Garmin Dezl 580 LMT-D
Garmin Dezl 580 LMT-D Garmin Dezl 580 LMT-D Garmin Dezl 580 LMT-D Garmin Dezl 580 LMT-D
garmin logo

Dezl 580 LMT-D

Art nr: G0100185813

Beperkte voorraad
 • 379,99 -16%
 • 319,- incl BTW
 • in mijn mandje
 • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

Gebruiksvriendelijk GPS-navigatietoestel voor vrachtwagens

 • 5,0 inch Navigatietoestel voor vrachtwagens met kaarten van Europa en gratis levenslange kaartupdates1. Bevat ook gratis live verkeersinformatie via DAB of Smartphone Link en Live Services dankzij de gratis Smartphone Link app2
 • Aangepaste routes voor vrachtwagens3 die zijn afgestemd op de afmetingen, de lading en het gewicht van uw vrachtwagen, plus waarschuwingen over de hoogte van bruggen, scherpe bochten, gewichtslimieten, steile hellingen en meer die u nadert
 • U kunt eenvoudig een pauze plannen dankzij tijdige meldingen, plus Verderop-suggesties voor restaurants, tankstations, rustplaatsen en logies in de buurt
 • De functie Nuttige punten voor vrachtwagens filtert stopplaatsen voor vrachtwagens op aanwezige voorzieningen, zoals "Café" of "Douches"
 • Bedien de dēzl met uw stem, bel handsfree via Bluetooth®4 en gebruik de ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates zonder computer
 • Via de functie Dispatch and Track kunnen transportcoördinatoren eenvoudig tekstberichten en adressen naar hun bestuurders versturen en zelfs de volledige route van hun bestuurders tracken

Als rijden uw vak is, vertrouw dan op de navigatietoestellen van Garmin voor transporteurs. Het dēzl 580 LMT-D navigatietoestel voor vrachtwagens is ontworpen voor beroepschauffeurs en biedt aangepaste routes voor vrachtwagens3 met voorspellende routewaarschuwingen, de functie Nuttige punten voor vrachtwagens en eenvoudige planning van pauzes dankzij tijdige meldingen.

Aangepaste vrachtwagenroutes

De dēzl 580 LMT-D bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevante informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken3.

Het eenvoudige truckprofiel biedt u de mogelijkheid om met één druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen. Met de ingebouwde reisplanner kunt u routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan.

Met Makkelijk routes samenstellen kunt u uw route gemakkelijk wijzigen en de gewenste wegen en steden selecteren door gewoon op het scherm te tikken.

In één oogopslag

Eenvoudige pauzeplanning

De dēzl 580 LMT-D maakt het leven onderweg gemakkelijker met functies voor eenvoudige pauzeplanning met tijdige pauzemeldingen en suggesties voor hotels, restaurants en parkeerplaatsen in de buurt.

Eenvoudige pauzeplanning

Ingebouwde lijst met nuttige punten voor vrachtwagens

Bekijk de locaties van door vrachtwagenchauffeurs gewaardeerde nuttige punten, zoals truckstops, parkeerplaatsen, logies, Wi-Fi hotspots en meer. U kunt zelfs truckstops zoeken en filteren op voorzieningen, zoals douches, tankstation, Wi-Fi en vrachtwagenwasstraat.

Functie Verderop

Bluetooth® compatibel

Synchroniseer een Bluetooth toestel, zoals uw smartphone, met de dēzl 580 LMT-D om handsfree te kunnen bellen4 via de geïntegreerde microfoon en extra luide luidsprekers voor duidelijk geluid dat het verkeerslawaai overstemt. Ook als u uw telefoon opbergt in uw zak of het dashboard, kunt u nog bellen en gebeld worden. Als u de dēzl koppelt met uw telefoon, worden sms'jes en andere app-meldingen weergegeven op het scherm van de dēzl.

In één oogopslag

Bediening met uw stem

Voorzien van navigatie met spraakbesturing. De dēzl reageert op wat u zegt, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft te nemen.

Koppel de dēzl met uw smartphone voor live verkeersinformatie, flitspalen en meer

Smartphone Link is een gratis mobiele app die uw dēzl 580 LMT-D verbindt met uw iPhone® of Android smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, heeft de dēzl toegang tot real-time informatie2, zoals verkeersinformatie en de weersverwachting.

In één oogopslag

Blijf up-to-date dankzij de ingebouwde Wi-Fi®

U kunt uw kaarten en software gemakkelijk bijwerken met de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit van de dēzl 580 LMT-D. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en u met een Wi-Fi netwerk bent verbonden, ontvangt u automatisch een melding op het scherm. Daarna kunt u uw toestel aansluiten op een stopcontact en het laten bijwerken via de Wi-Fi terwijl het wordt opgeladen. Vervolgens kunt u weer met een gerust hart de weg op.

