DriveLuxe 51 EU LMT-D
garmin logo

DriveLuxe 51 EU LMT-D

Art nr: G0100168313

Beperkte voorraad
 • 359,89 incl BTW
 • in mijn mandje
 • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

Premium GPS-navigatietoestel met smart functies

 • Premium 5-inch GPS-navigatietoestel met capacitief touchscreen en een elegant metalen ontwerp en een veilige magnetische steun voor eenvoudige bevestiging
 • Lifetime Maps1 vooraf geïnstalleerd klik hier om de dekking te zien
 • Biedt real-time services2 zoals live verkeers- en parkeerinformatie3
 • Bellen met Bluetooth®4, smartphone meldingen5 en spraakgestuurde navigatie
 • Ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates

Garmin DriveLuxe

Een luxe ontwerp, maar ook gemak en smart functies achter het stuur met Garmin DriveLuxe. Dit premium GPS-navigatietoestel bevat een groot aantal smart mogelijkheden, zoals Bluetooth handsfree bellen4 en live services — allemaal in een strakke, metalen behuizing met een handige magnetische steun. Bekijk de aanwijzingen duidelijk in één opzicht op het glazen scherm met hoge resolutie en capacitief touchscreen, en zoom in met uw vingers als u het wat dichterbij wilt zien. Uw Garmin wijst de weg. U hoeft alleen maar te rijden.

Live services voor uw Drive

Wees files voor met tijdbesparende alternatieve routes of door ze volledig te vermijden. Bespaar ook tijd door de live-informatie, u hoeft niet meer naar een parkeerplaats te zoeken. Download voor verkeerswaarschuwingen, relevante omleidingen en actuele weersverwachtingen de Smartphone Link app, waarmee u uw Garmin DriveLuxe kunt koppelen aan een compatibele smartphone. Wanneer u uw bestemming nadert, heeft u geen parkeerstress meer omdat u de tarieven en beschikbaarheid van parkeerplaatsen kunt bekijken. De Smartphone Link app heeft ook LiveTrack2, waarmee u als bestuurder uw locatie kunt delen zodat uw vrienden uw locatie kunnen volgen, of u nu boodschappen in het dorp doet of een lange reis maakt.

Wees slim verbonden

Zodra u uw smartphone met Bluetooth laat synchroniseren met Garmin DriveLuxe krijgt u geweldige functies waardoor u verbonden kunt blijven terwijl u uw handen aan het stuur kunt houden. Bel handsfree en ontvang instelbare smartphone meldingen op het scherm van uw navigatietoestel. Hierdoor kunt u inkomende oproepen, sms-berichten en agendameldingen zien zonder dat u uw telefoon hoeft te pakken.

Spraakgestuurde navigatie

Aanwijzingen nodig? Zeg het gewoon. Garmin DriveLuxe heeft spraakbesturing die reageert op uw commando's en vervolgens een route uitstippelt naar uw bestemming.

Wi-Fi houdt u up-to-date

We maken het makkelijk om uw kaarten en software bij te werken met de ingebouwde Wi-Fi van het Garmin DriveLuxe navigatietoestel. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en u met uw draadloze thuisnetwerk bent verbonden, ontvangt u automatisch een melding op het scherm. Daarna kunt u uw toestel aansluiten op een stopcontact en het laten bijwerken via de Wi-Fi terwijl het opgeladen wordt. Vervolgens kunt u weer met een gerust hart de weg op.

Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken uw omgeving

Om veiliger te rijden en uw omgevingsbewustzijn te vergroten, biedt Garmin DriveLuxe waarschuwingen voor de bestuurder voor scherpe bochten, wijzigingen in de maximumsnelheid, spoorwegovergangen en dierenoversteekplaatsen. Bovendien zal het navigatietoestel u waarschuwen als u in de verkeerde rijrichting rijdt op een eenrichtingsweg en als u in de buurt bent van scholen of in schoolzones. Ontvang meldingen voor flitspalen6 in de buurt en zelfs vermoeidheidswaarschuwingen7 die aangeven dat u misschien even moet pauzeren nadat u meerdere uren hebt gereden.

Meer navigatie van uw Garmin Smartwatch

Als u dit navigatietoestel koppelt met uw compatibele Garmin smartwatch (apart verkrijgbaar), dan kunt u de navigatie direct op uw pols ontvangen, zelfs nadat u uw auto hebt geparkeerd en naar uw bestemming loopt. U krijgt ook handige waarschuwingen voor bestuurders op uw horloge. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het zoeken naar uw auto op een volle parkeerplaats; uw smartwatch laat met een kompas de route van uw geparkeerde voertuig naar uw bestemming zien en vice versa.

