vivofit jr 2 Minnie Mouse verstelbaar

garmin logo

vivofit jr 2 Minnie Mouse verstelbaar

Art nr: G0100190910

Beperkte voorraad
 • 69,- incl BTW
 • in mijn mandje
 • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

Stil zitten is een echt kwaal, moedig je kind aan om meer te bewegen met de Garmin vivofit Junior 2 Minnie Mouse (verstelbaar). Je kan zelf een doel instellen via de app op je telefoon en bepalen hoeveel stappen je kind moet zetten op een dag. En wanneer het doel bereikt is zal je kind virtuele munten verdienen. Die munten kunnen dan gebruikt worden om spelletjes te spelen op de activiteitstracker. Elke dag kunnen ze zo verder komen in de Disney avontuur app. Of je kan een beloning instellen, bv wat langer tv kijken of meer zakgeld krijgen. Met de app voor ouder volg je de bewing van je kind en de behaalde doelen op. Dankzij het comfortabele rekbare bandje is de vivofit jr 2 comfortabel de hele dag door.

Disney Minnie Mouse activity tracker voor kinderen

 • Zwemvriendelijke activity tracker voor kinderen1 met Disney Minnie Mouse thema
 • Het rekbaar bandje kan tegen een stootje, is voorzien van een aanpasbaar kleurenscherm en dankzij de batterijduur van meer dan een jaar2 is opladen niet nodig
 • Synchroniseert3 met de gratis mobiele app voor ouders, zodat deze taken kunnen beheren en agendawaarschuwingen kunnen instellen
 • Kinderen komen verder in avonturen in de Mickey's verjaardagsverrassing: Een Disney avontuur app als ze hun dagelijkse activiteitendoel van 60 minuten halen
 • Telt stappen, legt slaaptijd vast en registreert 60 minuten aanbevolen dagelijkse activiteit1

At a Glance

De magisch is met uw kind als hij of zij de Disney Minnie Mouse vívofit jr. 2 draagt. Deze zwemvriendelijke activity tracker kan tegen een stootje en dankzij de batterij die langer dan een jaar meegaat, is opladen niet nodig. Ouders beheren taken en beloningen in de mobiele app voor ouders, terwijl hun kinderen samen met Mickey Mouse en Minnie Mouse en al hun vrienden avonturen beleven in de app.

Stijlvol en sterk

De vívofit jr. 2 is duurzaam en sterk, en voorzien van een aanpasbaar kleurenscherm en een comfortabel bandje. Uw kind kan uiting geven aan zijn of haar Minnie Mouse stijl en overal de blits maken, van het schoolplein tot het voetbalveld en van bad tot bed. De door de gebruiker te vervangen batterij gaat langer dan een jaar mee, dus u hoeft hem niet op te laden.

Verder komen in de Mickey's verjaardagsverrassing: Een Disney avontuur

Kinderen doen extra hun best, omdat ze elke dag nieuwe avonturen kunnen beleven in de app als ze hun dagelijkse activiteitendoel van 60 minuten halen. De figuur die je speelt, helpt Minnie Mouse en haar vrienden een verrassingsfeestje te organiseren voor de verjaardag van Mickey Mouse en daarbij beleef je de leukste avonturen. Je helpt Katrien de zaal te versieren, maakt samen met Goofy een verjaardagstaart en zorgt dat alles klaar staat — maar voorzichtig, want het moet een verrassing blijven voor Mickey!

Mickey's Birthday Surprise

De persoonlijke ouderassistent

Ouders kunnen de gratis mobiele app gebruiken om de vívofit jr. 2 activity tracker te beheren. Voeg vanuit de app profielen voor meerdere kinderen toe om voor elk kind te zien hoe lang het heeft geslapen, hoeveel stappen het heeft gezet en welke dagelijkse activiteiten en taken het heeft uitgevoerd wanneer u de app synchroniseert3 met uw mobiele toestel. Nodig de hele familie uit voor een dagelijkse stappenuitdaging, wijs taken toe, geef beloningen in de vorm van virtuele munten en zie hoeveel munten elk kind heeft. Uw kinderen kunnen deze munten inwisselen voor van tevoren afgesproken beloningen. En u beheert dit allemaal vanaf uw toestel.

Parental Personal Assistant

Beloningen, herinneringen en verantwoordelijkheden

Zo leren kinderen hoe leuk en lonend huishoudelijke klusjes kunnen zijn. Met de vívofit jr. 2 wijzen ouders taken en agendawaarschuwingen toe vanuit de smartphone-app. Hun kinderen zien de nieuwe taken dan op hun polsbandjes. Deze kunnen wekelijks of zelfs dagelijks worden herhaald, perfect voor kinderen die een geheugensteuntje nodig hebben. Als uw kind de neiging heeft taken uit te stellen, kunt u in de ouder-app waarschuwingen plannen, zodat de vívofit jr. 2 hem of haar eraan herinnert huiswerk te doen, tanden te poetsen, enz. De waarschuwing heeft de vorm van een pictogram dat aangeeft wat uw kind geacht wordt te doen. Het kind kan vervolgens de taaktimer op het toestel starten, zodat hij of zij weet hoeveel tijd hij of zij nog heeft.

Rewards, Reminders and Responsibilities

Leuke stappenuitdagingen

De speeltuin en het schoolplein worden het toneel van vriendschappelijke competities. Met Toe-to-Toe™ stappenuitdagingen kunnen kinderen synchroniseren met vrienden in de buurt en elkaar of zichzelf uitdagen voor een getimede stappenwedstrijd. Na afloop kunnen ze zien hoeveel stappen ze in totaal hebben gezet tijdens de uitdaging en natuurlijk zien ze dan ook meteen of ze gewonnen hebben van hun vrienden of hun persoonlijke record hebben verbroken. En dat allemaal vanaf hun pols. Download de Connect IQ™ app om uw kinderen uit te dagen voor een stappenwedstrijdje.

Get Ready to Face Off

Nog meer plezier

Met de vívofit jr. 2 kunnen uw kinderen toegang krijgen tot nog meer stijlen en app-avonturen. Het enige dat u nodig hebt, is een nieuw bandje en er gaat een geheel nieuwe wereld vol avonturen voor ze open. Wat zal het zijn? Wil uw kind activiteiten bijhouden en intergalactische avonturen beleven met een bandje met een Star Wars thema? Of denkt u dat uw kind de voorkeur geeft aan een Marvel Avengers bandje om in de app heldhaftige avonturen te kunnen beleven? Uw kind mag dat helemaal zelf beslissen.

1Nauwkeurigheid van activiteiten-trackers
2De batterijduur is afhankelijk van het gebruik en het model smartphone
3Indien gekoppeld met een compatibele telefoon

Toestelafmetingen
Elastische bandjes voor een polsomtrek tot 147 mm (4-7 jaar), instelbare bandjes zijn geschikt voor een polsomtrek van 130 tot 175 mm (6 jaar en ouder) vívofit 3 bandjes zijn compatibel
Schermgrootte
11 mm x 11 mm
Schermresolutie
88 x 88 pixels
Gewicht
17,5 g
Gebruiksduur
Maximaal 1 jaar
Waterbestendig
5 ATM
Activiteits tracker
V
Extra's
 • Automatisch doel: 60 minuten dagelijks spelen
 • Taken
 • Beloningen (munten)
 • Takentimers (2, 5, 10, 15, 20 en 30 minuten)
 • Stopwatch: Ja
 • Toe-to-Toe™ uitdagingen: Ja
 • vívofit jr. 2
 • Documentatie