Corona / Covid-19

#SamenErDoor
Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal, daarom hebben we bij Waypoint beslist om jou als klant een extra steuntje te geven:

  • vaste 'corona'-korting van 3% op fiets gps, loop gps, outdoor gps en fitness gps bovenop de aangeduide prijs, gebruik de kortingscode "SAMENERDOOR"
  • verzendkosten (binnen België) voor aankopen boven de €25,- GRATIS
Algemeen

Aangezien je niet meer naar de fysieke winkel mag komen, bestel je best gewoon online en vanaf de volgende dag heb je je bestelde item in huis.

Je kan tijdens de normale openingsuren nog altijd bellen, mailen, whatsappen of een messenger bericht sturen voor service en info kan natuurlijk ook. Contacteer ons.

Na afspraak kan er eventueel ook via video chat gecommuniceerd worden.

Maatregelen 27/03:

Wegens de uitbreiding van de maatregelen, zal de winkel nog gesloten moeten blijven tot 19/04.

Maatregelen 18/03:

Wegens het corona/covid-19 virus en de overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 18/03 's middags NIET meer open zijn tot minstens 05/04.

Maatregelen 12/03:

Wegens het corona/covid-19 virus en de overheidsmaatregelen zullen wij de komende zaterdagen NIET open zijn (startend op za 14/03/20). In plaats daarvan kan u op maandag van 14u tot 18u en op donderdag extra van 18u tot 20u bij ons terecht.
Check onze openingsuren voor meer info.

Op zaterdag blijven we telefonisch en online bereikbaar!!

Geraak je er niet of kom je liever niet fysiek langs de winkel, bestel dan gewoon online en vanaf de volgende dag heb je je bestelde item in huis.

Eenmaal in de winkel vragen we dat je de sociaal aanvaardbare afstand respecteert met mezelf en andere mensen die aanwezig zijn in de winkel!

Ook onze 1ste GPS MTB Nightride van vrijdag 13/03/20 zal hierdoor uitgesteld worden tot nader te bepalen datum.

corona