Coyote Up
coyote logo

Coyote Up

Art nr: GCOYOTEUP

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)

Coyote Up

De COYOTE-ervaring met spraakondersteuning

  • Realtime waarschuwingen
  • Vooruitzichtmodus over 30 km
  • Spraakondersteuning
  • Touchscreen 3,5"
  • Vereenvoudigde interface

BLIJF RUSTIG EN GECONCENTREERD ONDERWEG

Uw COYOTE UP neemt de rest voor zijn rekening

COYOTE UP
Spraakondersteuning

Spraakondersteuning

Verstoord verkeer op uw traject? Meld het aan uw toestel. Houd uw ogen op de weg en geef waarschuwingen door of bevestig ze in alle veiligheid.

COYOTE UP
Vereenvoudigde interface

Vereenvoudigde interface

Een herwerkte, ergonomischere en intuïtievere interface met touchscreen en slechts één doorgeefknop voor meer gebruiksgemak. Wanneer de nacht valt, schakelt de Coyote UP automatisch over van dag- naar nachtmodus.

COYOTE UP
alertes sur 30km

Vooruitzichtmodus

COYOTE helpt u om te anticiperen op gevaren op de weg dankzij de vooruitzichtmodus van de waarschuwingen over een afstand van 30 km.

COYOTE UP
limitations de vitesse

Snelheidsbeperkingen

De maximum toegelaten snelheid en de exacte snelheid van uw voertuig worden permanent vermeld zodat u zich aan de snelheidsbeperkingen kunt houden.

COYOTE UP
Radar

Gevaren

COYOTE UP wijst u steeds op alle tijdelijke gevaren (ook rijdende gevaren) gemeld door de Community, maar ook op permanente gevaren zoals vaste radars en trajectcontroles.

COYOTE UP
Accident

Hinder op de weg

De Coyote UP toont alle hinder op de weg (verkeer, ongevallen, hinder door de weersomstandigheden enz.) die realtime door de Community wordt gemeld.

COYOTE UP
communauté

Betrouwbaarheid verkenner

Garantie voor vertrouwen en betrouwbaarheid: COYOTE meldt het aantal verkenners voor u (binnen een straal van maximum 15 km) en de gemiddelde betrouwbaarheidsgraad.

COYOTE UP
bluetooth

Bluetooth

Alle COYOTE-waarschuwingen worden rechtstreeks via het audiosysteem van uw voertuig uitgezonden. Connecteer u met andere audiotoestellen (autoradio, compatibele motorhelm) dankzij Bluetooth®.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING

Coyote ontwikkelde de Coyote UP, een rijhulpsysteem dat de bestuurder in realtime waarschuwt voor gevaren op de weg. Installeer dit toestel in uw wagen en u rijdt gegarandeerd veilig.

De boodschappen op het scherm zijn duidelijk en snel af te lezen, voor optimale leesbaarheid. Dit waarschuwingssysteem is praktisch in alle omstandigheden. Het waarschuwt voor gevaarlijke zones, risicovolle zonnes, snelheidsbeperkingen en nog zo veel meer.

De Coyote UP bedient u via het touchscreen en met uw stem, zo kunt u uw ogen op de weg houden.

  • Dankzij de spraakondersteuning kunt u op een natuurlijke manier waarschuwingen doorgeven en bevestigen, en uw ogen blijven op de weg.
  • Dankzij het 3,5 inch touchscreen en slechts één knop om iets door te geven ervaart u echt lees- en gebruiksgemak.
  • De eenvoudige en moderne interface biedt u op een intuïtieve manier de voornaamste Coyote-diensten.
Een handig en 100% wettelijk toestel

Het toestel is licht en weegt amper 113 gram, u kunt het dus makkelijk op uw dashboard plaatsen. Het heeft een batterijcapaciteit van vier uur en kan met de meegeleverde USB-autolader worden opgeladen. Het toestel beschikt over spraakherkenning waardoor u het vlot kunt bedienen.

Afmetingen van het product (B x H x D)
95 x 71 x 17mm
Gewicht van het product
140 g
Batterij
2 uur autonomie
Gebruiksduur
V
Spraakherkenning
V
Toestel Coyote UP, USB-autolader, Magnetische houder, USB-C kabel, Quickstart guide