Gesloten: van Zo 19/03 tem Wo 22/03 

Garmin GPSMAP 66sr

garmin logo

Garmin GPSMAP 66sr

Art nr: G0100243101

Niet meer beschikbaar

NAVIGEER NAAR JE VOLGENDE AVONTUUR

Of je nu gaat hiken, jagen, klimmen, geocachen, kajakken of mountainbiken, er valt altijd meer te ontdekken met deze hoogwaardige, robuuste handheld met 3-inch kleurenscherm, vooraf geïnstalleerde kaarten en optimale nauwkeurigheid.

Je hoeft niet met je ogen te knijpen met dit grote kleurenscherm dat ook in zonlicht leesbaar is.

Multi-band-technologie en uitgebreide GNSS-satellietondersteuning laten je niet in de steek op uitdagende locaties.

Haarscherpe en gedetailleerde kaarten - zonder abonnement.

Je ziet duidelijk waar zich bergtoppen en dalen bevinden dankzij TopoActive Europe kaarten.

Met Active Weather heb je jouw eigen persoonlijke weerman mee op reis1.

Ontdek meer dankzij een levensduur van de batterij van maximaal 36 uur in de GPS-modus, en tot 450 uur in de expeditiemodus.

Jij weet de weg.

UITGEBREIDE GNSS-ONDERSTEUNING

Multi-band-technologie en uitgebreide GNSS-ondersteuning (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS en IRNSS) bieden optimale nauwkeurigheid bij steile hellingen, straatcanyons en dichte bossen.

ABC-SENSOREN

Navigeer over iedere trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

BIRDSEYE SATELLIETBEELDEN

Download fotorealistische kaarten met hoge resolutie rechtstreeks naar je toestel zonder een jaarabonnement. Vind eenvoudig trails, kies je staplaats, zoek een parkeerplaats, maak waypoints en meer.

VOORAF GELADEN TOPOACTIVE EUROPE KAARTEN

Vooraf geïnstalleerde TopoActive kaarten van Europa bieden gedetailleerde weergaven van navigeerbare weg- en offroad-netwerken, waterwegen, natuurlijke kenmerken, gebieden voor landgebruik, gebouwen en meer.

ACTIVE WEATHER

Na koppeling met je compatibele smartphone, kun je realtime weersvoorspellingen en live weerradar ontvangen, zodat je op de hoogte bent van de weersomstandigheden in de omgeving1.

Wees voorbereid op avontuur.

GEBOUWD VOOR AVONTUUR

Deze handheld is gebouwd volgens militaire vereisten voor schok- en waterbestendigheid en prestaties bij extreme temperaturen (MIL-STD-810) en is zelfs compatibel met een nachtzichtbril.

LED-ZAKLAMP

Met de GPSMAP 66 serie heb je minder uitrusting nodig dankzij een ingebouwde LED-zaklamp die als baken kan worden gebruikt als je hulp nodig hebt.

GEOCACHEN

Ontvang automatische cache-updates van Geocaching Live, inclusief beschrijvingen, logboeken en tips. Als je verbinding hebt via WiFi® technologie of met de Garmin Connect™ app2, wordt alles wat je vindt geüpload naar je Geocaching.com profiel.

GARMIN EXPLORE™ APP

Plan, bekijk en synchroniseer waypoints, routes en tracks met behulp van de Garmin Explore™ app2 en website. Je kunt zelfs voltooide activiteiten bekijken terwijl je nog in het veld bent.

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

De interne oplaadbare lithium-ionbatterij heeft een levensduur van maximaal 36 uur in de GPS-modus, en tot 3 weken in de expeditiemodus.

1 Indien gekoppeld met een compatibele smartphone; zie Garmin.com/ble. Niet beschikbaar in gebieden waar geen dekking is.
2 Indien gekoppeld met een compatibele smartphone; zie Garmin.com/ble.

  • GPSMAP 66sr
  • USB-kabel
  • Karabijnhaakclip
  • Documentatie