Vulpés Moontouch Cadmium Fuxia
vulpés logo

Vulpes Moontouch Cadmium Fuxia L

Art nr: VULPESG20L

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)
Maten : Maattabel
     

Geen koude handen meer! Met de Vulpés Moontouch verwarmde handschoenen kan je comfortabel je individuele welzijnstemperatuur met uw smartphone aanpassen, altijd en overal. Of het nu tijdens het fietsen, wandelen, paardrijden, snowboarden/skiën of werken is, de Vulpés Moontouch handschoenen verhogen het comfort en het welzijn op koude dagen.

Hoogwaardige materialen

Of het nu gaat om skiën, op de boot of tijdens een ontspannen wandeling, de Vulpés-handschoenen bieden een eersteklas combinatie van materialen, die een ideale bescherming biedt tegen kou, wind, regen, regen en sneeuw. Dankzij het geïntegreerde membraan kunnen de waterdruppels van buitenaf niet in de handschoenen komen. Tegelijkertijd kan vocht uit de handschoen ontsnappen met behulp van microscopisch kleine poriën. Dit houdt je handen droog, zelfs in extreme sporten. LIVTEX PRO is gemaakt van hoogwaardige microvezels, die uitstekende antislijtage-eigenschappen hebben. De geweven vezels zijn uitzonderlijk vormstabiel en robuust. Niettemin zijn ze tot 6 keer fijner dan scheerwol en tot 20 keer dunner dan menselijk haar. Bovendien biedt LIVTEX PRO een hogere grijpsterkte vergeleken met conventionele materialen en voorkomt dat de handschoenen afglijden. Dit leidt tot een betere grip, bijvoorbeeld tijdens het skiën, op de motor of op de fiets. De dubbele zoomnaad op de handpalm zorgt voor meer duurzaamheid en duurzaamheid.

Temperatuurregeling

Vulpés MOONTOUCH werd ontwikkeld voor nauwkeurige temperatuurregeling. Met behulp van de mobiele applicatie voor iOS kan je je individuele welzijnstemperatuur aanpassen. Door de procentuele verdeling kan de temperatuur fijn worden aangepast tot een honderdste. De handschoen levert net zoveel warmte als je nu nodig hebt. Naast de traploze temperatuurregeling via de SmartPhone, kan Vulpés MOONTOUCH ook worden bediend via een handmatige modus met drie stappen. De ingebouwde LED's tonen onmiddellijk het overeenkomstige verwarmingsniveau (rood, oranje, geel). Dit is ideaal voor activiteiten waarbij men zijn Smartphone niet bij de hand heeft.

Warmte-afgifte en levensduur van de batterij

De volledig geïntegreerde verwarmingselementen zorgen voor knuffelig, warme handen bij een temperatuur tot 55 ° C. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de ingestelde warmte-afgifte, kunnen de handschoenen opwarmen van 2 tot 7 uur.

Opladen via micro USB

De handschoenen kunnen handig worden opgeladen via een micro-USB-poort of een conventioneel stopcontact via de meegeleverde adapter.

Handschoen grootte

Voor het ideale draagcomfort en het optimale gebruik van de handschoenkenmerken zoals b.v. warmtedistributie en -intensiteit, grijpkracht, bruikbaarheid van de elektronische apparaten, etc., is een juiste pasvorm van de handschoenen cruciaal. We raden aan om de omtrek van de hand op het breedste punt te meten voordat je de MOONTOUCH Vulpés koopt. De gemeten maat komt overeen met de aangeboden handschoenmaat.
De maattabel is te vinden op de website: https://www.vulpes-electronics.net/heated gloves

Vereisten voor de functie van de handschoenen

• Apple smartphones (iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7, 8, 10) met iOS-versie 10.0 of hoger) of Android-smartphone

 • Water resistant, windproof and breathable material (PolarTex)
 • Anti-wear material on the palm provides a strong grip and reduces the rapid abrasion
 • Integrated fibrefill ensures a strong thermal insulation
 • Precise heat control via mobile application
 • Flexible heat control via integrated button (3 settings)
 • Heating performance up to 55°C / 131°F
 • Battery runtime in the range of 2 to 8 hours
 • High-quality conductive materials on the thumb and forefinger which allow the user to operate electronic devices
 • Fast charging through micro USB or conventional socket
 • One pair of heated gloves
 • Charger for conventional socket and micro USB
 • Welcome guide
 • Short story booklet "Traces in Snow"