Garmin DEZL 780LMT-D
Garmin DEZL 780LMT-D Garmin DEZL 780LMT-D Garmin DEZL 780LMT-D Garmin DEZL 780LMT-D
garmin logo

DEZL 780LMT-D EU

Art nr: G0100185510

Niet meer beschikbaar

De Garmin Dezl 780 LMT-D is de vrachtwagen gps om door heel Europa te rijden. Maak je eigen profiel op basis van de hoogte, lengte en het gewicht van je vrachtwagen en het systeem houdt rekening met bruggen, scherpe bochten, hellingen en gewichtslimieten. De verkeersinfo via DAB+ bezorgt je steeds de actuele file en wegenwerken situatie op de wegen. Met het levenslange kaartupdate abonnement ontvang je gratis kaartupdates, en dit kan ook via Wifi. Je houdt het veilig door gebruik te maken van de gesproken instructies en de mogelijkheid om handsfree te bellen. En ook via smartmessaging zie je berichten en andere notificaties van je smartphone op het scherm van de Dezl 780 LMT-D verschijnen.

Navigatiesysteem met GPS en groot scherm voor vrachtwagens

 • Hoogwaardig navigatiesysteem van 7 inch voor vrachtwagens met magnetische steun met stroomvoorziening en gratis levenslange kaartupdates1
 • Aangepaste routes voor vrachtwagens2 die zijn afgestemd op de afmetingen, de lading en het gewicht van uw vrachtwagen, plus waarschuwingen over hoge bruggen, scherpe bochten, steile hellingen en meer die u nadert
 • Bevat ook gratis live verkeersinformatie via Digital Traffic of Smartphone Link en Live Services dankzij de gratis Smartphone Link app3
 • Eenvoudig pauzes plannen dankzij tijdige meldingen en een Truck & Trailer Services adreslijst waarin u op merk of voorziening kunt zoeken (bijvoorbeeld 'DKV' of 'douche')
 • Bedien de dēzl 780 met uw stem, bel handsfree via Bluetooth®4, profiteer van de smart notifications3 en gebruik de ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates zonder computer
 • Via de functie Dispatch and Track kunnen transportcoördinatoren eenvoudig tekstberichten en adressen naar hun bestuurders versturen en zelfs de volledige route van hun bestuurders tracken

Het dēzl™ 780 LMT-D navigatiesysteem met GPS en een 7 inch aanraakscherm voor vrachtwagens is ideaal voor bestuurders van 'grote goederenvoertuigen' die een al even groot navigatiescherm zoeken. Het systeem biedt niet alleen uitstekende kaarten, navigatie met spraakbesturing en geavanceerde connectiviteitsfuncties, maar ook een magnetische steun met stroomvoorziening die u stevig kunt bevestigen en gemakkelijk kunt verwijderen als u uitstapt. Blijf altijd verbonden, alert en op koers met de dēzl™ 780 LMT-D

Om u te helpen optimaal te profiteren van het scherm met hoge resolutie en zoomfunctie, bevat de dēzl™ 780 LMT-D vooraf geïnstalleerde kaarten met op vrachtwagens afgestemde routewaarschuwingen voor bijvoorbeeld hoge bruggen, scherpe bochten en steile hellingen voor de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken2.

Aangepaste vrachtwagenroutes

De dēzl 780 bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevante informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor voertuigen met die kenmerken. Het eenvoudige truckprofiel biedt u bovendien de mogelijkheid om met één druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen.

Aangepaste vrachtwagenroutes
Aangepaste vrachtwagenroutes
Aangepaste vrachtwagenroutes

Gratis live services

Wat kunt u verwachten op de weg vóór u? Smartphone Link is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee u uw dēzl 780 kunt verbinden met uw iPhone® of Android smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, heeft de dēzl toegang tot real-time informatie3, zoals verkeersinformatie, flitspalen, de weersverwachting en meer.

Gratis live services

Spraakbediening

Dankzij navigatie met spraakbesturing kunt u uw dēzl 780 LMT-D navigatiesysteem voor vrachtwagens bedienen met eenvoudige spraakopdrachten, zodat u uw handen op het stuur kunt houden en uw ogen op de weg.

Spraakbediening

Blijf up-to-date dankzij de ingebouwde Wi-Fi

U kunt uw kaarten en software gemakkelijk bijwerken met de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit van de dēzl 780. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en u met een Wi-Fi netwerk bent verbonden, ontvangt u automatisch een melding op het scherm. Dan drukt u gewoon op de Wi-Fi knop op het scherm om uw gegevens bij te werken zonder de dēzl te moeten aansluiten op een computer. U kunt dan binnen een mum van tijd weer de weg op.

