Garmin vivofit jr 2 Star Wars-Dark Side
Garmin vivofit jr 2 Star Wars-Dark Side Garmin vivofit jr 2 Star Wars-Dark Side Garmin vivofit jr 2 Star Wars-Dark Side Garmin vivofit jr 2 Star Wars-Dark Side
garmin logo

vivofit jr 2 Star Wars-Dark Side

Art nr: G010019091B

Beperkte voorraad
 • 79,- incl BTW
 • in mijn mandje
 • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

Omarm het lot met de Star Wars fitness-tracker voor kids met interactieve app-ervaring

 • Zwemvriendelijk Het bandje heeft een instelbaar kleurenscherm en een batterijduur van meer dan een jaar; opladen is niet nodig en de batterij kan door de gebruiker worden vervangen
 • Ouders kunnen toegang krijgen tot tools voor het beheren van taken en beloningen op de door ouders beheerde app
 • Motiveert kinderen om actieve-minutendoelen te halen die avonturen, games en pictogrammen met Rey, Kylo Ren en andere Star Wars personages ontgrendelen
 • Telt stappen, legt slaaptijd vast en registreert 60 minuten aanbevolen dagelijkse activiteit1
 • Herinneringen en takentimers laten kinderen hun taken bijhouden, zoals huiswerk, oefentijd, tandenpoetsen

De vívofit jr. 2 is niet alleen een fitness-tracker voor kids. Het is een interactieve ervaring waarin met activiteiten avonturen worden ontgrendeld. Met de vívofit jr. 2, die beschikbaar is in de stijlen Light Side en Dark Side, kunnen kinderen spannende Star Wars avonturen beleven op de door hun ouders beheerde app door 60 minuten dagelijkse activiteit te voltooien.

Stijlvol en sterk

Jouw kind kan uiting geven aan zijn of haar Star Wars stijl en overal de blits maken met deze robuuste tracker, van het schoolplein tot het voetbalveld en van bad tot bed.

Stylish and Strong

Skywalker Saga — Een Star Wars avontuur

Kinderen kunnen elke dag meer ontdekken wanneer ze hun dagelijkse-activiteitendoelen van 60 minuten halen. Samen met jou als hun helper zal je kind de spanning en onvergetelijke momenten van het epische Skywalker verhaal opnieuw beleven. Ze ontsnappen aan Darth Vader met R2-D2 en C-3PO, helpen Han Solo en Chewie het Empire te bestrijden en nemen het zelfs op tegen de First Order met Rey en BB-8. Hoe vaker je kinderen hun activiteitendoelen halen, hoe meer ze te zien krijgen.

A Star Wars Adventure

Communiceer met een verafgelegen sterrenstelsel

Door hun dagelijkse activiteitendoelen te halen, krijgen kinderen meer kansen om tegen de klok te racen wanneer ze de tik-uitdaging spelen. Ze verzamelen ook edelstenen die ze kunnen gebruiken om nieuwe delen van de galactisch te onthullen.

Interact with a Distant Galaxy

De persoonlijke ouderassistent

De mobiele app is niet alleen voor de kinderen. Ouders kunnen gegevens van activiteiten, verantwoordelijkheden, slaap, taken en meer bekijken na synchronisatie met compatibele toestellen. Nodig de hele familie uit voor een dagelijkse stappenuitdaging, wijs taken toe, geef beloningen in de vorm van virtuele munten en zie hoeveel munten elk kind heeft. Je kinderen kunnen deze munten inwisselen voor van tevoren afgesproken beloningen. En jij beheert dit allemaal vanaf jouw toestel.

The Parental Personal Assistant

Beloningen, herinneringen en verantwoordelijkheden

Ouders wijzen taken en waarschuwingen toe vanuit de smartphone app. Hun kinderen zien de nieuwe taken dan op hun polsbandjes. Deze kunnen wekelijks of zelfs dagelijks worden herhaald, perfect voor kinderen die een geheugensteuntje nodig hebben.

Rewards, Reminders and Responsibilities

Leuke stappenuitdagingen

De speeltuin en het schoolplein worden het toneel van vriendschappelijke competities. Bij Toe-to-Toe stappenuitdagingen kunnen kinderen met vriendjes in de buurt synchroniseren om elkaar uit te dagen voor getimede stappenwedstrijdjes. Als ouders kunnen jullie ook deelnemen aan de pret. Download vanuit de Connect IQ Store de Toe-to-Toe app naar een compatibel toestel om je kinderen uit te dagen voor een stappenwedstrijd.

Friendly Step Challenges

Blijf samen actief

Maak verbinding met jouw Garmin Connect vrienden en gezinnen, en zelfs met de speelkameraadjes van je kinderen. Wanneer je in de vívofit jr. app connecties tot stand brengt met andere gezinnen, kunnen zij deelnemen aan jullie wekelijkse stappenuitdagingen. Maak andere aangepaste uitdagingen en laat zelfs opmerkingen voor elkaar achter in de app terwijl de uitdaging actief is.

Nog meer plezier

Met de vívofit jr. 2 kunnen je kinderen toegang krijgen tot nog meer stijlen en avonturen. Alles wat ze nodig hebben is een nieuw bandje om een nieuwe wereld vol avonturen te openen. Wat is de volgende stap? Volg activiteiten en beleef als een echte held spannende mobiele avonturen met een Marvel Avengers of Spider-Man themabandje? Of neemt je kind deel aan magische avonturen met een stijlvol Minnie Mouse, Disneyprinsessen of Frozen 2 bandje? Jouw kind mag dat helemaal zelf beslissen.

Stay Active Together

1Nauwkeurigheid van activiteiten-trackers

© Disney
© 2019 MARVEL
© & Lucasfilm Ltd.

Toestelafmetingen
Elastische bandjes voor een polsomtrek tot 147 mm (4-7 jaar), instelbare bandjes zijn geschikt voor een polsomtrek van 130 tot 175 mm (6 jaar en ouder) vívofit 3 bandjes zijn compatibel
Schermgrootte
11 mm x 11 mm
Schermresolutie
88 x 88 pixels
Gewicht
17,5 g
Gebruiksduur
Maximaal 1 jaar
Waterbestendig
5 ATM
Activiteits tracker
V
Extra's
 • Automatisch doel: 60 minuten dagelijks spelen
 • Taken
 • Beloningen (munten)
 • Takentimers (2, 5, 10, 15, 20 en 30 minuten)
 • Stopwatch: Ja
 • Toe-to-Toe™ uitdagingen: Ja
 • vívofit jr. 2
 • Documentatie