Ingebouwde Wi-Fi

Dispatch and Track

Op de dēzl 580 LMT-D is een eenvoudige oplossing voor het volgen van vrachtwagens geïnstalleerd2. U kunt gemakkelijk bestuurders tracken en berichten verzenden, zoals bijvoorbeeld een sms'je met een bezorgadres. Uw bestuurder kan het adres in het sms-bericht selecteren en naadloos een route naar de bestemming uitstippelen. Selecteer het pictogram Dispatch and Track in het menu van het dēzl navigatiesysteem om dit in te stellen.

Dispatch and Track

Servicelogboek

De dēzl 580 LMT-D is voorzien van een Servicelogboek waarin u de onderhoudsdatums en het type onderhoud kunt bijhouden. U kunt gemakkelijk allerlei gegevens tracken, zoals de gereden afstanden, de bandenspanning en wanneer de olie is ververst en de banden zijn gewisseld.

Servicelogboek

Werkt met achteruitrijcamera

In combinatie met een Garmin achteruitrijcamera (afzonderlijk verkrijgbaar) houdt u zicht op de weg achter u terwijl u achteruit rijdt. De dēzl 580 LMT-D is compatibel met bepaalde draadloze Garmin achteruitrijcamera's. Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u door de camera verzonden beelden direct op het scherm van de dēzl ontvangen.

Achteruitrijcamera

Eenvoudig navigeren

De dēzl 580 LMT-D biedt geavanceerde rijbaanassistentie (ALG). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen de voor uw route juiste rijbaan aan. De photoReal knooppuntweergave geeft afritten levensecht weer - in kleur en uiterst gedetailleerd. In het Bird's Eye knooppuntbeeld kunt u de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien. Bovendien geeft Garmin Real Directions vriendelijk gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of zelfs afwezig zijn.

In één oogopslag

In één oogopslag

Inclusief levenslang gratis kaartupdates

De dēzl 580 LMT-D is voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa. Met gratis levenslange1 kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn gratis beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van uw GPS-toestel.

Vooraf geladen met populaire nuttige punten

Als u de regio niet kent, kunt u vertrouwen op de vooraf geladen nuttige punten van TripAdvisor®. Bekijk beoordelingen voor nuttige punten op uw reis, zoals hotels, restaurants en attracties, langs uw route of in de buurt van uw bestemming. Via de grootste reiswebsite ter wereld kunt u alle plekjes op uw route zien die van uw hele tocht op zich een reisdoel maken. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde Reisplanner, die uw reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen.

Onze database met nuttige punten bevat nu ook aanvullende zoekinformatie van Foursquare®. Foursquare voegt miljoenen nuttige punten toe, zodat u in uw gebied gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels, services en meer kunt vinden.

1Lifetime Maps - voorwaarden en bepalingen
2Om toegang te krijgen tot Garmin Live Services dient u de Smartphone Link app te downloaden op uw compatibele smartphone met Bluetooth® en GPS (apart verkrijgbaar); zie Smartphone Link voor meer informatie
3Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de profielkenmerken van uw vrachtwagen is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities
4Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).

Schermgrootte
11,1 x 6,3 cm; 12,7 cm diagonaal
Schermresolutie
480 x 272 pixels
Gewicht
234 g
Gebruiksduur
Tot 2 uur
Vooraf geladen wegenkaarten
V
Intern geheugen
Aanvaardt datakaarten
V micro SD
Waypoints/favorieten/locaties
1000
Wi-Fi map and software updates
V
LiveTrack
V
Extra's:
 • Gratis live verkeersinformatie via DAB of Smartphone Link en meer real-time services bij gebruik van de Smartphone Link-app op uw smartphone
 • Aangepaste vrachtwagenroutes
 • Bestuurder- en routewaarschuwingen
 • Eenvoudige pauzeplanning
 • Met ingebouwde Wi-Fi voor eenvoudige updates
 • Verderop-meldingen met verkeersborden en voor vrachtwagenbestuurders geschikte nuttige punten langs de route
 • Overzicht van nuttige punten voor vrachtwagens; filter op truckstops waaraan vrachtwagenchauffeurs de voorkeur geven
 • Spraakgestuurde navigatie
 • Smart Notifications en bellen via Bluetooth
 • Gemakkelijk routes samenstellen
 • Dispatch and Track
 • Werkt met de draadloze BC 30
 • dēzl 580
 • Zuignapsteun voor voertuig en opschroefbare houder
 • Voertuigvoedingskabel
 • USB-kabel
 • Snelstartgids