DEZL 570 LMT-D
garmin logo

DEZL 570LMT-D

Art nr: G0100134210

Niet meer beschikbaar

Vrachtwagennavigatie van de nieuwe generatie

 • 5,0-inch scherm van glas
 • Gratis levenslange kaarten¹ en file-informatie²
 • Gratis DIGITALE Verkeersinfo via DAB - Garmin's beste oplossing - klaar out of the box!
 • Vrachtwagennavigatie³ aangepast aan grootte, gewicht en laadvermogen
 • Klik hier om de kaartdekking van je product te kennen.
 • Truck & Trailer Services Directory, plus door vrachtwagenchauffeurs zeer gewaardeerde nuttige punten
 • Weergave van gevarenborden bij scherpe bochten, hoogte van bruggen, gewichtslimieten en meer

Meer zien, beter horen

de aanwijzingen van de dēzl 570LMT-D op het 5,0-inch glazen scherm zijn in de hele cabine goed te zien. Extra luide, verbeterde luidsprekers zorgen ervoor dat de duidelijk gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen ook bij al het verkeerslawaai gemakkelijk zijn te verstaan.

Garmin Real Directions™ geeft vriendelijk gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of zelfs afwezig zijn.


Aangepaste vrachtwagennavigatie

dēzl 570LMT-D bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevantie informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken3.

Het eenvoudige truckprofiel biedt u de mogelijkheid om met één druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen. Met de ingebouwde reisplanner kunt u routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan.

Met Easy Route Shaping kunt u uw route gemakkelijk wijzigen en de gewenste wegen en steden selecteren door gewoon op het scherm te tikken.


Gratis levenslange filevermijding

dēzl 570LMT-D is voorzien van Garmin verkeersinformatie om u onderweg tijd te besparen. Met Garmin verkeersinformatie blijft uw routekaart continu op het scherm weergegeven. Naast uw kaart worden verkeerswaarschuwingen weergegeven en verkeersinformatie wordt ook gesproken. Garmin Traffic geeft ook nadere informatie over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Het programma kan zelfs bevestigen of u al dan niet de snelste route volgt. Met levenslange verkeersinformatie2 ontvangt u gratis verkeersinformatie op uw dēzl 570LMT-D gedurende de hele levensduur van het toestel, zonder reclames en zonder abonnementskosten. U ontvangt Garmin verkeersinformatie direct op uw dēzl – u hebt dus geen smartphone nodig.


Bluetooth® compatibel

Synchroniseer een toestel met Bluetooth functionaliteit4, zoals uw smartphone, met uw dēzl 570LMT-D om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. Ook als u uw telefoon opbergt in uw zak of het dashboard kunt u nog bellen en gebeld worden.


Nuttige punten en services voor vrachtwagenchauffeurs

Hulp nodig bij het vinden van nuttige punten? Bekijk de locaties van door vrachtwagenchauffeurs zeer gewaardeerde nuttige punten, zoals truckstops, weegstations, parkeerterreinen, logies, Wi-Fi® hotspots en meer.


Veilig spraakgestuurd navigeren

dēzl 570LMT-D is voorzien van spraakgestuurde navigatie. Praat tegen dēzl en u krijgt antwoord.


Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

dēzl 570LMT-D biedt geavanceerde rijbaanassistentie (Active Lane Guidance). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen de voor uw route juiste rijbaan aan. De photoReal knooppuntweergave geeft afritten weer zoals in het echt - in kleur en uiterst gedetailleerd. In de Bird's Eye knooppuntweergave kunt u de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien.


Compatibel met Smartphone Link

Smartphone Link is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee u uw dēzl 570LMT-D kunt verbinden met uw iPhone® of Android™ smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u op uw dēzl informatie delen via het data-abonnement5 van uw telefoon.

Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services6, nuttige real-time informatie over bijvoorbeeld weers- en verkeersomstandigheden of flitspaallocaties. U kunt via de app premium inhoud kopen, zoals geavanceerde radarinformatie over het weer of beelden van flitspalen.


Compatibel met draadloze achteruitrijcamera

U houdt zicht op de weg achter u terwijl u achteruit rijdt door een.BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera toe te voegen (afzonderlijk verkrijgbaar). Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u door de camera verzonden beelden direct op het scherm van uw dēzl 570LMT-D ontvangen. Direct aan te sluiten op constante voedingsbron en gemakkelijk schakelen tussen camera- en navigatiemodus. Installatie door een installateur wordt aanbevolen.


Functie Verderop

Met de functie Verderop kunt u gemakkelijk plaatsen op uw route vinden zonder de kaart te hoeven verlaten. Onderweg waarschuwt de functie Verderop u steeds wanneer u servicepunten nadert, zoals eetgelegenheden, tankstations of geldautomaten. De functie Verderop is bovendien instelbaar, zodat u uw favoriete bestemmingen onderweg altijd kunt vinden.


More Information on the Road

dēzl 570LMT-D houdt u op de hoogte van de wegomstandigheden, zoals scherpe bochten, hoogte van bruggen, gewichtslimieten, gebieden met veel wind, en beperkingen voor aanhangers of gevaarlijke stoffen. U wordt geattendeerd op steile hellingen, zodat u tijdig kunt schakelen. Snelheidslimieten voor vrachtwagens worden weergegeven als deze afwijken van de aangegeven maximumsnelheid voor auto's. dēzl 570LMT-D geeft ook kilometerpaalinformatie. De klok wordt automatisch aangepast aan de juiste tijdzone en geeft de tijden van zonsopgang en zonsondergang aan. Uw dēzl 570LMT-D maakt u ook opmerkzaam op staats- en lansgrenzen en schat uw aankomsttijd.


Servicelogboek

dēzl 570LMT-D houdt een Servicelogboek bij met onderhoudsdatums en type onderhoud. Zo hebt u gegevens zoals aantal kilometers per band, bandenspanning, aantal keren olie verversen, bandenwissels en meer steeds direct bij de hand.


Inclusief gratis levenslange kaartupdates

dēzl 570LMT-D is standaard voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa. Met gratis levenslange1 kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn gratis beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van uw GPS-toestel.

Onze database met nuttige punten bevat nu ook aanvullende zoekinformatie van Foursquare®. Foursquare voegt miljoenen nuttige punten toe, zodat u in uw gebied gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels, services en meer kunt vinden.


1Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
2Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic
3Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw vrachtwagen is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
4 Smartphone met Bluetooth® vereist (afzonderlijk verkrijgbaar). Het Bluetooth® woordmerk en logo zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc.
5Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement.
6 Mogelijk is een abonnement vereist.

Schermgrootte
11,1 x 6,3 cm; 12,7 cm diagonaal
Schermresolutie
480 x 272 pixels
Gewicht
233,7 g
Gebruiksduur
Tot 2 uur
Vooraf geladen wegenkaarten
V
Intern geheugen
Aanvaardt datakaarten
V micro SD
Waypoints/favorieten/locaties
1000
Extra's:
 • Foursquare
 • Smartphone Link
 • Eenvoudig vrachtwagenprofiel
 • Nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs
 • Gemakkelijke routebepaling
 • Aanpasbaar hoofdmenu
 • dēzl 570LMT-D
 • Voorzien van City Navigator® NT voor Europa
 • Levenslange kaartupdates of verkeersinformatie (aangegeven door de letters "LMT-D" achter het modelnummer op de doos)
 • Levenslange digitale verkeersinformatie-ontvanger/voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • Schroefsteun voor vaste montage op dashboard
 • USB-kabel
 • Productdocumentatie