Dash Cam 45

garmin logo

Dash Cam 45

Art nr: G0100175001

Niet meer beschikbaar

Compacte en discrete Dash Cam met GPS

 • Klein en onopvallend bij bevestiging op de voorruit
 • Hoogwaardige 2.1 megapixel camera met 1080p video-opnamefunctie; functioneert zelfs bij weinig licht
 • Waarschuwingen voor kop-staartbotsingen en wisselen van rijbaan1 en voor roodlichtcamera's en snelheidscamera's in de buurt2
 • Door de GPS met automatische ongevallendetectie (G-sensor) worden beelden automatisch opgeslagen bij botsingen, zodat kan worden aangetoond waar en wanneer deze zijn gebeurd

At a Glance

Neemt hoogwaardige HD-videobeelden op in 1080p

Garmin Dash Cam 45 is een eenvoudig te gebruiken HD-rijrecorder met 2,0-inch LCD-scherm. De camera is voorzien van een groothoeklens die de hele weg bestrijkt en beschikt over GPS voor nauwkeurige registratie van tijd en locatie. Zo is precies te zien waar en wanneer voorvallen hebben plaatsgevonden. U kunt ervan op aan dat uw Garmin Dash Cam 45 haarscherpe opnamen maakt, hoe licht of donker het ook is. Bevestig de camera op uw voorruit en leg uw rit vast in 1080p. De dashcam maakt continu opnamen en slaat deze op de meegeleverde, verwisselbare microSD kaart op. Als u meer geheugen nodig hebt, kunt u een grotere microSD kaart plaatsen (tot 64 GB, afzonderlijk verkrijgbaar; klasse 10 vereist). U kunt de opnamen direct op het scherm afspelen of later bekijken op uw computer.

Uw ooggetuige die nooit knippert

U hoeft zich geen zorgen te maken over het in- en uitschakelen van de camera. Als de Garmin Dash Cam 45 is aangesloten op een voedingsbron, worden opnamen automatisch gestart en opgeslagen voor het geval er een ongeval gebeurt.

Alle opnamen worden voorzien van de tijd en locatie zodat u precies weet waar en wanneer het allemaal gebeurde. Als u de beelden op uw computer bekijkt, beschikt u over de geregistreerde breedte- en lengtegraad, datum, tijd, snelheid en reisrichting.

Uw Garmin Dash Cam 45 is voorzien van automatische ongevallendetectie (G-sensor) en slaat, als een ongeval wordt gedetecteerd, de huidige, vorige en volgende opnamen op, zodat het hele voorval in detail wordt vastgelegd. Al deze gegevens worden opgeslagen op de meegeleverde, verwisselbare klasse 10 microSD kaart.

Als u een opname van dichtbij wilt maken van schade aan uw voertuig of eigendommen, kunt u de Garmin Dash Cam 45 uit uw voertuig halen en er foto's mee maken.

Deel uw rit met Travelapse

De Travelapse functie is een eenvoudige, leuke manier om uw avonturen te delen en uw uren op de weg samen te vatten in hoogtepunten van een paar minuten.

Draadloos video's synchroniseren met uw smartphone

De Garmin Dash Cam 45 beschikt over ingebouwde Wi-Fi® waarmee u draadloos uw video's kunt synchroniseren met uw compatibele smartphone nadat u de VIRB® app hebt gedownload. Zo kunt u uw video's eenvoudig delen met vrienden, verzekeringsmaatschappijen of de autoriteiten.

Veiliger rijden

De Garmin Dash Cam 45 voorziet u van handige waarschuwingen voor de bestuurder om u veiliger te laten rijden. De waarschuwing voor kop-staartbotsingen1 wordt afgegeven als u te dicht op uw voorganger rijdt. De waarschuwing voor wisselen van rijbaan1 wijst u erop dat u van uw rijbaan afwijkt. De waarschuwing voor roodlichtcamera's en snelheidscamera's2 wijst u op roodlichtcamera's en snelheidscamera's in de buurt. En wanneer u stopt bij een kruising of in de file staat, krijgt u een waarschuwing als het verkeer voor u weer begint te rijden.

Bewaak uw geparkeerde voertuig

In de parkeermodus wordt de omgeving waarin uw auto zich bevindt, bewaakt als uw auto is geparkeerd en de motor is uitgeschakeld. Wanneer uw auto in beweging komt, wordt de opname automatisch gestart. (Parkeermoduskabel van Garmin vereist, apart verkrijgbaar, professionele installatie wordt aanbevolen.)

1Onder bepaalde omstandigheden kan de waarschuwingsfunctie worden verstoord. Ga naar Garmin.com/warnings voor meer informatie.
2Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.

Fysieke specificaties

 • Afmetingen (BxHxD): 5,62 cm x 4,05 cm x 3,53 cm
 • Gewicht: 59,5 g
 • GPS: Ja
 • Scherm: 2,0-inch LCD
 • Framerate: 30 FPS
 • Ongevallendetectie (G-sensor): Ja
 • Levensduur batterij: Maximaal 30 minuten
 • Garmin Dash Cam 45
 • Onopvallende magnetische bevestiging
 • Voertuigvoedingskabel
 • USB-kabel
 • microSD kaart
 • Snelstartgids