BYE! Endurance booster sportdrink 1kg tropicana

Bye! logo
BYE! Endurance booster sportdrink 1kg tropicana

BYE! Endurance booster sportdrink 1kg tropicana

Art nr: VBYE00224

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)

BYE! Endurance Booster

BYE! Endurance Booster is een sportdrank op natuurlijke basis een complete drank die tijdens lange inspanningen (ca. 2 uur of langer) voor een perfecte aanvulling zorgt.

BYE! Endurance Booster (op poederbasis) is ontwikkeld en geproduceerd om de sportieve prestatie van actieve sporter(s) te ondersteunen, optimaliseren en de toevoer van energie en essentiële elektrolyten (mineralen) te verbeteren.

De Endurance Booster bevat een Endurance Booster dat bestaat uit instant BCAA 4:1:1 (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), L-Glutamine, Micronised L-Taurine, L-Carnitine Tartrate en L-Citrulline. Uit onderzoek is gebleken dat, als de inspanning langer dan 2 uur duurt, je naast koolhydraten ook deze stoffen moet aanvullen. De combinatie van koolhydraten, elektrolyten en eiwitten zorgen voor optimale hydratatie en energieherstel tijdens de wedstrijd/trainingen. Dit draagt bij tot beter presteren.

Specifieke eigenschappen

BYE! wil zich kunnen onderscheiden van andere traditionele sportvoeding merken. Dit willen wij doen door het bieden van producten die ontwikkeld zijn om sportprestaties te verbeteren, maar dit dan wel op natuurlijke basis. Wij zoeken onze ingrediënten voor onze sportdrank op akkers, velden en boomgaarden en dus niet in laboratoria. Bent u nog niet overtuigd? Het bewijs zit in de smaak!

Gebruik

Verdeel het drinken van de Endurance Booster tijdens de wedstrijd/ training, wanneer mogelijk ieder halfuur ca. 300 ml van de Endurance Booster tot je te nemen. De drank is ideaal te combineren met de BYE! Isotonic Sportdrink.

Dosering

Los 1,5 maatschep poeder (ca. 60 g) op in een bidon met 500 ml water (of 2 maatschep ca. 80 g in een bidon met 750 ml water).

Samenstelling

Per / Pro Dosering 100 gram %RI*
Energie 1573 kJ / 376 kcal
Koolhydraten 92 gram
– waarvan suiker 56 gram 21%
Vet 0 gram
– waarvan verzadigd 0 gram
Eiwit 2 gram
Vezels 1 gram
Natrium 94 mg 2%
Calcium 42 mg 3%
Chloride 28 mg
Magnesium 26 mg 4%
Kalium 24 mg 0,5%
Fosfor 20 mg 1%

** referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 Kj / 2000 kcal).

Ingrediënten

Ingrediënten long energy carbs matrix: dextrose, maltodextrine, fructose, palatinose en waxy maize starch, L-Citrulline, citroenzuur, verdikkingsmiddel: arabische gom zoetstoffen: natuurlijke tropical aroma, natuurlijke kleurstof: beta-caroteen, siliciumdioxide

Endurance Booster 2000 mg Instant BCAA 4:1:1 (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), L-Glutamine, Micronised L-Taurine, L-Carnitine Tartrate, L-Citrulline

Allergenen declaratie EU

Geen

Waarschuwing

Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.