Zwift: elke tijd is trainingstijd

zwift

Wat is Zwift?

Zwift is een meeslepende game die je indoor training een plezier maakt voor iedereen. Je fiets in een virtuele wereld en je echte inspanningen brengen je avatar in prachtige landschappen. Rijdt met duizenden atleten op alle niveaus in realtime. Het tijdstip dat je gaat fietsen maakt niet uit, er is altijd wel iemand die met je mee fietst.

De Zwift trainingssoftware is dan ook een onmisbare toevoeging aan je Wahoo Kickr of Wahoo Kickr Snap. Het programma staat in contact met je trainer waardoor je je actuele vermogen, hartslag, cadans en uiteraard ook je snelheid kan zien.

zwift
zwift

Wat heb je nodig?

Je het een fiets, een trainer, een internet verbinding en een ondersteund apparaat (Windows of Mac) nodig met BT (min. v4.0) of ANT+. Verbind je trainer via Bluetooth of ANT+ en je kan er aan beginnen. Andere apparaten zoals je hartslagmeter of cadanssensor kan je ook extra koppelen.
Maar vergeet zeker ook een ventilator, een handdoek en een trainermat niet.

De eerste 7 dagen kan je programma gratis uitproberen. Vervolgens kost het €10,- per maand (maandelijks opzegbaar).

Zwift Mobile Link

Je afstandsbediening voor je Zwift rit. Je gebruikt deze app op je smartphone om een kaart overzicht te krijgen, te babbelen met vrienden of te zwaaien naar andere Zwifters. Of gebruik de app gewoon als fietscomuter. Wanneer je niet fietst kan je zo ook in verbinding blijven en evenementen zoeken of vervoegen. Kortom deze app is net zo essentiëel als je drinkfles.

Android IOS
zwift mobile