DezlCam LMT-D Europe
garmin logo

DezlCam LMT-D Europe

Art nr: G0100145710

Niet meer beschikbaar

Ons eerste navigatietoestel voor vrachtwagens met ingebouwde dash cam

 • All-in-one 6,0-inch navigatietoestel voor vrachtwagens met premium navigatiefuncties en een ingebouwde dash cam die dient als uw ooggetuige op de weg
 • Gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange updates van kaarten1 en digitale verkeersinformatie2 van Garmin, de beste oplossing om files te vermijden
 • Gratis  DIGITALE Verkeersinfo via DAB - Garmin's beste oplossing - klaar out of the box!
 • Aangepaste routes6 op basis van grootte en gewicht van uw vrachtwagen
 • Klik hier om de kaartdekking voor dit product te kennen.
 • Weergave van gevarenborden om te waarschuwen voor hoogte van bruggen, gewichtslimieten, scherpe bochten, steile hellingen en meer

Maak kennis met uw nieuwe navigatietoestel voor vrachtwagens. En met uw ooggetuige.

De weg op gaan is uw broodwinning. Daarom hebt u meer nodig dan alleen een navigatietoestel dat aanwijzingen geeft. De ingebouwde dash cam van de dēzlCam LMT-D maakt en bewaart opnamen van elke botsing, wat essentieel kan zijn om de schuldvraag te beantwoorden. dēzlCam is met de magnetische steun gemakkelijk in uw vrachtwagen te bevestigen en er weer uit te verwijderen. Dankzij de kantelbare lens hebt u altijd optimaal zicht op de weg, ongeacht of de camera op de voorruit of op het dashboard is bevestigd. De camera is ook voorzien van een groot 6,0-inch glazen scherm met ondersteuning van zoomgebaren. Kortom, dēzlCam is voor vrachtwagenchauffeurs onmisbaar.

Ingebouwde dash cam

Zodra u de weg op gaat, maakt dēzlCam automatisch continu HD-video-opnamen7. In het geval van een botsing zorgt de ongevallendetector (G-sensor) dat opnamen daarvan automatisch worden opgeslagen. Of u kunt opnamen met een druk op de knop handmatig opslaan. Het toestel is gemakkelijk te verwijderen van de magnetische steun, zodat u met de Snapshot-functie close-up opnamen kunt maken van eventuele schade na een aanrijding. De optionele GPS overlay-functie voor het weergeven van locatie, snelheid, datum en tijd zorgt dat nauwkeurig wordt geregistreerd waar en wanneer een ongeval heeft plaatsgevonden. Een 8 GB microSD™ kaart is meegeleverd. Video-opnamen direct afspelen op het grote 6,0-inch scherm van uw dēzlCam.

Handige gevarenborden

dēzlCam bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevantie informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen.

Aangepaste vrachtwagennavigatie

Voer gewoon uw voertuigprofielgegevens in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken6. U kunt met één druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen. Met de ingebouwde reisplanner kunt u routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan.

Easy Route Shaping

Als u een voorkeur heeft voor bepaalde wegen of steden, kunt u op uw dēzlCam de route gemakkelijk aanpassen. Met Easy Route Shaping kunt u punten toevoegen aan de op het scherm weergegeven route, waarna dēzlCam de nieuwe route voor u instelt.

Nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs

Hulp nodig bij het vinden van nuttige punten? Bekijk de locaties van door vrachtwagenchauffeurs zeer gewaardeerde nuttige punten, zoals tankstations, weegstations, servicestations langs de snelweg, parkeerterreinen, accommodaties en meer.

Handsfree navigatie

Synchroniseer een toestel met Bluetooth® functionaliteit3, zoals uw smartphone, met uw dēzlCam om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. dēzlCam kan ook worden gekoppeld met een Bluetooth compatibele headset (afzonderlijk verkrijgbaar) om handsfree te telefoneren en zelfs telefonisch te vergaderen. dēzlCam is voorzien van spraakgestuurde navigatie, zodat u uw handen aan het stuur kunt houden. Praat tegen dēzlCam en u krijgt antwoord.

Digitale verkeersinformatie is ons beste verkeersproduct

Digital Traffic is Garmin's beste oplossing voor verkeersinformatie. Digital Traffic is snel en gratis2 — geen afleidende reclames en geen abonnementskosten gedurende de hele levensduur van uw toestel. De digitale verkeersinformatie van Digital Traffic wordt elke 30 seconden bijgewerkt. Onderweg kan een waarschuwing een paar seconden vooraf u minuten of zelfs uren vertraging besparen. Digital Traffic kan aangeven hoeveel minuten vertraging u kunt verwachten en of er omleidingen zijn. Het programma kan zelfs bevestigen of u al dan niet de snelste route volgt. Digital Traffic heeft een groter dekkingsgebied, dat snelwegen, hoofdwegen en secundaire wegen omvat - de zijwegendekking is in feite wel drie keer zo groot. Behalve verkeersinformatie ontvangt uw dēzlCam gratis weersinformatie in HD, inclusief huidige temperatuur en zesdaagse weersverwachting (gratis software-update is mogelijk vereist).

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

dēzlCam biedt geavanceerde rijbaanassistentie (Active Lane Guidance). Deze functie geeft met gesproken aanwijzingen en felgekleurde pijlen de voor uw route juiste rijbaan aan, plus gesproken aanwijzingen om u te adviseren welke rijbaan/rijbanen u op uw route kunt volgen. De photoReal knooppuntweergave geeft afritten levensecht weer - in kleur en uiterst gedetailleerd. In de Bird's Eye knooppuntweergave kunt u de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien.

Gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten

De aanwijzingen van de dēzlCam op het 6,0-inch glazen scherm zijn in de hele cabine goed te zien. Extra luide, verbeterde luidsprekers zorgen ervoor dat de duidelijk gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen ook bij al het verkeerslawaai gemakkelijk zijn te verstaan.

Garmin Real Directions™ geeft vriendelijk gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of zelfs afwezig zijn. In bijvoorbeeld het bovenstaande navigatiescherm krijgt u de gesproken aanwijzing “Sla linksaf voor het winkelcentrum.”

Compatibel met Smartphone Link

Smartphone Link4 is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee u uw dēzlCam kunt verbinden met uw iPhone® of Android™ smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u op uw dēzlCam informatie delen via het data-abonnement van uw telefoon.

Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services5, nuttige real-time informatie over bijvoorbeeld weersomstandigheden die gratis of op abonnementsbasis beschikbaar is. U kunt via de app premium inhoud kopen, zoals geavanceerde radarinformatie over het weer of beelden van flitspalen.

Compatibel met draadloze achteruitrijcamera

Voeg de Garmin BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera (afzonderlijk verkrijgbaar) toe om bij het achteruitrijden goed zicht te houden op de weg achter u. Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u door de camera verzonden beelden direct op het heldere 6,0-inch scherm van uw dēzlCam ontvangen. U kunt het toestel ook aansluiten op een constante voedingsbron en gemakkelijk schakelen tussen camera- en navigatiemodus. Installatie door een installateur wordt aanbevolen.

Functie Verderop

Met de functie Verderop kunt u gemakkelijk plaatsen op uw route vinden zonder de kaart te hoeven verlaten. Onderweg waarschuwt de functie Verderop u steeds wanneer u servicepunten nadert, zoals eetgelegenheden, tankstations of geldautomaten. De functie Verderop is bovendien instelbaar, zodat u uw favoriete bestemmingen onderweg altijd kunt vinden.

Uitgebreide weginformatie

Op het navigatiescherm worden uw snelheid, de aangegeven maximumsnelheid, de straat waarin u rijdt en de verwachte aankomsttijd overzichtelijk weergegeven. Snelheidslimieten voor vrachtwagens worden weergegeven als deze afwijken van de aangegeven maximumsnelheid voor auto's. dēzlCam geeft ook kilometerpaalinformatie. De klok wordt automatisch aangepast aan de juiste tijdzone en geeft de tijden van zonsopgang en zonsondergang aan. Uw dēzlCam maakt u ook opmerkzaam op staats- en landsgrenzen en schat uw aankomsttijd.

Miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten

Onze database met nuttige punten bevat nu ook aanvullende zoekinformatie van Foursquare®. Foursquare voegt miljoenen nuttige punten toe, zodat u in uw gebied gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels, services en meer kunt vinden.

Inclusief gratis levenslange kaartupdates

dēzlCam LMT-D is standaard voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa. Met gratis levenslange1 kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn gratis beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van uw GPS-toestel.

1Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
2Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic
3Smartphone met Bluetooth® vereist (afzonderlijk verkrijgbaar)
4Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement.
5Niet beschikbaar in alle gebieden. Premium abonnement vereist.
6Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw vrachtwagen is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
7Opmerking: In sommige rechtsgebieden kan het als een inbreuk op privacyrechten worden beschouwd om personen of voertuigen vast te leggen op foto of video met dit product. Het is uw verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van en te handelen in overeenstemming met toepasselijke privacywetgeving en -rechten in uw land. De opnamefunctie kan worden uitgeschakeld in de toestelinstellingen.

Schermgrootte
13,6 x 7,2 cm (BxH); 15,4 cm/6,0 inch diagonaal
Schermresolutie
800 x 480 pixels
Gewicht
319,2 g
Gebruiksduur
Tot 30 minuten
Vooraf geladen wegenkaarten
V
Intern geheugen
Aanvaardt datakaarten
V 8 GB microSD kaart (meegeleverd)
Waypoints/favorieten/locaties
1000
Extra's:
 • Ingebouwde dash cam: Ja
 • Automatische ongevallendetectie (G-sensor): Ja
 • Geschikt voor geheugenkaarten met kaartgegevens: Ja
 • Geschikt voor Dash Cam gegevenskaarten: 8 GB microSD kaart meegeleverd
 • Magnetische steun met stroomvoorziening
 • Vooraf geïnstalleerde Foursquare nuttige punten
 • Eenvoudig vrachtwagenprofiel
 • Nuttige punten voor vrachtwagens; te filteren op merken of voorzieningen
 • Gemakkelijke routebepaling met Easy Route Shaping
 • Aanpasbaar hoofdmenu
 • Werkt met Garmin BC 30 draadloze achteruitrijcamera
 • Real-time services, zoals live weersinformatie, ontvangen met de Smartphone Link app
 • dēzlCam LMT-D
 • Levenslange kaartupdates¹ en digitale verkeersinformatieupdates² (aangegeven met "LMT-D" na het modelnummer op de doos)
 • Zuignapsteun en magnetische bevestiging
 • Levenslange verkeersinformatie-ontvanger/voertuigvoedingskabel
 • USB-kabel
 • microSD™ kaart
 • Snelstartgids