Verlof: van Za 20/08 tem Za 27/08 

Forerunner 630, EU/PAC, Black

garmin logo

Forerunner 630, EU/PAC, Black

Art nr: G0100371720

Niet meer beschikbaar

GPS-smartwatch met geavanceerde hardloopgegevens

 • GPS-hardloophorloge met kleurenaanraakscherm met hoge resolutie
 • Geavanceerde hardloopdynamiek1 met grondcontacttijd-balans, staplengte en verticale ratio
 • Informatie over stressscore, prestatieconditie en lactaatdrempel2
 • Connected functies3: Automatische uploads naar Garmin Connect™, live volgen, gesproken aanwijzingen, slimme meldingen en informatie delen op sociale media
 • Gegevensvelden, wijzerplaten, widgets en apps downloaden via Connect IQ™

Alle meetwaarden die een hardloper wil weten

Of u nu traint voor uw eerste marathon of uw persoonlijke record wilt verbeteren, de Forerunner 630 verschaft alle uitgebreide gegevens die u nodig hebt voor trainingen en wedstrijden. Controleer uw vorm door uw 630 te koppelen aan de HRM-Run™ monitor om uw cadans, verticale oscillatie en grondcontacttijd te meten¹. Aanvullende hardloopdynamica betreffen de grondcontacttijd-balans, staplengte en verticale ratio. Zo geeft het horloge de gebruiker inzicht in de efficiëntie en balans van zijn hardloopvorm.

Het bewijs van uw potentieel

De Forerunner 630 maakt gebruik van uitgebreide fysiologische meetwaarden om het maximale uit uw workouts te halen, zodat u met vertrouwen aan de startlijn staat. Wanneer de Forerunner 630 uw lactaatdrempel heeft geleerd aan de hand van een begeleide test, kunt u deze toepassen op uw hartslagtraining bij het instellen van zones. Totale trainingsbelasting, slaap, voeding en algemene stressfactoren zijn allemaal van invloed op uw prestaties tijdens een zware training. Om u een beter idee te geven wanneer u het beste een pittige workout of een rustige hersteltraining kunt plannen, toont de Forerunner 630 een stressscore op basis van uw hartslag. Prestatieconditie is een andere functie die u een indicatie geeft van de verwachte prestaties tijdens uw workout. Tijdens het hardlopen analyseert deze functie in real-time uw tempo, hartslag en hartslagwisselingen om uw prestatievermogen te meten.

Bij het plannen van een strategie voor uw volgende wedstrijd meet de Forerunner 630 uw VO2 max² en voorspelt het horloge uw eindtijden voor verschillende afstanden, zodat u uw tijdsdoel daarop kunt afstemmen. Ook vertelt het horloge u wanneer u het rustig aan moet doen na een zware training of wedstrijd dankzij de ingebouwde functie voor hersteladvies2.

Meer dan alleen tempo, afstand en tijd

Kijk verder dan de basisinformatie op de wijzerplaat van uw horloge met Connect IQ™ via Garmin Connect. Bekijk en download gratis wijzerplaten, widgets, apps en aangepaste gegevensvelden. U kunt uw training ook aanpassen door geavanceerde workouts en trainingsplannen naar uw horloge te downloaden via Garmin Connect.

Connected functies

Forerunner 630

De Forerunner 630 bevat connected functies3 zoals automatische uploads naar Garmin Connect, onze gratis online community waar u uw activiteiten kunt opslaan, plannen en delen. U hoeft alleen de gratis Garmin Connect™ Mobile app naar uw smartphone te downloaden en vervolgens uw horloge te koppelen. U kunt ook gegevens op uw Forerunner draadloos synchroniseren met uw Garmin Connect account via een Wi-Fi® hotspot. Een andere connected functie3 is live volgen, waarmee uw vrienden en fans uw activiteiten kunnen volgen en uw statistieken in real-time kunnen bekijken. Als u met een koptelefoon gaat hardlopen, blijft u dankzij de gesproken aanwijzingen op de hoogte van uw tempo en rondetijden.

Personaliseer de watch face van uw horloge

Download de gratisGarmin Face It™ watch face app om uw toestel te personaliseren met een foto van uw smartphone. Download de app, kies een foto in uw fotobibliotheek, pas de tijdweergave aan en stel de foto in als de watch face van uw horloge. Met Garmin kunt u uw horloge een persoonlijke touch geven, bijvoorbeeld met een foto van een schitterend uitzicht die u hebt genomen op uw laatste wandeltocht of een foto van uw nieuwe puppy.

¹Indien gekoppeld met een HRM-Run monitor; meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar voor andere modellen.
²Indien gekoppeld met een hartslagmeter; meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar voor andere modellen.
³Indien gekoppeld met een compatibele smartphone. Zie Garmin.com/ble voor meer informatie.
Gebruik en onderhoud van uw toestel

Schermgrootte
31,1 mm (1,23 inch) diameter
Schermresolutie
215 x 180 pixels
Gewicht
44 g
Gebruiksduur
Tot 4 weken in horlogemodus; tot 16 uur in trainingsmodus
Activiteitstracking
V
Extra's:
 • Connect IQ™ app support: Ja
 • Physiological measurements: Ja
 • Includes Wi-Fi: Ja
 • Forerunner 630 GPS-horloge
 • Laad-/gegevensclip
 • Documentatie