Garmin DezlCam 785LMT-D
Garmin DezlCam 785LMT-D Garmin DezlCam 785LMT-D Garmin DezlCam 785LMT-D Garmin DezlCam 785LMT-D
garmin logo

DezlCam 785LMT-D EU

Art nr: G0100185610

Geen voorraad (bestelbaar, met nalevering)

De Garmin Dezlcam 785 LMT-D is de vrachtwagen gps om door heel Europa te rijden met ingebouwde dash cam. Maak je eigen profiel op basis van de hoogte, lengte en het gewicht van je vrachtwagen en het systeem houdt rekening met bruggen, scherpe bochten, hellingen en gewichtslimieten. Met de ingebouwde dashboardcamera leg je alles vast wat er tijdens het rijden gebeurt. De verkeersinfo via DAB+ bezorgt je steeds de actuele file en wegenwerken situatie op de wegen. Met het levenslange kaartupdate abonnement ontvang je gratis kaartupdates, en dit kan ook via Wifi. Je houdt het veilig door gebruik te maken van de gesproken instructies en de mogelijkheid om handsfree te bellen. En ook via smartmessaging zie je berichten en andere notificaties van je smartphone op het scherm van de Dezl 780 LMT-D verschijnen.

Hoogwaardig navigatiesysteem met GPS en ingebouwde dashcam voor vrachtwagens

 • Alles-in-één 7 inch navigatiesysteem voor vrachtwagens met magnetische steun met stroomvoorziening en ingebouwde dashcam om uw rit vast te leggen en de waarschuwingsfuncties voor bestuurders te kunnen gebruiken, zoals waarschuwingen bij botsingen aan de voorzijde van uw voertuig en het wisselen van rijbaan1
 • Aangepaste routes voor vrachtwagens2 die zijn afgestemd op de afmetingen, de lading en het gewicht van uw vrachtwagen, plus waarschuwingen over hoge bruggen, scherpe bochten, steile hellingen en meer die u nadert
 • Bevat ook gratis live verkeersinformatie via Digital Traffic of Smartphone Link en Live Services dankzij de gratis Smartphone Link app3
 • Eenvoudig pauzes plannen dankzij tijdige meldingen en een Truck & Trailer Services adreslijst waarin u op merk of voorziening kunt zoeken (bijvoorbeeld 'DKV' of 'douche')
 • Bedien de dēzlCam 785 met uw stem, bel handsfree via Bluetooth®4, profiteer van de smart notifications3 en gebruik de ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates zonder computer
 • Via de functie Dispatch and Track kunnen transportcoördinatoren eenvoudig tekstberichten en adressen naar hun bestuurders versturen en zelfs de volledige route van hun bestuurders tracken

Het dēzlCam 785 LMT-D navigatiesysteem met GPS en een 7 inch aanraakscherm voor vrachtwagens is ideaal voor bestuurders van 'grote goederenvoertuigen' die een al even groot navigatiescherm zoeken. Het systeem biedt niet alleen uitstekende kaarten, navigatie met spraakbesturing en geavanceerde connectiviteitsfuncties, maar ook een ingebouwde dashcam die uw rit automatisch vastlegt en videobeelden van ongelukken opslaat.

Aangepaste vrachtwagenroutes

De dēzlCam 785 bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevante informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor voertuigen met die kenmerken. Het eenvoudige truckprofiel biedt u bovendien de mogelijkheid om met één druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen.

Aangepaste vrachtwagenroutes
Aangepaste vrachtwagenroutes
Aangepaste vrachtwagenroutes

Ingebouwde dashcam

Zodra u begint te rijden, begint de dēzlCam 785 LMT-D automatisch met het ononderbroken opnemen van HD-video. In het geval van een botsing zorgt de ongevallendetector (G-sensor) dat opnamen daarvan automatisch worden opgeslagen. Of u kunt opnamen met een druk op de knop handmatig opslaan. Het toestel is bovendien gemakkelijk te verwijderen van de magnetische steun, zodat u met de Snapshot functie close-up opnamen kunt maken van eventuele schade na een aanrijding. De optionele GPS overlay-functie voor het weergeven van locatie, snelheid, datum en tijd zorgt dat nauwkeurig wordt geregistreerd waar en wanneer een ongeval heeft plaatsgevonden.

De ingebouwde camera waakt ook over de waarschuwingen bij botsingen aan de voorzijde en bij het wisselen van rijbaan1.

Ingebouwde dashcam
Ingebouwde dashcam

Gratis live services

Wat kunt u verwachten op de weg vóór u? Smartphone Link is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee u uw dēzlCam 785 kunt verbinden met uw iPhone® of Android smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, heeft de dēzl toegang tot real-time informatie3, zoals verkeersinformatie, flitspalen, de weersverwachting en meer.

