Verlof: van Za 20/08 tem Za 27/08 

Forerunner 235, EU, Black/Gray

garmin logo

Forerunner 235, EU, Black/Gray

Art nr: G0100371755

Niet meer beschikbaar

GPS-hardloophorloge met hartslagmeter bij de pols

  • Houdt afstand, tempo, tijd, hartslag en meer bij
  • Connected functies1: Automatische uploads naar Garmin Connect™, live volgen, gesproken aanwijzingen, slimme meldingen en informatie delen op sociale media
  • Activiteiten volgen2 registreert uw aantal stappen, afstand, calorieën en slaap
  • Gegevensvelden, wijzerplaten, widgets en apps downloaden via Connect IQ™

Hartslagmeting bij de pols

De Forerunner 235 maakt gebruik van een optische sensor die 24/7 uw hartslag meet bij de pols2, zodat u kunt hardlopen zonder borstband. De kleurrijke meter geeft uw hartslagzone en aantal slagen per minuut in real-time weer.

Pas uw horloge en uw training naar wens aan

Geen hardloper is hetzelfde en iedereen heeft andere doelen. Download de geavanceerde workouts en trainingsplannen via Garmin Connect naar uw horloge en gebruik deze om uw eigen doelen te behalen. U kunt zelfs uw eigen gegevensvelden aanpassen en gratis wijzerplaten, widgets en apps downloaden via Connect IQ.

Hardlopen waar u maar wilt: Op straat, in het bos of op de loopband

De ingebouwde versnellingsmeter legt afstand- en tempogegevens vast tijdens indoortrainingen of trainingen op een loopband zonder dat daarvoor een aparte voetsensor nodig is. Na het hardlopen functioneert het horloge als een activiteiten-tracker² die uw aantal stappen en verbrande calorieën gedurende de dag bijhoudt. Ook krijgt u een aansporing om te gaan bewegen als u langer dan een uur hebt stilgezeten. Doordat de Forerunner 235 compatibel is met GPS- en GLONASS-satellieten, kan het horloge snel en nauwkeurig uw locatie bepalen, ook als u zich in het bos of tussen hoge gebouwen bevindt.

Connected functies

Forerunner 230

Wanneer u de gratis Garmin Connect Mobile app downloadt naar uw smartphone, biedt de Forerunner 235 automatische uploads¹ naar onze online community waar u uw activiteiten kunt opslaan, plannen en delen. U kunt uw gegevens ook op uw desktopcomputer bekijken door uw toestel aan te sluiten en Garmin Connect te openen via een webbrowser. Een andere connected functie is live volgen, waarmee uw vrienden en fans uw activiteiten kunnen volgen en uw statistieken in real-time kunnen bekijken. Als u met uw smartphone³ gaat hardlopen, blijft u dankzij de gesproken aanwijzingen op de hoogte van uw tempo en rondetijden.

Personaliseer de watch face van uw horloge

Download de gratisGarmin Face It™ watch face app om uw toestel te personaliseren met een foto van uw smartphone. Download de app, kies een foto in uw fotobibliotheek, pas de tijdweergave aan en stel de foto in als de watch face van uw horloge. Met Garmin kunt u uw horloge een persoonlijke touch geven, bijvoorbeeld met een foto van een schitterend uitzicht die u hebt genomen op uw laatste wandeltocht of een foto van uw nieuwe puppy.

1Indien gekoppeld met een compatibele smartphone.
²Nauwkeurigheid van activiteitentrackers
³Indien gekoppeld met de Garmin Connect Mobile app
Gebruik en onderhoud van uw toestel

Schermgrootte
31,1 mm (1,23 inch) diameter
Schermresolutie
215 x 180 pixels
Gewicht
42 g
Gebruiksduur
Tot 9 dagen in horlogemodus; tot 15 uur in GPS-modus met HRM
Activiteitstracking
V
Extra's:
  • Hartslagmeter bij de pols: Ja
  • Forerunner 235 GPS-sporthorloge
  • Oplaad-/gegevenshouder
  • Documentatie