Garmin kaartupdates

garmin logoNumaps

 • nüMaps Garantie

  -Procedure en voorwaarden aangaande gratis kaartupdates :
  Voor het verkrijgen van de nieuwste kaarten is er nu nüMaps Guarantee™. Gewoon je nieuwe Garmin nüvi of zümo registreren op myGarmin binnen de 90 dagen na het eerste gebruik van je toestel en je kan controleren of er een gratis update voor je toestel beschikbaar is.

  Het nüMaps Guarantee programma begint op 15 oktober 2008. Iedereen die zijn nieuwe Garmin nüvi of zümo beginnen gebruiken is vanaf 17 augustus 2008 of later komt in aanmerking voor een gratis kaart update indien er een beschikbaar is, binnen de 90 dagen na het eerste gebruik (first fix).

  Wat is de « First Fix » juist ?
  De «First Fix » is de datum op dewelke uw GPS voor het eerst satellieten ontvangt waarbij hij zich voortbeweegt bij een snelheid van tenminste 32 km/h en dus zijn eerste plaatsbepaling verkrijgt. Deze datum wordt opgeslagen in het toestel en kan op geen enkele manier uitgewist of veranderd worden. Als u uw GPS met de computer verbindt om hem te registreren op myGarmin, wordt deze info doorgestuurd naar het controlesysteem dat zal nagaan of de voorwaarden voor een gratis update geldig zijn voor dit toestel.
 • nüMaps LIFETIME

  Lifetime is een eenmalige aankoop die je de meest recente kaart updates (nieuwe straten, POI's) laat downloaden gedurende de levensduur van je Garmin toestel.
  Het nüMaps Lifetime abonnement laat je 4 keer per jaar de nieuwste kaarten te downloaden. Geen maandelijkse kosten of onderhoudskosten. Deze abonnementskaart is verkrijgbaar in de winkel.
  De nüMaps Lifetime updates zijn beschikbaar voor de City Navigator® NT wegenkaarten.
  De downloads worden verkregen via de myGarmin account via de kaarten downloads.
  Verkrijgbaar via Garmin Express
  handleiding voor installatie(pdf)