Sigma ROX 12.0 SPORT Set Gray

sigma logo

Sigma ROX 12.0 SPORT Set Gray

Art nr: GFCSBC12SETG

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)

BE A ROXSTAR

De Sigma ROX 12.0 brengt navigatie en training op een nieuw niveau. De GPS fietscomputer overtuigt met nieuwe kaartfuncties, talrijke trainings-features en een krachtige hardware. Ontdek nieuwe wegen en mogelijkheden en ontdek de ROXstar in je!

INNOVATIEVE KAARTNAVIGATIE

Ongeacht of het nu gaat om het inladen van een track, een eenvoudige adresinvoer, routing naar een punt op de kaart, of een Point of Interest (POI) – de navigatie kent geen grenzen. Ben je spontaan en sta je open voor nieuwe wegen? Dan biedt de ROX 12.0 met de "Draw my Route" functie een unieke oplossing. Om er voor te zorgen dat je altijd optimaal de weg vindt, werd gekozen voor bewezen OSM-kaartmateriaal.

sigma rox 12

PROFESSIONEEL TRAININGSSYSTEEM

e trainingssysteem dat niks te wensen over laat. Je kan net zoveel sportprofielen configureren als je wilt. Daarbij kunnen tot 6 trainingsdisplays met 30 verschillende templates individueel worden ingesteld, om de gewenste trainingsaccenten aan te brengen. Vóór de training kun je jouw workouts direct op het apparaat aanmaken.

trainingssysteem

INTUÏTIEVE BEDIENING

De menubesturing van de ROX 12.0 via het touchscreen werkt op soortgelijke manier als bij een smartphone. Er is meer gekozen voor grote knoppen en grafische elementen; de bediening is praktisch gericht en spreekt voor zichzelf. Via de grote Home knop kom je altijd weer terug in het hoofdmenu.

WIFI CONNECTIVITEIT

Via de geïntegreerde WiFi-interface zijn jouw trainingsgegevens direct beschikbaar in de SIGMA CLOUD en kunnen met de SIGMA LINK app en het DATA CENTER worden gesynchroniseerd. Andersom kun je voor de training ook snel en eenvoudig een track overdragen op je ROX 12.0. Via WiFi is de directe koppeling met Strava, komoot, GPSies en TrainingPeaks mogelijk.

KRACHTIGE HARDWARE

De voorpret op je training begint al met het voor de eerste keer inschakelen van de ROX 12.0. De kaartweergave is gedetailleerd, het apparaat reageert bovengemiddeld snel en ook de GPS-fix komt snel tot stand. De robuuste behuizing en het transflectieve 3" kleurendisplay zijn op het fietsen afgestemd. De bijzonderheid, hoe meer zonlicht er op het display schijnt, des te beter kan het worden afgelezen.

een rondleiding, veel mogelijkheden

Plan je route op verschillende manieren. Laad een track op je apparaat of voer onderweg een adres, de coördinaten of een "Point of Interest" in. Je kunt bij het maken van een route ook tussendoelen toevoegen.

DRAW MY ROUTE

Een unieke feature voor iedereen die zich graag laat verrassen. Ontdek nieuwe wegen met de "Draw my Route" functie. Teken gewoon één (of meer) lijnen op de kaart en de ROX 12.0 maakt daarvan een routevoorstel. Zijn afstand en hoogteprofiel naar wens? Fietsen dan maar!

TRACKS HEEL EENVOUDIG OP HET APPARAAT ZETTEN

Hoe komt de track op de ROX 12.0? Nu nog eenvoudiger dan tevoren, dankzij de WiFi-interface. Draag je zelf geplande track of via USB of de SIGMA CLOUD over op het apparaat. Tracks uit GPSies, Strava en Komoot worden middels WiFi direct met de ROX 12.0 gesynchroniseerd.

Batterij levensduur
tot 16 uur
Intern geheugen
8GB (SD kaart mogelijk)
Extra's
Kaarten: OSM kaarten
Hoogtemeter: Ja
WIFI: Ja
  • ROX 12.0 SPORT Set
  • GPS Butler
  • GPS Houder
  • MICRO-USB-oplaadkabel
  • R2 DUO COMBO Zender
  • R1 DUO COMFORTEX+