
 • Batterijlevensduur3: Maximaal 5 dagen in de smartmodus, maximaal 2 weken in de horlogemodus

U bent met de vívomove HR slechts een tik verwijderd van stijlvol sporten. Dit stijlvolle smarthorloge heeft een touchscreen met verborgen scherm. De nauwkeurige wijzers geven de tijd aan en verplaatsen zich als u door uw berichten, hartslag1 en nog veel meer bladert. Het toestel houdt uw aantal stappen en calorieën bij en bewaakt tegelijkertijd uw algehele welzijn, met behulp van de stresstracking gedurende de hele dag1.

Hybride smarthorloge

Hybride smarthorloge

Het beste van twee werelden met zowel analoge precisiewijzers als een smart display. Het slimme scherm verschijnt alleen als u snel uw pols beweegt om even op uw horloge te kijken. Als u het touchscreen aanraakt, verplaatsen de wijzers zelfs. De wijzers komen terug als u klaar bent op uw horloge.

Stijl versus hart

U hoeft niet in te leveren op stijl als u iets functioneels wilt hebben. Dit elegante horloge meet uw hartslag vanaf uw pols. Uw vívomove HR gebruikt behalve uw aantal stappen en uw slaapgedrag ook uw hartslag voor het berekenen van het aantal verbrande calorieën en de intensiteit1 van uw workouts.

Stresstracking

U ervaart zeer waarschijnlijk stress gedurende uw dag, maar wanneer gebeurt dat precies? Dankzij het vívomove HR smarthorloge weet u of u een rustige, gemiddelde of stressvolle dag heeft gehad, dankzij de stresstracking gedurende de hele dag. Als uw stressniveau gedurende de dag stijgt, weet u dat u even moet pauzeren om mogelijk hoofdpijn of andere fysieke symptomen van stress te verminderen. Voer met behulp van de relaxtimer een diepe-ademhalingsoefening uit om uw stress te verminderen.

Verzameling van fitnessgegevens

Dit horloge beschikt over diverse fitnessfuncties waarmee u een beter beeld krijgt van uw huidige fitnessniveaus. Met de polshartslagmeter kunt u een schatting maken van uw VO2 max. Het toestel berekent ook uw fitnessleeftijd. Als u hard werkt en regelmatig sport, wordt uw fitnessleeftijd na verloop van tijd lager.

Slim en elegant

Mis geen tekstbericht of melding dankzij de smartphone meldingen2 die op uw digitale scherm worden weergegeven. Uw fitness- en wellnessgegevens worden automatisch geüpload naar de gratis Garmin Connect&rtrade; online community. Bedien uw muziek vanaf uw horloge

De Move IQ&rtrade; functie

U hoeft uw activiteiten-timer niet voor elke wandelactiviteit te starten of te stoppen. Het vívomove HR smarthorloge start automatisch uw wandelactiviteiten en u kunt uw dagelijkse activiteiten bekijken op Garmin Connect.

Delen en voltooien

Het synchroniseren van uw activiteiten naar Garmin Connect is niet alleen handig om uw gegevens op te slaan. Garmin Connect is namelijk een levendige community waar gebruikers met elkaar in contact kunnen komen en tegen elkaar kunnen strijden in uitdagingen, elkaar kunnen aanmoedigen en hun successen kunnen delen op social media. Garmin Connect is gratis, Nederlandstalig en is beschikbaar via internet of op uw smartphone met de Garmin Connect&rtrade; Mobile app.

Delen en voltooien

1Nauwkeurigheid van activiteiten-trackers
2Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
3Bij typisch gebruik; batterij levensduur kan variëren afhankelijk van gebruik en geslecteerde mode

Grootte behuizing
43 x 43 x 11.6 mm
Schermgrootte
9.6 mm x 19.2 mm
Schermresolutie
64 x 128 pixels
Gewicht
Sport: 40,8 g; Premium: 56,5 g
Gebruiksduur
Smartmodus: Maximaal 5 dagen;Analoge modus: Maximaal 2 weken
Waterbestendig
5 ATM
Barometrische hoogtemeter
V
Slimme meldingen
V
Intern geheugen
7 activiteiten met tijdmeting, 14 dagen aan activity tracking-gegevens
Hartslagmeter
Ja (bij de pols)
Multi-sport
V
Activiteits tracker
V
 • vívomove HR
 • Oplaadkabel
 • Documentatie