Gesloten: van Zo 19/03 tem Wo 22/03 

Garmin GPSMAP 66i

garmin logo

Garmin GPSMAP 66i

Art nr: G0100208802

Niet meer beschikbaar

Robuuste GPS-handheld en inReach satellietcommunicator met Garmin TopoActive Europe kaarten

 • Groot, in zonlicht afleesbaar kleurenscherm van 3" zodat u alles goed kunt zien
 • Activeer een interactief SOS-bericht naar het GEOS 24/7 reddingscontrolecentrum; verzenden en ontvangen van berichten via het 100% wereldwijde Iridium® satellietnetwerk (satellietabonnement vereist)
 • Vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten met BirdsEye-satellietbeelden die direct naar uw toestel kunnen worden gedownload (geen jaarabonnement); inclusief ondersteuning voor meerdere Global Navigation Satellite Systems (GNSS) en navigatiesensoren
 • Met een mobiele verbinding hebt u toegang tot actieve weersverwachtingen en Geocaching Live
 • Compatibel met de Garmin Explore website en app voor het beheren van waypoints, routes, activiteiten en verzamelingen, het gebruiken van tracks en het bekijken van gegevens uit het veld
 • Interne oplaadbare lithiumbatterij biedt maximaal 35 uur batterijduur bij een verzendinterval van 10 minuten; 200 uur in expeditiemodus bij een verzendinterval van 30 minuten

Nauwkeurige Garmin navigatie en wereldwijde communicatie met de GPSMAP® 66i premium GPS-handheld met inReach® satelliettechnologie.

Gebouwd voor veeleisende tochten

De robuuste GPSMAP 66i met knoppen heeft een groot 3"-kleurenscherm dat zelfs in fel zonlicht goed zichtbaar is. Als u lange tijd in het veld blijft, kunt u de expeditiemodus inschakelen en een batterijduur van maximaal 200 uur krijgen als u gebruikmaakt van inReach technologie. In de standaardtrackingmodus krijgt u een batterijduur van maximaal 35 uur en uw toestel slaat uw locatie elke 10 minuten op.

Communicatie via inReach satelliet

Connected blijven is van essentieel belang, zelfs bij minder uitdagende reizen. Met behulp van inReach technologie (abonnement vereist) kunt u met deze handheld een SOS-waarschuwing versturen naar het hulpverleningsteam van de GEOS 24/7 voor interactieve ondersteuning bij noodgevallen. Bovendien kunt u via het 100% wereldwijde Iridium satellietnetwerk over de hele wereld berichten verzenden en ontvangen en LiveTrack locaties delen, zodat u in contact kunt blijven met dierbaren, teamgenoten, het hoofdkantoor en meer.

Communicatie via inReach satelliet

At a Glance

Navigeren met vertrouwen

De GPSMAP 66i is uitgerust met de beste navigatie die Garmin te bieden heeft. Vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten bieden gedetailleerde weergaven van topografische hoogtegegevens, bergtoppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en geografische punten. Direct-naar-toestel downloaden van BirdsEye satellietbeelden zorgt voor fotorealistische weergaven met hoge resolutie van uw route, wandelpaden, open plekken en meer - zonder een jaarabonnement. Ondersteuning voor multi-GNSS in combinatie met hoogtemeter-, barometer- en kompasnavigatiesensoren waarmee u in uitdagende omgevingen kunt navigeren.

Altijd en overal weerberichten

Met een mobiele verbinding hebt u toegang tot actieve weersverwachtingen voor de laatste updates, voorspellende kaarten voor temperatuur, wind, neerslag en bewolking, rechtstreeks op de handheld wanneer u verbinding hebt met Garmin Connect Mobile.

Altijd en overal weerberichten

Koppelen met uw mobiele toestel

De gratis Garmin Explore mobiele app laat u gegevens plannen, bekijken en synchroniseren, met inbegrip van waypoints, routes, activiteiten en verzamelingen. Bekijk voltooide activiteiten opnieuw terwijl u nog op pad bent, zelfs wanneer u geen internetverbinding hebt. Via de app kunt u uw GPSMAP 66i ook synchroniseren met uw compatibele mobiele toestel zodat u onbeperkt toegang hebt tot kaarten, luchtfoto's en NOAA kaarten van de VS. Bovendien kunt u alle inReach functies handig op uw gekoppelde mobiele toestel gebruiken. Voor eenvoudiger berichtenverkeer kunt u toegang krijgen tot de contactenlijst van uw telefoon vanuit de Garmin Explore app om uw contacten te bereiken met minder knophandelingen. Plan toekomstige reizen en bekijk vorige activiteiten op de Garmin Explore website.

Koppelen met uw mobiele toestel
Toestelafmetingen
6,6 x 16,3 x 3,5 cm
Schermgrootte
3,8 x 6,3 cm; 3 inch diagonaal
Schermresolutie
240 x 400 pixels
Gewicht
241g inclusief batterijen
Gebruiksduur
Maximaal 35 uur bij een verzendinterval van 10 minuten; maximaal 200 uur bij een verzendinterval van 30 minuten (spaarstand)
Waterdicht
IPX 7
Barometrische hoogtemeter
V
Elektronisch kompas
V
Vooraf geladen kaarten
V
Intern geheugen
16 GB
Aanvaardt datakaarten
V
Waypoints/favorieten/locaties
10000
Routes
250
Tracklog
20000 punten, 250 opgeslagen GPX-tracks, 300 opgeslagen fitnessactiviteiten
Extra's
 • Trigger een interactieve SOS bij 24/7 search and rescue controlecentrum: Ja
 • Stuur en ontvang berichten per e-mail of sms: Ja
 • Wissel berichten uit met andere inReach® gebruikers, wissel locatie uit: Ja
 • Track en deel uw locatie met vrienden en familie op de online MapShare® portal: Ja
 • Virtueel toetsenbord voor het schrijven van aangepaste tekstberichten: Ja
 • Garmin Explore compatibel: Ja
 • Garmin Connect IQ compatibel: Ja
 • Draadloos compatibel: Ja (WiFi, Bluetooth en ANT+)
 • Smartphone meldingen: Ja
 • Live Tracking: ja
 • GPSMAP 66i
 • Toegang tot BirdsEye satellietbeelden
 • USB-kabel
 • Karabijnhaakclip
 • Documentatie