Coyote Mini
coyote logo

Coyote Mini

Art nr: GCOYOTEMINI

Op voorraad

Het rijhulpsysteemin mini formaat

Bent u op zoek naar een eenvoudige en doeltreffende oplossing om rustiger te kunnen rijden? Dan is de Coyote mini echt iets voor u! U zult worden verleid door het gebruiksgemak en het mini formaat van dit toestel, dat is uitgerust met een scherm van 3,2 inch en een duidelijke en ergonomische interface.

DE KERN VAN DE COYOTE-DIENSTEN

De Coyote mini houdt u in real time op de hoogte van alle gevaren op de weg en helpt u om de snelheidsbeperkingen te respecteren.
U kunt gebruikmaken van alle Coyote-functies: vaste radars, mobiele radars, vastgestelde hinder, voorspellingen van de gevaren op de weg over een afstand van 30 km, snelheidsbeperkingen en betrouwbaarheid.

NOG COMFORTABELER!

Maak gebruik van de extra functies zoals spraakherkenning en bluetooth.
Meld en bevestig alle gebeurtenissen via de spraakherkenning.
Met bluetooth kunt u uw Coyote mini verbinden met andere compatibele audiotoestellen zoals een autoradio of een motorhelm.

EN ZOALS STEEDS ...

VASTE RADARS:

Coyote mini meldt u de vaste radars (ook de trajectcontrole): dagelijkse update.

SNELHEIDSBEPERKINGEN:

De toegestane snelheidslimiet en de exacte snelheid van uw auto worden voortdurend weergegeven om u te helpen de snelheidsbeperkingen te respecteren.

SPRAAKHERKENNING:

Met de spraakherkenning, die voortdurend met één woord kan worden geactiveerd, kunt u de waarschuwingen melden en bevestigen.

MOBIELE RADARS:

De Coyote mini toont steeds de mobiele radars (inclusief rijdende mobiele radars) die in real time worden gemeld door de community.

BETROUWBAARHEID:

Met de Coyote-sterren kunt u ook de kwaliteit beoordelen van de informatie die ter beschikking wordt gesteld door de leden die vóór u rijden.

Bluetooth:

Met bluetooth© kan uw Coyote mini worden verbonden met andere audiotoestellen zoals een autoradio of een compatibele motorhelm.

Coyote mini-toestel, micro-USB-kabel, USB-sigarettenaanstekerlader, magnetische houder en snelle opstartgids