We zijn gesloten van Di 26/03 tem Wo 27/03

Garmin Forerunner 30 Slate Grey
Garmin Forerunner 30 Slate Grey Garmin Forerunner 30 Slate Grey Garmin Forerunner 30 Slate Grey
garmin logo

Forerunner 30 Slate Grey

Art nr: G0100193003

Niet meer beschikbaar

Lopen in alle eenvoud. De Garmin Forerunner 30, het gebruiksvriendelijke GPS-hardloophorloge. Bovendien heb je alle functies dadelijk bij de hand inclusief de polshartslagmeter. En ook de smartphone meldingen kan je aflezen of je horloge scherm.

Gebruiksvriendelijk GPS-hardloophorloge met polshartslagmeting

  • Meet uw polshartslag1 de hele dag en nacht dankzij de Elevate™ polshartslagtechnologie
  • Ingebouwde GPS legt vast hoe ver, hoe hard en waar u hebt gelopen
  • Geeft ook een schatting van uw VO2 max, een meetbare indicatie van uw aerobe prestaties of fitnessniveau
  • Verbindingsfuncties2, zoals standaard smartphone meldingen voor oproepen en sms-berichten, automatische uploads naar Garmin Connect™ en de mogelijkheid om uw hardloopsessies bij te laten houden met de LiveTrack functie
  • Activity tracking telt de hele dag uw stappen en calorieën, en herinnert u wanneer het tijd is om te gaan bewegen. En bovendien detecteert en classificeert de Move IQ™ functie automatisch uw activiteiten
  • Levensduur batterij3: Maximaal 5 dagen in smartwatch-modus; 8 uur in GPS-modus

De Forerunner 30 maakt het u eenvoudig om fit en verbonden te blijven. Dit gebruiksvriendelijke GPS-hardloophorloge biedt alle belangrijke functies die u nodig hebt tijdens het hardlopen, zoals uw polshartslagmeting1 en standaard smartphone meldingen2. Wat is er nog meer mogelijk? Het toestel biedt bovendien fitnessfuncties, houdt uw activiteiten gemakkelijk bij en uploadt uw gegevens automatisch naar Garmin Connect, waar u uw persoonlijke statistieken tot in de kleinste details kunt bestuderen.

Hardlopen naar hartenlust

De Forerunner 30 is een dun en licht toestel dat ideaal is voor uw dagelijkse hardloopsessies, trainingen en wedstrijden. Het toestel beschikt over polshartslagtechnologie en ingebouwde GPS die onder andere afstand en tempo bijhoudt. Omdat het horloge al deze statistieken vastlegt, hebt u geen andere toestellen, telefoons of hartslagmeters nodig. Doe het horloge om en begin met hardlopen.

hardlopen naar hartelust

Meet uw fitnessniveau

Wilt u precies weten hoe fit u bent? De Forerunner 30 berekent de hartslaggegevens voor u en geeft een schatting van uw VO2 max, een indicatie van het prestatievermogen van uw lichaam. Hoe hoger de score, hoe beter. U kunt uw VO2 max na verloop van tijd verbeteren door regelmatig te sporten en flink uw best te doen, waar wacht u dus nog op?

uw fitnessniveau

Blijf verbonden

Als u de Forerunner 30 koppelt met uw compatibele smartphone, worden de standaard smartphone meldingen op uw pols weergegeven, zodat u geen enkele oproep en geen enkel sms-bericht hoeft te missen. Blijf in contact met vrienden en familie die u dankzij LiveTrack in real-time kunnen volgen tijdens het hardlopen. Forerunner 30 uploadt uw statistieken en opgeslagen hardloopsessies zelfs automatisch naar onze online Garmin Connect2 fitnesscommunity.

blijf verbonden

Aanpassen en koppelen

Garmin Connect is veel meer dan een locatie voor het opslaan van uw gegevens. Het is namelijk een levendige online community waar hardlopers met elkaar in contact kunnen komen en tegen elkaar kunnen strijden in uitdagingen, elkaar kunnen aanmoedigen en successen kunnen delen op social media. Garmin Connect is gratis en is beschikbaar via internet of op uw smartphone met de Garmin Connect™ Mobile app.

aanpassen en koppelen

De hele dag en nacht uw activiteiten volgen

De Forerunner 30 is uw nieuwe horloge voor elke dag, dankzij de activity trackingfuncties. Behalve de hartslagmeter die 24/7 uw hartslag meet, kunt u bijvoorbeeld ook uw stappen, calorieën, afstanden, slaap1 en minuten intensieve training bijhouden. Het horloge geeft een trilsignaal als u te lang inactief bent en het tijd is om te gaan bewegen. Activity tracking is nu nog slimmer dankzij onze Move IQ functie, die automatisch detecteert als u gaat bewegen en die uw activiteit classificeert als een wandeling, hardloopsessie, fietstocht of andere activiteit.

1 Nauwkeurigheid van activiteiten-trackers
2 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
3 De levensduur van de batterij is afhankelijk van de geselecteerde prestatiemodus en het gebruik

Schermgrootte
23,5 x 23,4 mm
Schermresolutie
128 x 128 pixels
Gewicht
37,3 g
Gebruiksduur
Smartmodus: Maximaal 5 dagen; GPS-modus: Maximaal 8 uur
Activiteitstracking
V
Smartphone meldingen
V
  • Forerunner 30
  • Oplaadkabel
  • Documentatie