Wahoo KICKR CLIMB

wahoo logo
Wahoo KICKR CLIMB
Wahoo KICKR CLIMB Wahoo KICKR CLIMB Wahoo KICKR CLIMB Wahoo KICKR CLIMB

Wahoo KICKR CLIMB

Art nr: FWFBKTR5

Beperkte voorraad
  • 699,- -21%
  • 549,99 incl BTW
  • in mijn mandje
  • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

KICKR CLIMB

Til je indoor rit naar een hoger niveau met de Wahoo KICKR CLIMB! Hij voegt aan je fiets fysieke hoogteveranderingen toe zodat je voorbereid zal zijn op zelfs de moeilijkste beklimmingen en je de hoogste bergen zal kunnen aanpakken.

De KICKR Climb is ontworpen om je indoor KICKR training naar een hoger niveau te tillen door een fysieke hellingsgraad aan je rit toe te voegen. Zo maakt hij je klaar voor de zwaarste bergetappes. De wereld is niet plat, en je rit nu ook niet meer!

VERHOOGD
GEVOEL

De KICKR Climb verlaagt en verhoogt je fiets tot een maximum van 20% stijging en een daling van 10% als hij gekoppeld is met een nieuwe KICKR of KICKR Snap (2017). Klimmen tijdens workouts en virtuele ritten zijn nu realistischer dan ooit.

KRACHT EN POSISTIE

De KICKR Climb past fysiek de positie van je fiets aan om echte wegen na te bootsen. Hierdoor kan je natuurlijker van positie veranderen op je fiets en je klimspieren aanspreken om je techniek zelfs tijdens een indoortraining te kunnen verbeteren.

RIJ VERBONDEN

Connecteer met de meest populaire online trainingsplatformen om een echte virtuele ervaring te bekomen. Of je nu met een virtuele partner aan het rijden bent, of een workout bezig bent. Dankzij de KICKR Climb en de KICKR of KICKR Snap worden veranderingen in weerstand gekoppeld aan de fysieke aanpassing van de hellingshoek.

HET VOLLEDIGE SYSTEEM

De KICKR Climb is speciaal ontworpen om samen te werken met de 2017 versies van de nieuwe KICKR en KICKR Snap smart trainers om je de best mogelijke beleving te geven.

- Max Helling: 20%
- Max Afdaling: -10%
- Data: Huidige hellingshoek
- Afmetingen: H 25.75 "W 5.1" L 17 "(65.4cm x 12.95cm x 43.18cm)
- Ondersteunde Hubs: QR, 12x100, 15x100, 15x110
- Draadloze Software Updates: Ja
- 3rd Party App Compatible: Ja, wanneer gekoppeld aan een KICKR of KICKR SNAP