gesloten van 23/02 tem 29/02

Garmin Virb 360
garmin logo

Garmin Virb 360

Art nr: G0100174305

Beperkte voorraad
 • 699,99 -7%
 • 649,- incl BTW
 • in mijn mandje
 • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

Robuuste, waterdichte1 360 graden camera met 5,7K/30fps resolutie en 4K sferische stabilisatie

 • Resolutie tot 5,7K/30fps unstitched en 4K/30fps met in-camera stitching2
 • 4 geïntegreerde microfoons leggen audio in 360 graden vast
 • 4K sferische stabilisatie3 garandeert een vloeiende video bij alle camerabewegingen
 • Geïntegreerde sensoren zorgen voor een projectie van G-Metrix gegevens in 360 graden augmented reality4
 • Met de gebruiksvriendelijke gratis VIRB® Mobile app en VIRB® Edit desktopsoftware kunt u video's bewerken, stabiliseren, delen en er gegevensprojecties aan toevoegen
 • Langer dan een uur continu opnemen op één batterijlading, zonder oververhitting

VIRB 360 is de eerste camera in zijn soort die video, audio en zelfs foto's vastlegt in 360 graden. Dankzij ongeëvenaarde videostabilisatie met één klik tot een resolutie van 4K bij 30fps zijn tijdrovende bewerkingssessies overbodig; bovendien kunt u direct elk avontuur live streamen5.

Een nieuwe standaard voor het opnemen van full-sphere video en audio in 360 graden

If it’s worth remembering, it’s worth a VIRB 360. Deze robuuste, waterdichte1 camera doet wat zijn naam zegt: Alles vastleggen in 360 graden, zowel horizontaal als verticaal. En omdat de VIRB 360 automatisch de 4K-opnames in de camera voor u aan elkaar vast maakt (in-camera stitching)2, bent u ook verlost van tijdrovend post-productiewerk. Wanneer u nog hogere resolutie nodig hebt, kunt u video opnemen in unstitched 5,7K-resolutie bij 30fps.

U kunt kiezen uit verschillende opname-instellingen zoals timelapse, handmatig en andere. Zelfs 360-graden foto's, burst-opnames, timelapse-foto's en Travelapse foto's tot 15 megapixel zijn mogelijk, met in-camera stitching. Samen met de vier geïntegreerde microfoons voor 360 graden audio garandeert dit een meeslepende 360 graden beleving voor u en uw publiek.

Sferische gestabiliseerde 4K-video's vastleggen met één klik

Neem een schokkerige en onduidelijke video en tover hem met één klik om in een soepel en vloeiend meesterwerk. Hoe erg de camera ook beweegt en schokt, met de drie instellingen voor 4K sferische stabilisatie3 bent u verzekerd van vloeiende videobeelden. De stabilisatiemodus vlakt snelle bewegingen en trillingen af, zonder de camera-oriëntatie te wijzigen. Met de vergrendelingsmodus zet u de oriëntatie van de camera vast in een bepaalde richting. In de volgmodus blijft de oriëntatie de GPS-richting volgen. In de video ziet u welk verschil onze geavanceerde stabilisatie maakt.

Onderweg video's bewerken en livestreamen

Met de gratis en gebruiksvriendelijke VIRB Mobile app en VIRB Edit desktopsoftware kunt u video's bewerken, stabiliseren, delen en er gegevensprojecties aan toevoegen. Met de VIRB Mobile app kunt u de camera verbinding laten maken met uw compatibele Apple® of Android toestel5. Tik de camera slechts één keer aan met uw Android smartphone met NFC-functionaliteit om verbinding tussen de twee toestellen te maken. Vanaf dat moment is uw smartphone de afstandsbediening voor uw camera. U kunt live de 360 graden beeld zien van wat u opneemt, op een VR-toestel (Virtual Reality) direct de 360 graden opnames in VR bekijken of live streamen naar YouTube® en Facebook®6.

Edit and Go Data Overlays

Gegevensprojectie met G-Metrix

Vertel uw verhaal met ongekend veel details. Dankzij geïntegreerde sensoren zoals GPS en GLONASS, barometer, versnellingsmeter en dergelijke kunt u kiezen uit veel verschillende G-Metrix gegevens om te projecteren in 360 graden augmented reality2. Selecteer één van de meegeleverde sjablonen voor de gewenste data overlays en uw eigen gegevens worden geprojecteerd in uw video.

Bediening met uw stem

Zeg gewoon "OK Garmin, start recording." Zo simpel is het. Wanneer u op het punt staat om van een ruige heuvel naar beneden te suizen, wilt u toch niet één hand loslaten om de opnameknop in te drukken? Met een simpele gesproken opdracht7 kunt u de camera starten en stoppen en foto's laten nemen. Of zeg "Remember that" tegen de VIRB 360 om specifieke momenten in uw avontuur te taggen, zodat u ze later snel kunt terugvinden. U kunt zelfs de opnamemodus wijzigen en in een ander stijl opnemen, of de camera uitschakelen wanneer u niet opneemt. Zo spaart u tijd en energie!

Waterproof

Voor spetterende avonturen

Deze robuuste camera is bestand tegen extreme omstandigheden: Van whitewater rafting tot de verjaardagsfeestjes van uw kinderen. De VIRB 360 is waterdicht1 tot 10 meter diepte , klein en licht genoeg voor alle avonturen. De lenzen van extra sterk glas kunt u eenvoudig vervangen zonder extra gereedschap. Hij past natuurlijk in onze even robuuste houders, maar ook in andere standaardhouders en accessoires en neemt rustig ruim een uur video op met slechts één batterijlading. Op het display leest u ook in de volle zon de status van batterij, opslag, modus en verbindingen af. De VIRB 360 kan het allemaal aan.

1 Zie waterbestendigheid
2 Stitching op toestel zelf tot 4K/30fps
3 Stabilisatie wordt toegepast met de VIRB Mobile app of VIRB Edit desktopsoftware en is alleen beschikbaar voor video’s gecreëerd met in-camera stitching
4 G-Metrix™ augmented reality-projecties worden toegevoegd door middel van de mobiele app of de desktopsoftware, voordat de opname wordt gedeeld
5 Live streaming is alleen beschikbaar op compatibele Apple® toestellen
6 Zie Garmin.com/virbapp voor compatibiliteit
7 Spraakbesturing beschikbaar voor Engels (Amerikaans, Brits), Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Zweeds, Japans en Chinees (Mandarijn)
8De standaardinstelling "4K stitched-in-camera" gebruiken

Gewicht
133 g zonder batterij; 160 g met batterij
Waterbestendigheid
10 m
Gebruiksduur
maximaal 1 uur en 5 minuten
Geheugen
UHS-I, microSD™ kaart klasse U3 of hoger (kaart niet inbegrepen), maximaal 128 GB.
Videoresolutie
5.7K/30FPS, niet-gestitcht; 5K/30 FPS, niet-gestitcht; 4K/30FPS, gestitcht; 3K/60FPS, gestitcht
360-graden audio
Ja (4 microfoons)
Sferische stabilisatie
3 modi: Stabiliseren, Vergrendelen, Volgen
G-Metrix
V (Versnellingsmeter, Barometer, Gyroscoop, Kompas)
Fotoresolutie
maximaal 15 megapixel (gestitcht in-camera)
 • VIRB 360 actiecamera
 • Lithium-ionbatterij
 • Oplaad-/gegevenskabel
 • Statiefhouder (1/4”-20)
 • Actiehouder
 • Flexibel statief
 • Documentatie