Gratis live services

Blijf up-to-date dankzij de ingebouwde Wi-Fi

U kunt uw kaarten en software gemakkelijk bijwerken met de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit van de dēzlCam 785. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en u met een Wi-Fi netwerk bent verbonden, ontvangt u automatisch een melding op het scherm. Dan drukt u gewoon op de Wi-Fi knop op het scherm om uw gegevens bij te werken zonder de dēzlCam te moeten aansluiten op een computer. U kunt dan binnen een mum van tijd weer de weg op.

De voordelen van Bluetooth

Synchroniseer een smartphone of tablet met Bluetooth met de dēzlCam 785 om draadloos te kunnen bellen via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt uw telefoon veilig opbergen in uw zak of dashboard en toch handsfree bellen terwijl u uw ogen op de weg houdt. U kunt bovendien instelbare smart notifications4 voor oproepen, sms'jes, appmeldingen en meer ontvangen op het scherm van uw navigatiesysteem.

De voordelen van Bluetooth

Eenvoudig pauzes plannen

Het dēzlCam 785 navigatiesysteem voor vrachtwagens maakt het leven op de weg gemakkelijker dankzij tijdige pauzemeldingen die u helpen van elke pauze te genieten. U kunt zoeken naar nuttige punten die belangrijk zijn voor vrachtwagenchauffeurs, zoals restaurants, brandstof, toiletten, douches, pinautomaten, Wi-Fi en dergelijke. U kunt zelfs truckstops zoeken en filteren op voorzieningen, zoals douches, tankstation, Wi-Fi en vrachtwagenwasstraat.

Eenvoudig pauzes plannen

Servicelogboek

De dēzlCam 785 is ook voorzien van een Servicelogboek waarin u de onderhoudsdatums en het type onderhoud kunt bijhouden. U kunt gemakkelijk allerlei gegevens tracken, zoals de gereden afstanden, de bandenspanning en wanneer de olie is ververst en de banden zijn gewisseld.

Servicelogboek

Dispatch and Track

De dēzlCam™ 785 wordt geleverd met een eenvoudig monitoringoplossing voor vrachtwagens3 waarmee fleetbeheerders chauffeurs gemakkelijk kunnen traceren en ze berichten kunnen sturen, zoals een sms'je met een bezorgadres. Uw chauffeur kan het adres in het bericht selecteren en probleemloos de route naar de bestemming instellen.

Dispatch and Track
Dispatch and Track

Een achteruitrijcamera toevoegen

In combinatie met een Garmin achteruitrijcamera (afzonderlijk verkrijgbaar) houdt u zicht op de weg achter u terwijl u achteruit rijdt. Het dēzlCam 785 navigatiesysteem voor vrachtwagens is compatibel met de Garmin BC 35 draadloze achteruitrijcamera. Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u door de camera verzonden beelden direct op het scherm van de dēzlCam ontvangen.

1Onder bepaalde omstandigheden kan de waarschuwingsfunctie worden verstoord. Ga naar Garmin.com/warnings voor meer informatie
2Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw vrachtwagen is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
3Om toegang te krijgen tot Garmin Live Services, dient u de Smartphone Link app te downloaden op uw compatibele smartphone met Bluetooth® en GPS (apart verkrijgbaar)
4Smartphone met Bluetooth® vereist (apart verkrijgbaar)

Schermgrootte
15,2 x 8,9 cm; 17,7 cm diagonaal
Schermresolutie
1024 x 600 pixels
Gewicht
437 g
Gebruiksduur
maximaal 1 uur
Vooraf geladen wegenkaarten
V
Intern geheugen
Aanvaardt datakaarten
V micro SD
Waypoints/favorieten/locaties
1000
Extra's:
 • Gratis live verkeersinformatie en weersverwachting als u de Smartphone Link app op uw smartphone gebruikt
 • Eenvoudig vrachtwagenprofiel
 • Afritdiensten (zoals rustplaatsen, restaurants, logies)
 • Gemakkelijke routebepaling
 • Eenvoudige pauzeplanning
 • Ingebouwde dashcam
 • dēzlCam™ 785
 • City Navigator® NT voor Europa vooraf geïnstalleerd
 • Levenslange kaarten1 en levenslange digitale verkeersinformatie2 (aangegeven door de letters "LMT-D" achter het modelnummer op de doos))
 • Zuignap met magnetische steun met stroomvoorziening voor in uw voertuig
 • microSD kaart voor video-opnamen
 • USB-kabel
 • Snelstartgids