Band Vivofit Jr Strech Minnie Mouse

garmin logo
Band Vivofit Jr Strech Minnie Mouse

Band Vivofit Jr Strech Minnie Mouse

Art nr: GA0101266600

Niet meer beschikbaar

Bevat een code waarmee exclusieve avonturen in de app worden ontgrendeld

In een oogopslag

Bekijk de verschillende designs en personages op de vívofit® jr. 2 accessoirebandjes. Deze bandjes werken ook met de vívofit jr.! Als u een nieuw bandje koopt, zoals dit elastische bandje voor kinderen (aanbevolen voor kinderen van 4 tot 7 jaar), kunnen uw kinderen een hele nieuwe wereld vol avonturen ontdekken in de app. Het bandje komt overeen met het avontuur in de app die door ouders wordt beheerd. Wat wordt het?

Met behulp van het elastische of verstelbare Disney Minnie Mouse bandje boeken kinderen vooruitgang in app­avonturen in Mickey’s Birthday Surprise: A Disney Adventure, waarin dagelijkse activiteitsdoelen van 60 minuten hun inspiratie vormen om hun best te doen. De figuur die je speelt, helpt Minnie Mouse en haar vrienden een verrassingsfeestje te organiseren voor de verjaardag van Mickey Mouse en daarbij beleef je de leukste avonturen. Je helpt Katrien de zaal te versieren, maakt samen met Goofy een verjaardagstaart en zorgt dat alles klaar staat — maar voorzichtig, want het moet een verrassing blijven voor Mickey!

Mickey's Birthday Surprise

Bij aankoop van dit bandje ontvangt u een code waarmee u de kaart voor Mickey’s Birthday Surprise: A Disney Adventure in de vívofit jr. app kunt ontgrendelen.