Garmin Camper 785 Digital Traffic

garmin logo

Garmin Camper 785 Digital Traffic

Art nr: G0100222810

Niet meer beschikbaar

Geavanceerde GPS-navigatietoestel met ingebouwde dashcam voor de kampeerliefhebber

 • Camper-navigatietoestel met aanraakschermen van 7" met hoge resolutie en ingebouwde dashcam om uw rit op te nemen en met functies zoals waarschuwingen voor kop-staartbotsingen1 en rijbaan wisselen1
 • Aangepaste routes houden rekening met de grootte en het gewicht van uw camper of caravan en vinden vervolgens de beste route voor uw voertuig2
 • Geeft waarschuwingen over de weg en houdt u op de hoogte van steile hellingen, scherpe bochten, gewichtslimieten en meer
 • Bevat een grote database met campersites van ACSI en Campercontact en gratis stopplaatsen van Trailer's PARK
 • Koppel met uw compatibele smartphone voor toegang tot handsfree bellen en smartphone meldingen; inclusief spraakgestuurde navigatie voor gemak onderweg
 • Met gratis digitale verkeersinformatie via DAB
 • Updates voor veiligheidscamera's en flitsers inbegrepen

Bekijk uw navigatie in één oogopslag

Dit 7" GPS-navigatietoestel beschikt over een helder aanraakscherm met hoge resolutie, zodat u belangrijke informatie gemakkelijk kunt zien.

View Navigation at a Glance

Leg uw reis vast

De ingebouwde dashcam legt uw rit vast en slaat automatisch beeldmateriaal op als er een incident wordt gedetecteerd, inclusief de GPS-details van het tijdstip en de plaats van het ongeval.

Record Your Ride

Bekijk het grotere geheel

Camerafuncties zoals waarschuwingen bij rijbaan wisselen en voor kop-staartbotsingen bevorderen veilig rijden.1

See the Bigger Picture

Aangepaste routes

Camper 785 houdt rekening met de grootte en het gewicht van uw camper en zoekt vervolgens de beste route2. U kunt ook profielen voor meerdere voertuigen of aanhangers opslaan.

Get Custom Routes

Wees slimmer dan het verkeer

Met Garmin Digital Traffic verkeersinformatie kunt u meteen aan de slag.

Outsmart the Traffic

Weet wat er komt

Verkeerswaarschuwingen geven u extra informatie over steile hellingen, scherpe bochten, gewichtslimieten en meer op de weg voor u. U kunt zelfs de informatie over hoogteverschillen op uw route in detail bekijken om uzelf voor te bereiden op steile hellingen.

Know What’s Ahead

Vind de beste campings

Om de beste plaatsen voor een pitstop te vinden, bevat het Camper 785 navigatietoestel een grote database met camperterreinen van ACSI en Campercontact en gratis stopplaatsen van Trailer's PARK, die u kunt filteren op prijs, voorzieningen en meer. Het toestel toont ook rustplaatsen en andere voorzieningen op uw route. Zoek ze door met uw vinger over de kaart te schuiven. Ga voor meer informatie en lokale nuttige punten naar TripAdvisor, Foursquare en meer.

Find the Best Campgrounds

Handsfree-functies gebruiken

Houd uw handen aan het stuur en profiteer van slimme functies zoals handsfree bellen, smartphone meldingen van uw compatibele smartphone en spraakgestuurde navigatie. Ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit voor moeiteloze kaart- en software-updates.

Use Hands-free Features

Haal meer uit de app

U krijgt zelfs nog meer functies als u de gratis Garmin Drive™ app downloadt naar uw compatibele smartphone. Toegang tot live verkeersinformatie, geavanceerde weerberichten en meer - rechtstreeks op uw Camper 785.

Get More From the App

Moeiteloos achteruitrijden

Hulp nodig bij het verlaten van krappe parkeerruimtes? Camper 785 is compatibel met onze BC™ 35 achteruitrijcamera. Gebruik een camera om beter te zien wat er zich achter u bevindt.

Back up with Confidence

Eenvoudig te bevestigen

De Camper 785 wordt geleverd met een magnetische steun waarmee u het toestel eenvoudig kunt bevestigen en verwijderen. Het toestel is ook voorzien van een video-ingang die u kunt gebruiken voor draadloze camera's van derden.

1 Onder bepaalde omstandigheden kan de waarschuwingsfunctie worden verstoord; ga naar Garmin.com/warnings voor meer informatie
2 Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw camper of caravan is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities

Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance.

Toestelafmetingen
19,9 x 12,2 x 2,4 cm
Schermgrootte
7"
Schermresolutie
1024 x 600 pixels
Gewicht
437 g
Gebruiksduur
maximaal 2 uur
Inclusief kaartupdates
V
Aanvaardt datakaarten
Ja (8 GB microSD™ klasse 10 geheugenkaart voor video-opnamen inbegrepen; geschikt voor microSD kaarten van maximaal 64 GB)
Spraakgestuurde navigatie
V
Spraakgestuurde navigatie
V
Rijbaanassistent
V
Junction view (afslagborden)
V
Draadloze Bluetooth®-technologie
V
WiFi® kaart- en software-updates
V
Extra's
 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Garmin Real Directions™ opvallende punten: Ja
 • Foursquare nuttige punten: Ja
 • Smartphone meldingen: Ja
 • Geschikt voor BLE: Ja
 • Camper 785
 • Zuignap voor voertuig met magnetische steun met voeding en video-ingang
 • Verkeersinformatie-ontvanger/voertuigvoedingskabel
 • microSD kaart voor video-opnamen
 • USB-kabel
 • Documentatie