Band Vivofit Jr Strech Avengers

garmin logo
Band Vivofit Jr Strech Avengers

Band Vivofit Jr Strech Avengers

Art nr: GA0101266602

Niet meer beschikbaar

Bevat een code waarmee exclusieve avonturen in de app worden ontgrendeld

In een oogopslag

Bekijk de verschillende designs en personages op de vívofit® jr. 2 accessoirebandjes. Deze bandjes werken ook met de vívofit jr.! Als u een nieuw bandje koopt, zoals dit elastische bandje voor kinderen (aanbevolen voor kinderen van 4 tot 7 jaar), kunnen uw kinderen een hele nieuwe wereld vol avonturen ontdekken in de app. Het bandje komt overeen met het avontuur in de app die door ouders wordt beheerd. Wat wordt het?

Avengers Assemble! Met behulp van het elastische of verstelbare Marvel Avengers bandje boeken kinderen vooruitgang in app-avonturen in Ultron's Revenge: A Marvel Avengers Mission, waarin dagelijkse activiteitsdoelen van 60 minuten hun inspiratie vormen om hun best te doen. Met uw hulp beleeft uw kleine held samen met Captain America en de Avengers allerlei avonturen in New York in de strijd tegen Ultron. Maak kennis met de onoverwinnelijke Iron Man in het lab van Tony Stark, help Thor de ondeugende Loki te vangen en voer samen met de Black Widow bijzonder geheime S.H.I.E.L.D. missies uit.

Ultron's Revenge

Bij aankoop van dit bandje ontvangt u een code waarmee u de kaart voor Ultron's Revenge: A Marvel Avengers Mission in de vívofit jr. app kunt ontgrendelen.