Nolan helmen

Nolan logo

De communicatie mogelijkheden met de Nolan helmen zijn werkelijk uniek.

Vanaf de eerste stap van het productontwikkelingsproces wordt er bij Nolan rekening gehouden met de montage van het intercomsysteem.
De N-com communicatiemodules van Nolan kunnen hierdoor perfect geïntegreerd worden in de helm.
Batterijen, oortjes, bluetooth-module, ... voor elk onderdeel is er een plaats voorzien.
Een intercom systeem met een helm er rond, zo zou u het ook kunnen noemen.

Gedaan met de omslachtige montages, de slecht zittende oortjes, ... , welkom in de wereld van comfort en gebruiksgemak.

Systeem: N104 Jet: N43 AIR
 Nolan N104  Nolan N43

Nolan vindt de flip-up helm opnieuw uit. 
De nieuwe N104 model is de synthese van alle innovatie die Nolan ® in staat was om te introduceren op het gebied van full-face flip-up helmen, te beginnen met de eerste en vernieuwende N100 (jaar 1998). 
Nolan ® staat op het punt om een geheel nieuwe pagina in de geschiedenis te schrijven: N104 is inderdaad de helm die is ontworpen door de meest veeleisende motorrijders. Hij werd ontworpen, ontwikkeld, getest en ontwikkeld door een team van specialisten met een passie voor motorrijden, voordat ze ingenieurs, ontwerpers en technici zijn. 
N104 is in feite de hoogste uitdrukking van Nolan ® 's nieuwe en exclusieve innovatie, het is een synoniem voor eigentijdse en elegante design en onvergelijkbaar rijcomfort. 100% Made in Italy, N104 is de flip-up helm waarmee met andere helmen zich vergelijken, dankzij de betrouwbaarheid van het Nolan ® merk en de obsessieve aandacht voor elk detail.

De N43 AIR is de nieuwe referentie voor de’ Touring’ markt. Met nieuwe technische innovaties en een compleet nieuw design positioneert Nolan deze jet-helm in de topklasse van dit populaire marktsegment.

Met zijn volledig modulair design voldoet de N43 AIR aan bijna alle wensen van de motorrijder: winter, zomer, city of touring, de N43 kan het allemaal aan.

De verschillende mogelijke configuraties worden bovendien snel en makkelijk verkregen.
De N43 wordt gekenmerkt door zijn belangrijke technische innovaties, rechtsreeks geïntegreerd in het design.
Zo garandeert hij een maximaal comfort voor alle gebruikers.

Een intercom systeem inbouwen was nog nooit zo eenvoudig. De N43 en de N-com communicatiesystemen van Nolan zijn voor elkaar gemaakt.
Plug en play, maar dan op uw motor.

Kleuren

Kleur: zilver en grijs

Maat: 54-56-58-60-62-64

Maat: 54-56-58-60-62

nolan prijzen

Meer info op nolan.it