De voordelen van Bluetooth

Synchroniseer een smartphone of tablet met Bluetooth met de dēzl 780 om draadloos te kunnen bellen via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt uw telefoon veilig opbergen in uw zak of dashboard en toch handsfree bellen terwijl u uw ogen op de weg houdt. U kunt bovendien instelbare smart notifications4 voor oproepen, sms'jes, appmeldingen en meer ontvangen op het scherm van uw navigatiesysteem.

De voordelen van Bluetooth

Eenvoudig pauzes plannen

Het dēzl 780 navigatiesysteem voor vrachtwagens maakt het leven op de weg gemakkelijker dankzij tijdige pauzemeldingen die u helpen van elke pauze te genieten. U kunt zoeken naar nuttige punten die belangrijk zijn voor vrachtwagenchauffeurs, zoals restaurants, brandstof, toiletten, douches, pinautomaten, Wi-Fi en dergelijke. U kunt zelfs truckstops zoeken en filteren op voorzieningen, zoals douches, tankstation, Wi-Fi en vrachtwagenwasstraat.

Eenvoudig pauzes plannen

Servicelogboek

De dēzl 780 is ook voorzien van een Servicelogboek waarin u de onderhoudsdatums en het type onderhoud kunt bijhouden. U kunt gemakkelijk allerlei gegevens tracken, zoals de gereden afstanden, de bandenspanning en wanneer de olie is ververst en de banden zijn gewisseld.

Servicelogboek

Dispatch and Track

De dēzl™ 780 wordt geleverd met een eenvoudig monitoringoplossing voor vrachtwagens3 waarmee fleetbeheerders chauffeurs gemakkelijk kunnen traceren en ze berichten kunnen sturen, zoals een sms'je met een bezorgadres. Uw chauffeur kan het adres in het bericht selecteren en probleemloos de route naar de bestemming instellen.

Dispatch and Track
Dispatch and Track

Een achteruitrijcamera toevoegen

In combinatie met een Garmin achteruitrijcamera (afzonderlijk verkrijgbaar) houdt u zicht op de weg achter u terwijl u achteruit rijdt. Het dēzl 780 navigatiesysteem voor vrachtwagens is compatibel met de Garmin BC 35 draadloze achteruitrijcamera. Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u door de camera verzonden beelden direct op het scherm van de dēzl ontvangen.

Eenvoudig navigeren

Naast de gedetailleerde kaarten en het grote scherm dat u gemakkelijk kunt zien vanuit de hele cabine, is de dēzl 780 voorzien van bijzonder krachtige luidsprekers die duidelijk hoorbare gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen afspelen die het verkeerslawaai overstemmen.

Met de geïntegreerde reisplanner kunt u routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan. En met Easy Route Shaping kunt u punten toevoegen op de kaart door gewoon het scherm aan te raken. Zo kunt u uw route aanpassen als u bepaalde wegen wilt volgen of bepaalde steden of locaties wilt bezoeken.

Tijdens het rijden verschaft de geavanceerde rijbaanassistentie gesproken meldingen en ziet u fel gekleurde pijlen op het scherm om aan te geven welke baan u moet nemen voor uw volgende afslag. photoReal knooppuntbeeld in kleur geeft naderende knooppunten op realistische wijze weer om u te helpen door het knooppunt te navigeren. In het Bird's Eye knooppuntbeeld kunt u bovendien de situatie bij knooppunten als het ware van bovenaf overzien. Op het navigatiescherm van de dēzl ziet u bovendien uw huidige snelheid, de maximumsnelheid, de weg waarop u rijdt en de verwachte tijd van aankomst op uw bestemming.

Eenvoudig navigeren
Eenvoudig navigeren

1Levenslange kaarten - algemene voorwaarden
2Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw vrachtwagen is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
3Om toegang te krijgen tot Garmin Live Services, dient u de Smartphone Link app te downloaden op uw compatibele smartphone met Bluetooth® en GPS (apart verkrijgbaar)
4Smartphone met Bluetooth® vereist (apart verkrijgbaar)

Schermgrootte
15,2 x 8,9 cm; 17,7 cm diagonaal
Schermresolutie
1024 x 600 pixels
Gewicht
437 g
Gebruiksduur
maximaal 1 uur
Vooraf geladen wegenkaarten
V
Intern geheugen
Aanvaardt datakaarten
V micro SD
Waypoints/favorieten/locaties
1000
Extra's:
 • Gratis live verkeersinformatie en weersverwachting als u de Smartphone Link app op uw smartphone gebruikt
 • Eenvoudig vrachtwagenprofiel
 • Afritdiensten (zoals rustplaatsen, restaurants, logies)
 • Gemakkelijke routebepaling
 • Eenvoudige pauzeplanning
 • dēzl™ 780
 • City Navigator® NT voor Europa vooraf geïnstalleerd
 • Levenslange kaarten1 en levenslange digitale verkeersinformatie2 (aangegeven door de letters "LMT-D" achter het modelnummer op de doos))
 • Levenslange ontvanger voor verkeersinformatie/voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • USB-kabel
 • Snelstartgids