Ongevalmeldingen

Geef uzelf en uw geliefden wat gemoedsrust door te weten dat ze meteen op de hoogte worden gesteld als er zich een ongeval heeft plaatsgevonden. Voer uw gewenste contactpersoon in en ze zullen automatisch een sms4 ontvangen, behalve als u het verzenden van het bericht voortijdig stopt. In de sms-melding staat een koppeling naar een kaart met de locatie waar het ongeval plaatsvond.

Uw reis wordt beter dankzij TripAdvisor®

Als u de omgeving niet kent, is het fijn om iets te hebben dat u in de juiste richting wijst. Daarom zit er nu TripAdvisor op uw Garmin DriveLuxe navigatietoestel. Bekijk beoordelingen voor nuttige punten op uw reis, zoals hotels, restaurants en attracties, langs uw route of in de buurt van uw bestemming. Wij laten vanaf de grootste reiswebsite ter wereld direct in uw auto de plekjes zien die de hele reis deel laten uitmaken van de bestemming. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde Reisplanner, die uw reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen.

Vriendelijke begeleiding van Garmin Real Directions™

Ervaar gebruiksvriendelijke gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen met Garmin Real Directions. Deze eenvoudig te begrijpen rij-aanwijzingen gebruiken herkenbare opvallende punten, gebouwen en verkeerslichten in aanvulling op gesproken straatnamen, waardoor u begeleid wordt alsof uw beste vriend naast u zit. U hoeft niet meer te zoeken naar die moeilijk leesbare straatnaamborden. Luister gewoon naar Garmin Real Directions: 'Sla linksaf na het tankstation' of 'Sla rechtsaf na het rode gebouw'. Instructies volgen was nog nooit zo eenvoudig.

Werkt met Garmin achteruitrijcamera

Voor een complete navigatieoplossing, kan Garmin DriveLuxe worden gekoppeld met de BC 30 draadloze achteruitrijcamera (wordt apart verkocht; professionele installatie aanbevolen). Als de camera is aangesloten, ziet u bij achteruitrijden direct op het scherm van uw Garmin DriveLuxe of zich achter u voertuigen, voetgangers of andere obstakels bevinden.

Kaarten van hoge kwaliteit

De kwaliteit van kaartgegevens kan het verschil maken tussen uw bestemming vinden en verdwaald raken. De kaartgegevens van HERE zijn van hoge kwaliteit, waardoor Garmin u altijd kan voorzien van de informatie die u nodig hebt, wanneer u deze nodig hebt. Zo hebt u minder kans op vertragingen en zit u minder lang in de auto.

1Lifetime Maps - voorwaarden en bepalingen
2Als u toegang wilt krijgen tot live-informatie, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over tarieven voor mobiele data-abonnementen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
3Parkeerinformatie is beschikbaar voor de meeste stadscentra. Voor meer details over de dekking gaat u naar parkopedia.com.
4Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
5Als u smartphone meldingen wilt ontvangen op uw navigatietoestel, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over tarieven voor mobiele data-abonnementen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
6Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.
7U ontvangt een vermoeidheidswaarschuwing nadat u lange perioden achter elkaar hebt gereden zonder lange stops op de route

Schermgrootte
11,1 x 6,6 cm; 12,9 cm (5,1 inch) diagonaal.
Schermresolutie
800 x 480 pixels
Gewicht
231 g
Gebruiksduur
maximaal 1 uur
Vooraf geladen wegenkaarten
V
Inclusief levenslange kaartupdates
V
Aanvaardt datakaarten
V microSD™ kaart (niet meegeleverd).
Extra's:
 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Magnetische steun met stroomvoorziening: Ja
 • Garmin Real Directions™ opvallende punten: Ja
 • Foursquare nuttige punten: Ja
 • Smartphone meldingen: Ja
 • Garmin DriveLuxe 51 LMT-D
 • Vooraf geïnstalleerde kaarten van Europa
 • Lifetime Maps1 en digitale verkeersinformatie (aangegeven door de letters "LMT-D" achter het modelnummer op de doos).
 • Zuignap met magnetische steun met stroomvoorziening voor in uw voertuig
 • Voertuigvoedingskabel
 • USB-kabel
 • Snelstartgids