Garmin PowerSwitch

garmin logo
Garmin PowerSwitch
Garmin PowerSwitch Garmin PowerSwitch Garmin PowerSwitch Garmin PowerSwitch Garmin PowerSwitch

Garmin PowerSwitch

Art nr: GA0100246600

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)

DRAADLOZE BEDIENING VAN DE ELEKTRISCHE ACCESSOIRES VAN JE VOERTUIG

Garmin PowerSwitch is de compacte digitale schakelkast waarmee je accessoires van 12 V in je voertuig kunt bedienen vanaf je compatibele1 Garmin navigatiesysteem of smartphone2.

Bedien lichtbalken, hoorns, luchtcompressoren, differentieelsloten en meer, rechtstreeks vanaf je compatibele1 navigatiesysteem of smartphone2.

Installatie is een fluitje van een cent - geen krassen op het dashboard of aanpassingen in de elektronica van je voertuig.

Deze robuuste schakelkast is sterk genoeg voor offroad rijden en is IPX7 weerbestendig.

Gebruik het touchscreen van je toestel voor draadloze toegang tot zes schakeluitgangen van elk 30 ampère.

Stel je eigen schakelpanelen op het scherm samen met configureerbare labels, pictogrammen, kanaalgroepen en meer.

Wil je meer bedienen? Je kunt maximaal vier Garmin PowerSwitch toestellen bedienen vanaf hetzelfde scherm.

Bedien accessoires vanaf je smartphone of navigatiescherm.

DE APP

Gebruik de Garmin PowerSwitch app op je compatibele1 Garmin navigatietoestel of smartphone om al je accessoires te bedienen vanaf je toestel met touchscreen.

DRAADLOZE BEDIENING VAN SCHAKELAARS

De Garmin PowerSwitch digitale schakelkast maakt gebruik van draadloze Bluetooth® connectiviteit om je accessoires te programmeren en te bedienen vanaf je compatibele1 Garmin navigatietoestel of smartphone.

MEER BEDIENEN

Bedien maximaal vier Garmin PowerSwitch toestellen met je compatibele1 Garmin navigatietoestel of smartphone.

Kies voor connectiviteit zonder complexiteit.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Via een probleemloze installatie kun je maximaal zes accessoires verbinden met één Garmin PowerSwitch box. Je hoeft niets aan te passen in de elektronica van je voertuig en je hoeft geen gaten in je dashboard te boren of kabels door de firewall te leiden.

COMPACT VOOR EENVOUDIGE MONTAGE

De compacte afmetingen van 12,5 x 7,5 x 3 cm (5" x 3" x 1") biedt tal van bevestigingsopties voor alle soorten voertuigen, variërend van side-by-side voertuigen, UTV's en ATV's tot offroad 4x4's en sneeuwscooters.

SCHAKELAARS PERSONALISEREN

Maak aangepaste virtuele schakelpanelen met labels, pictogrammen en kanaalgroepen op het scherm en bedieningselementen voor het dimmen en laten knipperen van verlichtingssystemen. Het is de eenvoudige manier om lichtbalken, rock lights en meer te bedienen.

Eenvoudig aangepaste elektronica toevoegen en bedienen.

VEEL UITGANGEN

Met in totaal zes circuits met elk een nominaal vermogen tot 30 A kun je alle soorten accessoires van 12 V via één Garmin PowerSwitch digitale schakelkast van stroom voorzien en bedienen.

VERLICHTING

Met het Garmin PowerSwitch systeem kun je eenvoudig alle soorten buitenverlichting aan je voertuig toevoegen, van lichtbalken en mistlampen tot noodknipperlichten, achterlichten en rock lights.

DE SCHAKELKAST VOOR AL JE AVONTUREN

Naast voertuigverlichting kun je met de Garmin PowerSwitch allerlei andere handige toestellen en apparatuur bedienen, zoals zenders, koelkasten, luchtcompressoren of vrijwel alles wat kan werken met 12 V voeding.

1 Zie het tabblad Compatibele toestellen voor compatibiliteit.
2 Vereist het gebruik van de Garmin PowerSwitch app gedownload op een compatibel toestel en gekoppeld met de Garmin PowerSwitch digitale schakelkast.